QUOTE(SVETA K. @ 2008 11 26, 15:09)
.
Ir jau 3 zmones man pasake kad sitam skyriuje niekas kategoriskai neima jokiu pinigu ir kysiu Kas musu laikais tikrai reta.
Vilniuje zinoj ras pats. Niekas neima pasisvente zmones darbui. Tik jiems patinka geles ir sokoladai
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2008 11 26, 22:47)
Kaip ir tai, kad skiepytis nuo gripo reikia ligoniams, sergantiems lėtinėmis ligomis, ir
onkologinėmis ligomis.
Būtinai pasiklausime gydytojos. Dabar tokie orai... Mamytė išvis nebekiša nosies į lauką , kad "nepraskristų bacila kokia". O man atrodo, kad vis tiek reiktų bent truputi į gryną (na, kiek to grynumo) orą.
Visoms ramaus vakaro ir sveikatėlės ypač.
mano vyras tai sake nesiskiepys. Ir taip jis vaiksto atsisagstes striuke
pykstu, rekiu, o jam vienodai
sako: kodel as turiu keisti gyvenima? Jei anksciau taip vaiksciojau tai ir dabar taip vaiksciosiu
ech tie vyrai...
na bet man atrodo jo stiprus organizmas, nes sunkiai pasigauna ligas
gruodzio 1 d. vaziuojam tyrimams i Santariskes. Ziuresim ka dabar pasakys
kas toliau bus...
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 11 26, 22:15)
Diagnozė mano ausiai labai baisi - ūminė limfoblastinė leukemija.
pamenu kai ligonineje vienam vyrui apie 35 metus pasake tokia diagnoze, tai jis vos neisprotejo. Reke kad nesigydys. Jo mama verke... Atleke visa daktaru komanda kad paaiskint apie gydyma, kad tai isgydoma ir t.t. Tik reikes laiko. Tai visteik jam vienodai rode. Paskui pakalbejo su mano vyru... Maniskis jam paaiskino, kad buna ir baisiau (pasake savo situacija), tai jis nurimo ir nuejo pasakyti daktarams, kad gydysis
vaje vaje kaip kartais veikia diagznoze zmogaus psichologija
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 11 26, 22:15)
.Liūdna, bet nekankinu savęs klausimais "už ką", "kodėl mums" ir pan....Esu labai nustebinta žmonių gerumo. Tiesiog aplink vyksta nenusakomi dalykai, tiek skambučių ir pagalbos rankų sulaukiu, kad tik stiprėju ir kartu tikėjimas auga. Žinau, kad laukia ilgas kelias, bet mes turim TIKSLĄ ir kartu jį pasieksime. Gyvenimas pasikeitė, bet galvoju, kad tie pokyčiai, kad ir kokie negailestingi, turi prasmę ....
o mus kankina sitie klausimai... Nes mums amzinai seimoje nesiseka. Pradeda gyventi geriua, bet shast, kad nors blogo, netiketo is salies
ir dabar jau buvom viska susitvarke: sklypas nupirktas namo statybom, namo projektas jau derinimo kelyje, vaikutis apie kuri svajojom abu, naujas automobilis, pinigine stuacija liux... Ir viskas sugriuvo. Sugriuvo visi planai. Dabar tik laukimas ir nezinojimas kad bus ateityje...