Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

Gabija - Jums 4u.gif

user posted image

Ir visoms mergaitėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 21 gruodžio 2008 - 12:53
Sveikos,
mano darbelis siuvinėtas
virtualiai dovanoju visoms 4u.gif ax.gif blush2.gif

http://img211.images...=1020954he4.jpg

P.S. Pirmą kart kėliau per ImageShack,taip teišėjo,per nuorodą. Dar reiks pastudijuoti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 21 gruodžio 2008 - 13:28
QUOTE(arune @ 2008 12 21, 15:24)
Sveikos,
mano darbelis siuvinėtas
virtualiai dovanoju visoms 4u.gif  ax.gif  blush2.gif

P.S. Pirmą kart kėliau per ImageShack,taip teišėjo,per nuorodą. Dar reiks pastudijuoti. unsure.gif

Arūne - Viršūnė bigsmile.gif clap_1.gif bis.gif Koks kruopštumas. Na, dabar jau papasakokite, ar pati galvojate, ar kopijuojate, ar parduodate, o gal dalyvaujate parodėlėse, kiek laiko užima tokio darbelio išsiuvinėjimas, ar tai Jūsų senas pomėgis??? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 21, 14:51)
Arūne - Viršūnė bigsmile.gif  clap_1.gif  bis.gif Koks kruopštumas. Na, dabar jau papasakokite, ar pati galvojate, ar kopijuojate, ar parduodate, o gal dalyvaujate parodėlėse, kiek laiko užima tokio darbelio išsiuvinėjimas, ar tai Jūsų senas pomėgis??? bigsmile.gif  wub.gif

Ačiū blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Visada kažkodėl kuklinuosi dovanodama savo darbus.
Shemas parsisiunčiu iš siuvinėjimo forumo,ten labai draugiškos merginos,dalijasi. Šis mano hobis atsirado tik susirgus. Prasidėjo nuo to,kad sumaniau dukrytei ką nors išsiuvinėti,ir...užsikabinau.

Dukrytei išsiuvinėjau 10,dar panašiai tiek padovanojau sau brangiems žmonėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 21 gruodžio 2008 - 14:18
QUOTE(arune @ 2008 12 21, 14:24)
Sveikos,
mano darbelis siuvinėtas
virtualiai dovanoju visoms 4u.gif  ax.gif  blush2.gif

FANTASTIKA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Statau paminklą tavo kantrybei ir kruopštumui .
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2008 12 21, 16:15)
Ačiū  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Visada kažkodėl kuklinuosi dovanodama savo darbus.
Shemas parsisiunčiu iš siuvinėjimo forumo,ten labai draugiškos merginos,dalijasi. Šis mano hobis atsirado tik susirgus. Prasidėjo nuo to,kad sumaniau dukrytei ką nors išsiuvinėti,ir...užsikabinau.

Dukrytei išsiuvinėjau 10,dar panašiai tiek padovanojau sau brangiems žmonėms.

Va, va. Kuklumas žmogų puošia, bet ši taisyklė Jums NEGALIOJA. Įsivaizduoju, kad ir kiti darbeliai aukštos prabos. Taip, kad jie puošia Jus,o kuklumą meskit į šoną. tongue.gif Tokios dovanos neįkainojama vertybė. Kaip puiku, kada yra sunku, Dievas leidžia savyje atrasti kažką naujo, ką tu gali padaryti ir ko gal būt nebūtum kitom aplinkybėm žinojęs. 4u.gif O ką mėgstate fotografuoti - miestą, gamtą, žmones?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 21 gruodžio 2008 - 14:40
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 21, 15:38)
O ką mėgstate fotografuoti - miestą, gamtą, žmones?

Gamtą,žmones,saulėlydžius. Įdėčiau,bet va bėda-dažniausiai foto su modeliuku (dukra biggrin.gif ).Paieškosiu,Rasų lanka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 21 gruodžio 2008 - 15:08
Arune,kaaaaip graaaazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Laba diena 4u.gif O man siandien jau negerai verysad.gif Kaip idomiai,ir praeita karta taip buvo g.gif 4 dienos buvo visai normalios po chemijos,o nuo vakar vakaro doh.gif doh.gif doh.gif Gal nuo to kad prednizalona nutraukiau gerti (cia taip reikejo).arba nuo Neupogeno,vakar pirma suleidau.Savijauta vel siaubinga,beveik guliu visa diena,kaulus lauzo,gerkle skauda,nugara skauda,pykina.Gerai tik kad zinau jau kaip buna ir ne taip baisu.
Atsakyti
Saulelydi, kiek kursu jusu vyrui paskyre? kada zda daryt transplantacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 21, 17:54)
Laba diena 4u.gif O man siandien jau negerai verysad.gif Kaip idomiai,ir praeita karta taip buvo g.gif 4 dienos buvo visai normalios po chemijos,o nuo vakar vakaro doh.gif  doh.gif  doh.gif Gal nuo to kad prednizalona nutraukiau gerti (cia taip reikejo).arba  nuo Neupogeno,vakar pirma suleidau.Savijauta vel siaubinga,beveik guliu visa diena,kaulus lauzo,gerkle skauda,nugara skauda,pykina.Gerai tik kad zinau jau kaip buna ir ne taip baisu.

Laikykitės , mieloji SVETA K. : console.gif Kantrybės. Turite pralaukti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 21, 19:11)
Laikykitės , mieloji SVETA K.console.gif  Kantrybės. Turite pralaukti.  4u.gif

Aciu 4u.gif Pralauksiu.Tik kad greiciau praeitu smile.gif
Atsakyti
Labas merginos,

retai užsuku, bet labai noriu pasigirti. blush2.gif Gryžau po pasitikrinimo, ir mano markeris po kol kas mažėja. Šios Kalėdos bus labai labai smagios. Linkiu ir Jums visų troškimų išsipildymo. thumbup.gif
Atsakyti