Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 20, 20:31)
Taigi aš esu plagiatorė.

Gabija,o iš kur Jūs parsisiunčiat paveiksliukų? Aš irgi norėčiau piešti išmokt,truputį
"prie meno" esu. Dabar fotografuoju,neseniai 2 metus siuvinėjimo liga sirgau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2008 12 20, 20:40)
Gabija,o iš kur Jūs parsisiunčiat paveiksliukų? Aš irgi norėčiau piešti išmokt,truputį
"prie meno" esu. Dabar fotografuoju,neseniai 2 metus siuvinėjimo liga sirgau blush2.gif

http://artbaltica.com/lit/search.php
http://galerija.auksarankes.com/
https://www.paveiksl...paveikslai/191/
https://www.paveiksl...paveikslai/716/

O per Google užsidedu paiešką vaizduose su norima tema , PVZ jūra, jūra piešinai ir ieškau.

Labai paprasta.

Tik dabar išsikankinau ir gavosi veidukas, kurio vaikai nebijotų.
Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2008 12 20, 20:31]
[Gabija, o gal Jūs turi savo "atliekamų" darbų ktalogėlį blush2.gif
[/quote]
Taigi aš esu plagiatorė.Fotiko neturiu.Viską išdalinu.
O su prinsese valandą vargstu prie veidelio.O rodos tokių paprastų lėlyčių prisisiunčiau .Reikėjo gi man išsižioti. doh.gif
[/quote]
O ar ne Jūsųs saulėgrąžas kažkada mačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 20, 21:31)
O su prinsese valandą vargstu prie veidelio.O rodos tokių paprastų lėlyčių prisisiunčiau .

Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 20, 22:20)
Tik dabar išsikankinau ir gavosi veidukas, kurio vaikai nebijotų.

4u.gif 4u.gif Taip visa laiką suvirpa širdis, kai pasakote, kad tapote. Tada žinau tikrai, kad esate tame pasaulyje ir sprendžiate tas problemas, kurios Jus veda PIRMYN. 4u.gif thumbup.gif 4u.gif Jūs sau paėmėt sudėtingą užduotį, jei pasirinkote princesę kaip vaiką. Nenuostabu, kad "kankinotės" tapydama Jos veidelį. Ir sveikinu, kad įveikėte šį barjerą. Visais laikais, net ir patiems didiesiems dailininkams labai sudėtinga budavo nutapyti būtent vaiko galvutę. Tai yra nepaaiškinamas dalykas. Vaiką (jo veiduką) nutapyti apskritai labai sunku. Paprastai jis gaunasi panašus į suaugusį žmogų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 21 gruodžio 2008 - 00:17
Tęsiu, Gabija, 4u.gif ,
Jūs jokia plagiatorė. Kopijavimas - tai pastabumas, žinojimas, radimas ir dar daug dalykų. Juk savo darbų Jūs netiražuojate. Viskas vyksta iš širdies ir iš reikėjimo , ir iš noro. Tai Jūsų nuotaika, būtis, pasipriešinimas, meilė - viskas, kas esat Jūs.
Tad PIRMYN, ir tikrai nesikuklinkite. Man taip pat laaaabai būtų įdomu bent akies krašteliu žvilgtelėti į Jūsų piešinius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2008 12 20, 21:40)
Aš irgi norėčiau piešti išmokt,truputį

doh.gif JŪS PIEŠTI MOKATE bigsmile.gif Pasiimkit pieštuką ar rašiklį, ir nupieškite gėlę, kuri stovi ant palangės, arba kavos puodelį su lėkštute ir šaukšteliu, arba atkartokite pvz. užuolaidos ornamento piešinio ritmą. 4u.gif 4u.gif
Gal parodytumėt mums savo fotografijas? bigsmile.gif

Nesupykit, Mergaitės, nesimiega kažko. Visoms labos naktelės. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 21 gruodžio 2008 - 01:09
Nemiga. unsure.gif
Gal mano vakarykštis parašymas truputį suneramino?

QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 21, 01:00)
Taip visa laiką suvirpa širdis, kai pasakote, kad tapote. Tada žinau tikrai, kad esate tame pasaulyje ir sprendžiate tas problemas, kurios Jus veda PIRMYN.

QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 21, 01:45)
Jūs jokia plagiatorė. Kopijavimas - tai pastabumas, žinojimas, radimas ir dar daug dalykų. ...
Man taip pat laaaabai būtų įdomu bent akies krašteliu žvilgtelėti į Jūsų piešinius. 4u.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 21, 02:05)
doh.gif  JŪS PIEŠTI MOKATE bigsmile.gif Pasiimkit pieštuką ar rašiklį, ir nupieškite gėlę .....
Gal parodytumėt mums savo fotografijas?  bigsmile.gif

Čia žmogaus profesionalo padrąsinimai, pagyrimai ir samprotavimai... tongue.gif Rasų lanka, žino, ką rašo. tongue.gif tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės, 4u.gif 4u.gif
Saulutės šiandien nėra, bet tegul Jūsų širdelėse ji šviečia. bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(adis @ 2008 12 21, 12:35)
Nemiga. unsure.gif
Gal mano vakarykštis parašymas truputį suneramino?

Esu iš tų , kurie praleidę pirmąjį miego "priepolį" gali ir nebemiegoti, nes tada prasideda didysis darbas galvelėje. tongue.gif , o kitą dieną paskui vaikštai "patižęs" biggrin.gif .
Jūsų parašymas čia nieko dėtas. Kirminiukas laikas nuo laiko viduj sukruta.

Taip norisi padrąsinti mergaites. wub.gif

Ir dėl Ugn*Inės...Paskaičiau jos postus. thumbup.gif Kai tik galės, ji būtinai atsilieps. TIKIU. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 21 gruodžio 2008 - 11:29
user posted image
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 21, 12:28)
Taip norisi padrąsinti mergaites. wub.gif

Ir dėl Ugn*Inės...Paskaičiau jos postus.  thumbup.gif  Kai tik galės,  ji būtinai atsilieps. TIKIU.  wub.gif

Drąsinat. Net labai. tongue.gif Palaikymo ir padrąsinimo, tos ištiestos palaikančios rankos, žodžio dažnai čia reikia.

Pagalvoju ir aš apie Ugn*Ine. Tik manau, jog jos nekalbėjimo priežastis gali būti labai paprastutė. Gal ji sanatorijoje reabilituojasi. Logiška, po tokios sudėtingos operacijos, ar ne? Galbūt tiesiog nėra kaip prisijungti prie forumo, nes galbūt nėra ten interneto, vaikščioti jai sunkoka, nueiti su kompiuteriu iki zonos, kur internetas yra, sunku, o gal net savo komp. nesivežė, nes pagalvojo jog nesaugu, arba dėl kitų priežasčių. Ugn*Ine net nenumano apie nerimą, kurį pasėjo pradingusi. doh.gif
Čia tik vienas iš galbūt. ax.gif Nebūtinai, tai turėtų būti bloga priežastis, kodėl ji čia nesirodo.
Aš ir linkusi galvoti, kad kai galės - atsilieps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 21 gruodžio 2008 - 12:31
[/quote]
O ar ne Jūsųs saulėgrąžas kažkada mačiau g.gif
[/quote]

Labas rytas

Saulėgrąžos mano silpnybė.
Šiandien ūkanota, tai saulėgraža vazoje tikrai būtų atgaiva.Bet jų neradau.

user posted image

Jokių mano katalogų ir piešinių internete nėra ir būti negali.Aš jų niekur nesu išsaugojusi ,net nufotografavusi, nors mintis gera, reikės fotiką iš jaunimo skolintis.

Papildyta:
QUOTE(adis @ 2008 12 20, 14:41)
Vėžys ekstra atvejams nepriklauso, ypač toks kaip Gabijos, kai gydymas yra tęstinis, chemoterapija planuojama ir vyks ji, ar ne, priklauso nuo operacijos histologinio atsakymo. Mėnuo vėliau, mėnuo anksčiau – nieko nekeičia.

Aš galvoju, laikas svarbu.Juk 3-ios operacijos atveju, kada net per chemo g.gif augliukas užaugo 1,5 cm, o užaugo jis per tris mėnesius, laiko faktoriaus bent jau aš neignoruoju.Bent tiek svarbu, kad jis būna ne aštuonkojo formos ir nepasiekęs gyvybiškų organų.

Vakar iš miško parsinešiau kelias eglės šakas.Turim sintetinę eglę, gyvų man gaila.Papuošiu ir sintetinę ,O šakutes sumerkiau į vazas , tegul bus ir gyvybės kambaryje.

Aš "užsikabinau " .Turiu jau 4-ias orchidėjas.Persodinau, tai su pertraukomis žydi nuo Joninių.Turiu 3-jų spalvų kolekciją.Ir atrodo tai taps diagnoze. rolleyes.gif

Geros dienos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 21 gruodžio 2008 - 12:21
Aš galvoju, laikas svarbu.Juk  3-ios operacijos atveju, kada net per chemo  g.gif augliukas užaugo 1,5 cm, o užaugo jis  per tris mėnesius, laiko faktoriaus bent jau aš neignoruoju.Bent tiek svarbu, kad jis būna ne aštuonkojo formos ir nepasiekęs gyvybiškų organų.

.GABIJA.,
Jūs apie tai pasakykit onkologei, kai bus motyvuotas prašymas KT, bus motyvuotas atsakymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 21 gruodžio 2008 - 12:29
QUOTE(adis @ 2008 12 21, 13:27)
.GABIJA.,
Jūs apie tai pasakykit onkologei, kai bus motyvuotas prašymas KT, bus motyvuotas atsakymas.

Kad tas skyrius prieš Naujus gal tik ekstra "kompus" daro.Skambino mano onkologas.Naujų neregistruoja.Antradienį darysiu privačiai markerį.Jis pas mane teisingas.Skaičiau, kad mažiausiai informatyvūs I-II stadijos kraujo žymenys, o kuo aukštesnė stadija , tuo patikimumas didesnis.

Einu virti cepelynų.Laukiu jaunimo.
Ir kaip išvirti cepelinus su meile g.gif , kada nekenčiu valgio gaminimo schmoll.gif ?
Atsakyti