Ragnez
Su gimtadieniu
Sėkmingo skrydžio į ateitį.
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 19, 22:31)
.Antradienį darausi markerį už savus pinigus , privačiai , nes po operacijos jis stipriai pakilo , per 10 dienų nuo 38 iki 60 , norma 35.Antradienį sužinosiu kokios bus šventės.
Bliamba kaip atsibodo tas laukimas. .Kompiuterinei tomogramai irgi neaišku kada registruos.Nori už savus - 400 Lt.
Bet tai yra mano asmeninė nuotaika, kuri nebūtinai turi sutapti su daugumos nuomone .
Bliamba kaip atsibodo tas laukimas. .Kompiuterinei tomogramai irgi neaišku kada registruos.Nori už savus - 400 Lt.
Bet tai yra mano asmeninė nuotaika, kuri nebūtinai turi sutapti su daugumos nuomone .
Mieloji , Gabija,
O Jums tomografo nedarė "valdiškai" po operacijos? Gal taip yra dėl to, kad metų pabaiga? Mes, kai buvom pas onkologę pasakė taip pat, kad kai kuriuos tyrimus darys vasario mėn, o jei kokių norime, tai kreiptis pas savo šeimos gydytoją. Bet supratau, kad galime privačiai viską darytis, kas tik domina. Jei kol kas nusiskundimų neturime, tai ir ta šeimos gydytoja nieko neskiria.
O Jums iš visos širdies linkiu, kad Šventės būtų kuo gražesnės ir ramesnės, nes Jūs to tikrai esate NUSIPELNIUSI , kad markeris rodytų normą, ir tai , ką ten pirma rodė, kad tebūtų buvę tik netyčiukas. Ir nuotaikos pagerėjimo. Ir sveikatos.
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 20, 14:02)
Mieloji , Gabija,
O Jums tomografo nedarė "valdiškai" po operacijos?
O Jums tomografo nedarė "valdiškai" po operacijos?
Kauno klinikose eilė tomografui 11,5 mėn. Jei guli skyriuje, tada greičiau 45 d.
Vėžys ekstra atvejams nepriklauso, ypač toks kaip Gabijos, kai gydymas yra tęstinis, chemoterapija planuojama ir vyks ji, ar ne, priklauso nuo operacijos histologinio atsakymo. Mėnuo vėliau, mėnuo anksčiau nieko nekeičia.
QUOTE(adis @ 2008 12 20, 15:41)
Kauno klinikose eilė tomografui 11,5 mėn. Jei guli skyriuje, tada greičiau 45 d.
Vėžys ekstra atvejams nepriklauso, ypač toks kaip Gabijos, kai gydymas yra tęstinis, chemoterapija planuojama ir vyks ji, ar ne, priklauso nuo operacijos histologinio atsakymo. Mėnuo vėliau, mėnuo anksčiau nieko nekeičia.
Aš, pasirodo esu atsilikusi šiuose klausimuose. Naivuolė Tai taip reikia suprasti, kad Lietuvoje per mažai aparatūros, arba per daug ligoniukų? ...Kaip gali mėnuo nieko nekeisti...
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 20, 15:05)
Aš, pasirodo esu atsilikusi šiuose klausimuose. Naivuolė Tai taip reikia suprasti, kad Lietuvoje per mažai aparatūros, arba per daug ligoniukų? ...Kaip gali mėnuo nieko nekeisti...
Laikas yra labai svarbus pradinėse stadijose, kai nėra pilno plitimo visame kūne, jis tik vietinis, lokalus.
Gabijos, tavo mamytės, mano atveju, visiško pagijimo paprastai nesitikima. Laikoma, jog vėžinės ląstelės yra visame kūne, tik jų aktyvumas yra gydymo prislopintas (latentinis periodas) ir laukiama, kada jos vėl pradės bruzdėti. Tas nebruzdėjimo periodas, kuo ilgesnis tuo geriau, spėji sustiprėti ir atsigauti. Būna, kad jos nebebruzda Pagal statistiką krūtims IV stadijoje tai ~ 715%, gimdai, kiaušidėms nežinau.
Kartais vėlyvosiose stadijose, esant tęstiniam gydymui, siekiama išlaukti maksimaliai ilgai, gydymo netaikant. Jis pradedamas tada, kai yra akivaizdi grėsmė gyvybinių organų funkcijai. Čia jau sprendžia gydytojai. Mano paminėti skaičiai yra skaudi sausa statistika, bet nelaužta iš piršto. Kaip deganti puikiai parašė, kartais neįmanoma tampa įmanoma, arba aš perfrazuoju: visada yra galimybė gerinti statistiką.
QUOTE(adis @ 2008 12 20, 17:50)
Laikas yra labai svarbus pradinėse stadijose, kai nėra pilno plitimo visame kūne, jis tik vietinis, lokalus.
Gabijos, tavo mamytės, mano atveju, visiško pagijimo paprastai nesitikima. Laikoma, jog vėžinės ląstelės yra visame kūne, tik jų aktyvumas yra gydymo prislopintas (latentinis periodas) ir laukiama, kada jos vėl pradės bruzdėti. Tas nebruzdėjimo periodas, kuo ilgesnis tuo geriau, spėji sustiprėti ir atsigauti. Būna, kad jos nebebruzda Pagal statistiką krūtims IV stadijoje tai ~ 715%, gimdai, kiaušidėms nežinau.
Kartais vėlyvosiose stadijose, esant tęstiniam gydymui, siekiama išlaukti maksimaliai ilgai, gydymo netaikant. Jis pradedamas tada, kai yra akivaizdi grėsmė gyvybinių organų funkcijai. Čia jau sprendžia gydytojai. Mano paminėti skaičiai yra skaudi sausa statistika, bet nelaužta iš piršto. Kaip deganti puikiai parašė, kartais neįmanoma tampa įmanoma, arba aš perfrazuoju: visada yra galimybė gerinti statistiką.
Ačiū , Adis,
Na, va. Parašote ir viskas aišku. Dabar atrodo, kad žinojau,... bet nežinojau ... Kažkaip atrodė, kad bet kokioj stadijoj puolama, žiūrima, testuojama, tiriama... O kodėl taip maniau - pati nežinau. Aš puikiai suprantu , kad vėlyvose stadijose viskas taip kaip rašote. Ir dar manau, kad nėra nė vieno ligoniuko ar jo artimojo, kuris nesitiki pakliūti į tuos laimingųjų procentus. O kaip žinoti, kada ta grėsmė akivaizdi yra. Taip dažnai juk nieko dar nejaučiame, o tik tyrimas ir parodo, kad kažkas netvarkoj. Gerai, kad Gabija dar papildomai darosi, tai pagauna. Mano mamytė irgi nori darytis, bet nežinau, kaip ji sureaguotų, kai tas markeris būtų didelis?(tfu,tfu,tfu...) Ji dabar įsitikinusi, kad jau viskas - gydymas baigėsi, tai tą puse metų, kai gydytoja sakė, kad vaistukų nebegalima lašinti, ji bus visiškai sveika...
Gero vakarėlio.
Įteikime kiekvienam po džiaugsmo žodį kaip dovaną širdies...
Ir nesiliaukime šypsotis, lai gyvenimas džiaugsmu už džiaugsmą atsilieps
Parašyk į dangų laišką... Paprašyk trupučio laimės... Paprašyk ryškių žvaigždžių,kad padėtų eit keliu.., kuriame gausu duobių ir labai labai tamsu... Saulės paprašyk karštos,kad ji ištirpdytu ledus- kiekvienoj širdy šaltoj,kad sušildytų jausmus.... Paukščio paprašyk sparnų,kad pakiltum kai sunku... Ir pamirštumei vargus,kuriuos mato tik žmogus
Parašyk į dangų laišką... Paprašyk trupučio laimės... Paprašyk ryškių žvaigždžių,kad padėtų eit keliu.., kuriame gausu duobių ir labai labai tamsu... Saulės paprašyk karštos,kad ji ištirpdytu ledus- kiekvienoj širdy šaltoj,kad sušildytų jausmus.... Paukščio paprašyk sparnų,kad pakiltum kai sunku... Ir pamirštumei vargus,kuriuos mato tik žmogus
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 20, 17:30)
Gerai, kad Gabija dar papildomai darosi, tai pagauna. Mano mamytė irgi nori darytis, bet nežinau, kaip ji sureaguotų, kai tas markeris būtų didelis?(tfu,tfu,tfu...) Ji dabar įsitikinusi, kad jau viskas - gydymas baigėsi, tai tą puse metų, kai gydytoja sakė, kad vaistukų nebegalima lašinti, ji bus visiškai sveika...
Gero vakarėlio.
Gero vakarėlio.
Kaip gerai, kad tavo mama turi skydą - tave.
O kai duomiesi ir sau atstovauji pati, tai ir visas emocijas , kokios jos bebūtų tenka pačiai ir išgyventi.Po truputi užsigrūdini , truputi atbunki, paverki, netenki vilties, po to vėl bandai sau prisitaikyti tuos išlikimo procentėlius.
Gal švenvagiškai parašysiu, bet tai kaip Kristui erškėčių vainikas. Ir kraujas bėga ir žaizdas degina , ir nusiimti negali.
Šventės užaštrina nelaimingai įsimylėjusių, vienišų ir sergančių problemas ir jausmus, gal todėl aš jų dabar labai nenoriu. Dabar man šventė -ramybė, kai nereikia galvoti, kad gal būt vien savo dalyvavimu , kitiems esu diagnozė.
Nauji metai man asocijuodavosi su kažko naujo ir gero laukimu, o dabar taip sunku tuo patikėti.
Toks gyvenimas.
Bliamba kaip nusiverkšlenau.
Turiu nupiešti vienai mergaitei Princesę.Ji labai miela "Dauniukė" ir labai myli priceses.
Labanaktukas
QUOTE(adis @ 2008 12 20, 16:50)
visada yra galimybė gerinti statistiką.
Taip, ir be to, aš, kaip šiek tiek nusimanati šiuose dalykuose (statistikoje ) galiu pasakyti, kad visuomet yra mažiausiai 5 proc. paklaida. Tikėkimės, kad į gerąją pusę
QUOTE(delfinarija @ 2008 12 20, 18:41)
Įteikime kiekvienam po džiaugsmo žodį kaip dovaną širdies...
Koks grožis, kaip sako mūsų kunigas Tomas
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 20, 19:26)
Kaip gerai, kad tavo mama turi skydą - tave.
Šventės užaštrina nelaimingai įsimylėjusių, vienišų ir sergančių problemas ir jausmus, gal todėl aš jų dabar labai nenoriu. Dabar man šventė -ramybė, kai nereikia galvoti, kad gal būt vien savo dalyvavimu , kitiems esu diagnozė.
Nauji metai man asocijuodavosi su kažko naujo ir gero laukimu, o dabar taip sunku tuo patikėti.
Toks gyvenimas.
Turiu nupiešti vienai mergaitei Princesę.Ji labai miela "Dauniukė" ir labai myli priceses.
Labanaktukas
Toks gyvenimas.
Labanaktukas
Gabija
Tos šventės tai tikrai įdomus dalykas - reiktų džiaugtis, o nežinau dėl ko - giliai širdy graudu....Net be priežasties kartais....
Gabija, o gal Jūs turi savo "atliekamų" darbų ktalogėlį
carvel, rasu lanka, sveta k, gabija, ukanota, ifauru - aciu jums uz sveikinimus
keista vakar buvo diena, neketinau nieko kviesti, kuiciaus sau namie su chalatu - bet mano kompanija nusprende kitaip, atgriuvo su tortu ir vynu, pasveikinimais, gera nuotaika ir muzika
keista vakar buvo diena, neketinau nieko kviesti, kuiciaus sau namie su chalatu - bet mano kompanija nusprende kitaip, atgriuvo su tortu ir vynu, pasveikinimais, gera nuotaika ir muzika
[Gabija, o gal Jūs turi savo "atliekamų" darbų ktalogėlį
[/quote]
Taigi aš esu plagiatorė.Fotiko neturiu.Viską išdalinu.
O su prinsese valandą vargstu prie veidelio.O rodos tokių paprastų lėlyčių prisisiunčiau .Reikėjo gi man išsižioti.
[/quote]
Taigi aš esu plagiatorė.Fotiko neturiu.Viską išdalinu.
O su prinsese valandą vargstu prie veidelio.O rodos tokių paprastų lėlyčių prisisiunčiau .Reikėjo gi man išsižioti.