Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

QUOTE(saulėlydis* @ 2008 12 19, 09:16)
Toks gydimo ciklas. Nuo pat pradžių pasakė, kad tiek reikės gulėti. Pati mačiau tą vaistų lapą - kiekvieną dieną skiriami tai vienokie, tai kitokie vaistukai. Palašina chemija 4 dienas, leidžia atsistatyti kraujui ir vėl chemija. Tame cikle 6 tokie etapai  doh.gif Bet jaučiasi  jis visai neblogai. Tik nukrito daug svorio ir plaukai nuslinko. O šiaip nei pykina, nei kitokių negalavimų yra. Džiaugiuosi ir jo dvasinę stiprybe  4u.gif O kaip Jūsiškis? Po Naujų metų važiuosite? Kaip jaučiaisi dabar?

Idomus gydymas g.gif O kokia chemija pila?
Mes sausio 5 d. skambinam ir jei niekas nepasikeis, tai sausio 6 d. atvaziuojam. Dabar kazko gerkle kabinasi. Matyt nuo vaiko, nes jis serga. Tai isveziau vaika pas savo mama.
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2008 12 19, 10:16)
Labas mergaites,

noreciau visoms padekoti uz sveikinimus  wub.gif kartais tikrai ir neimanoma tampa imanomu  4u.gif

Tu tikra saunuole 4u.gif didziuojuosi tavimi clap_1.gif group.gif
Atsakyti
Deganti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2008 12 19, 11:16)
wub.gif kartais tikrai ir neimanoma tampa imanomu  4u.gif

Deganti wub.gif wub.gif Daug daug malonių mamytiškų akimirkų. Sveikatėlės ir laimės Jums ir sūnaitėliui . 4u.gif

Ifauru 4u.gif - knyga jau mano rankose. Ačiū už pagalbą. aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 19 gruodžio 2008 - 14:24
QUOTE(Deganti @ 2008 12 19, 11:16)
noreciau visoms padekoti uz sveikinimus  wub.gif kartais tikrai ir neimanoma tampa imanomu  4u.gif

Saunuole 4u.gif Kaip faina,sulaukiai savo sunelio wub.gif wub.gif As dar prisimenu ta jausma kai laikai mazuti kudikeli ant ranku wub.gif

As siandien buvau seminare,kuri organizavo Kraujas.lt bendrija.Labai linksma buvo,su tikru Seneliu salciu thumbup.gif Prisijokem,susipazinom,pabendravom,gavom dovanu wub.gif

Ugne*Ine ,vis galvoju apie tave,labai pergyvenu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 19 gruodžio 2008 - 19:08
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 19, 21:07)
As siandien buvau seminare,kuri organizavo Kraujas.lt bendrija.Labai linksma buvo,su tikru Seneliu salciu thumbup.gif Prisijokem,susipazinom,pabendravom,gavom dovanu wub.gif

Šaunuolė. clap_1.gif , SVETA K., 4u.gif Taip smagu skaityti, kad kažkur dalyvaujate. Tai prablaško, o kai susitinki su likimo žmogučiais kitoj aplinkoj, manau, ir pačiam lengviau pasidaro, kad esi ne vienas. Tuo labiau, kad sakote, kad buvo linksma. bigsmile.gif Puiku. Taip laikykitės ir toliau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2008 12 18, 23:30)
Galėtų ir neleptelti...Mūsų sesutė onkologinaim,kur visus metus važinėjom Herceptino,mėgdavo leptelti. Lyg tarp kitko: " Na,leidžiatės tuos vaistus,vistiek sugrįžta žmonės kas penki metai", arba paskutinį kartą atsisveikinant: "Na tai viso gero,neaišku kokiam laikui"  bigsmile.gif

Aš irgi telefonu išklausiau užuojautą iš kaimo bendruomenės nario schmoll.gif , o seselė , kuri leido 3- ią chemiją irgi skeptiškai pažiūrėjo į mano optimizmą negrįžti.Aiškiai , šviesiai pasakė , kad daugelis grįžta.Antradienį darausi markerį už savus pinigus , privačiai , nes po operacijos jis stipriai pakilo , per 10 dienų nuo 38 iki 60 , norma 35.Antradienį sužinosiu kokios bus šventės.

user posted image

Bliamba kaip atsibodo tas laukimas. schmoll.gif.Kompiuterinei tomogramai irgi neaišku kada registruos.Nori už savus - 400 Lt.

Bet tai yra mano asmeninė nuotaika, kuri nebūtinai turi sutapti su daugumos nuomone .
Gero labanaktuko 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Tu paieškok kitokių spindulių,
Kurie ištirpdo abejonių jausmą,
Ir nesuklupk, nešauki:„Negaliu“,
Gyvenimas juk žiedlapis gražiausias

Su gimtadieniu ragnez 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 19, 22:31)
Bliamba kaip atsibodo tas laukimas. schmoll.gif.Kompiuterinei tomogramai irgi neaišku kada registruos.Nori už savus - 400 Lt.

Gabija, console.gif Bet kodel taip? Man per 2 menesius padare 5 tomogrfijas doh.gif Be jokiu problemu,be eiliu.1 dare kai negulejau ligonineje,4 - kai gulejau.Norejo dar viena daryti po operacijos,bet aiskiai matesi nuotraukoj - tai nedare.O kontrole vel bus po 4 chemijos.As labai patenkinta savo gydytuoja,nu faina labai ji thumbup.gif Ir visas skyrius.Krauja tikrina vos ne kiekviena diena,punkcija,kaulu ciulpu tyrimas - viskas kiek reikia ir operativiai daro.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 19, 15:23)
Deganti  wub.gif  wub.gif  Daug daug malonių mamytiškų akimirkų. Sveikatėlės ir laimės Jums ir sūnaitėliui .  4u.gif
Ifauru  4u.gif  - knyga jau mano rankose. Ačiū už pagalbą.  aciuks.gif

Deganti, džiaukitės visais stebuklais 4u.gif

Rasų lanka, o aš jums až rašiau thumbup.gif
QUOTE(carvel @ 2008 12 19, 21:58)
Tu paieškok kitokių spindulių,
Kurie ištirpdo abejonių jausmą,
Ir nesuklupk, nešauki:„Negaliu“,
Gyvenimas juk žiedlapis gražiausias

Su gimtadieniu ragnez 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisidedu prie gražių žodžių ir nuoširdžių sveikinimų 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, Ragnez, 4u.gif 4u.gif user posted image
Tegul išsipildę norai ir troškimai krenta tiesiai Jums į rankas . 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 19 gruodžio 2008 - 21:57
RAGNEZ,SU GIMTADIENIU!!!
user posted image
Atsakyti
Deganti,nuosirdziausi sveikinimai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif heart.gif heart.gif heart.gif

ragnez, happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Laba diena visoms.
Kantrybes visoms linkiu. Meiles!!!

Atsakyti