Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

QUOTE(Ryke @ 2008 12 18, 13:37)
Uzlipsiu, Adis, su malonumu ir obelele surasiu smile.gif  tik gal dar ne siandien, baisi ciuozykla cia. Kazkiek aptirpo, bet yra vietu, kur grynas ledas. Nors, uzlipus butu smagu nusileist ant kokio celofano atsisedus lotuliukas.gif Buvau ant kalno pirmomis dienomis, labai vaizdai grazus.... Padariau fotosesija, tai gal ikelsiu keleta nuotraukyciu grizus. Smagu butu cia sugrizti kitu metu laiku. Tikiuosi, ta ir padarysiu pavasari.

Laikykitės!

Mama birštime buvo per Motinos dieną - iš Kauno važiuojant visas kelias žydinčiom obelim iš visų pusių wub.gif Tokio gražaus vaizdo nepamenu. Gal kad tada taip viskas aplink laikina atrodė....

Aš jau irgi Ung*Inės pasigendu....Kur Jūs? Kaip Jūs?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 12 18, 13:05)
Nors gal ir pavargstate labiau? Mano vyro gydimo ciklas 48 dienos. Taigi, baigsis tik kitų metų pirmomis dienomis  verysad.gif Per tą liką apie grįžimą namo nei minties  schmoll.gif

Vis brendam ir brendam
ieškodami rūmų
savo sielai sušildyt,
įgauti stiprybės.
O mūsų gyvenimas
kliūna ir griūna
už mažo grumstelio
besvietės galybės...

Išėję surasti
ir vėlei prarandam,
bet ieškom - nestojam
ant kelių prieš vyksmą
ir savo didybės
mažutėj pirkelėj
užsklendžiame stingulį
veriantį riksmą...

Sveika, sveika, Saulėlydi, 4u.gif
Taip senai matyta ir skaityta. Smagu, kad nepamiršote mūsų. bigsmile.gif
Gažios eilės, tačiau liūdnos. Jos , kaip matau, atitinka dabartinę Jūsų nuotaiką. Aišku, liūdna kad nebus per šventes namie vyro, tačiau gerai, kad gydymas vyksta, bus gydytojų priežiūra, ir kitos šventės tikrai bus linksmesnės, o jos ne už kalnų. Juk galima ir į kalendorių nežiūrėti ir atšvęsti, kai vyras sugrįš į namučius ir truputėli pailsės, ir atsigaus. mirksiukas.gif O gal per šventes irgi jį lankysite? Stiprybės ir sveikatos Jums abiem. 4u.gif wub.gif

Ryke, 4u.gif
Gero plaukiojimo. Tik nepervarkit ir saugokit save. rolleyes.gif Ne visada įtarumas yra blogai. Kartais jis mus gelbsti nuo negerų dalykų. Sėkmės ir sveikatos. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 18 gruodžio 2008 - 18:07
Sveikos , Mergaitės, 4u.gif
Visoms ramaus vakarėlio.

SVETA K. 4u.gif
Kaip jaučiatės šiandien? Ar nusipirkote kepurėlę ir peruką.? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 18 gruodžio 2008 - 18:36
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 17, 23:37)
Nesioju skarele,bet buvau lauke,tai saltoka,gerai kad dar paltas su kapiusonu buvo.Rytoj su sese vaziuosim pirkti kepure,gal ir peruka,jeigu rasim tinkama.
Del dukreles,tai taip,labai palengvejo man kai pamaciau wub.gif

Ligonineje kalbejau su psichologe,pasake kad dabar turiu buti SUPEREGOISTE,kovoti su liga, pasistengti kiek imanoma nepergyventi del visko ir del vaiku,nes jeigu nekovosiu ir nepasveiksiu,tai negalesiu rupintis vaikais niekada,o ne tik puse metu kol bus gydymas.Kad paskui vel galesiu visiems padeti ir rupintis kitais,o dabar turiu priimti kitu pagalba,ir nebijoti pasirodyti silpna.Israse dar vaistu raminanciuju,dar negeriau,nes pasake galiu ne pastoviai gerti,o kai matysiu kad blogai jau ir kad reikia.

Penktadieni pas mus Klaipedoje bus Kaledinis seminaras,skirtas onohematologiniams pacientams.Bus psichologes is vilniaus,jeigu savijauta leis,tai butinai dalyvauti. smile.gif

Sveta esi šaunuolė.Ir su dukrele susitikai
user posted image

ir tokias sunkias procedūras ištveri.Jei sveikam kas papasakotų ką reikės patirti ir pasakytų , kad tai ištversi , galvotum , kad tai nesamonė.
O mes moterys gajos, kylam krintam ir vėl pirmyn.
Gero visoms vakaro.
Laikykimės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 18 gruodžio 2008 - 19:21
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 18, 19:20)
Jei sveikam kas papasakotų ką reikės patirti ir pasakytų , kad tai ištversi , galvotum , kad tai nesamonė.

drinks_cheers.gif

neseniai perskaiciau vienos rezisieres zodzius, "net jei mirsiu, gyvensiu".
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 12 18, 21:07)
neseniai perskaiciau vienos rezisieres zodzius, "net jei mirsiu, gyvensiu".

ŠVENTA TIESA.

dėlioji...kaip sekasi tvarkytis? Čia kaip tame vaikiškam žaidime „šalta, „šilčiau“, „karšta“. Gal jau radai SAVO atsakymą?

P. s. Prieš kelias dienas sutikau tokį vieną Šiaulių „šoumeną“ remigijų ruokį, šiek tiek pažįstamą, tiksliau vyro pažįstamas daugiau. Pasisveikinau. O jis man: Tai dar gyvenam? Gyva, – sakau jam, – Gyva. Paėjus atokiau, nusižliumbiau. Manau, jog jis nieko pikto negalvojo, tiesiog šiaip leptelėjo. Jautruolė kažkokia doh.gif Tada many visokie juoduliukai pradėjo burbuliuoti kaip čia jam įžnybus, tai va – pasiskundžiau supermamoms. Atsiskaitėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 18 gruodžio 2008 - 21:42
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 18, 21:20)
Sveta esi šaunuolė.Ir su dukrele susitikai
user posted image

ir tokias sunkias procedūras ištveri.Jei sveikam kas papasakotų ką reikės patirti ir pasakytų , kad tai ištversi , galvotum , kad tai nesamonė.
Gero visoms vakaro.
Laikykimės

Aciu, Gabija 4u.gif Ir siandien visa vakara su dukryte buvau thumbup.gif Ji tikra saunuole,atrodo viska supranta ir neverke,kai mociute ja atejo paimti wub.gif Tik mano plaukai jai nepatiko nuskusti,as su skarele buvau,o kai parodziau truputi atlenkiau skarele,tai vos ne verkti pradejo ir sako :ne-ne-ne unsure.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 18, 20:35)
SVETA K.   4u.gif
Kaip jaučiatės šiandien? Ar nusipirkote kepurėlę ir peruką.?  rolleyes.gif

Taip nusipirkau thumbup.gif Ir kepure su saliku silta,ir peruka.Tik prie peruko reikes priprasti dar,nors visi sako kad graziai ir tinka man.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 12 18, 22:21)
Manau, jog jis nieko pikto negalvojo, tiesiog šiaip leptelėjo.

Galėtų ir neleptelti...Mūsų sesutė onkologinaim,kur visus metus važinėjom Herceptino,mėgdavo leptelti. Lyg tarp kitko: " Na,leidžiatės tuos vaistus,vistiek sugrįžta žmonės kas penki metai", arba paskutinį kartą atsisveikinant: "Na tai viso gero,neaišku kokiam laikui" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 12 18, 23:21)
P. s. Prieš kelias dienas sutikau tokį vieną Šiaulių „šoumeną“ remigijų ruokį, šiek tiek pažįstamą, tiksliau vyro pažįstamas daugiau. Pasisveikinau. O jis man: Tai dar gyvenam? Gyva, – sakau jam, – Gyva. Paėjus atokiau, nusižliumbiau. Manau, jog jis nieko pikto negalvojo, tiesiog šiaip leptelėjo. Jautruolė kažkokia doh.gif Tada many visokie juoduliukai pradėjo burbuliuoti kaip čia jam įžnybus, tai va – pasiskundžiau supermamoms. Atsiskaitėm.

Adis, as irgi apsiverkciau,as super jauturole. console.gif Gal jis ir nepagalvojo,bet reiketu pagalvoti mad.gif

Saulelydi ,sunku jusu vyrui 4u.gif Tiek ilgai guleti ligonineje reikia,bet ka padarysi jeigu reikia...Sekmes jums ir kantrybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 18 gruodžio 2008 - 22:35
Saulelydi, o kodel tiek ilgai ji laiko? kas jam dabar yra? Kraujo rodikliai nekyla?
Atsakyti
QUOTE(V.Z. @ 2008 12 19, 00:32)
Saulelydi, o kodel tiek ilgai ji laiko? kas jam dabar yra? Kraujo rodikliai nekyla?

Toks gydimo ciklas. Nuo pat pradžių pasakė, kad tiek reikės gulėti. Pati mačiau tą vaistų lapą - kiekvieną dieną skiriami tai vienokie, tai kitokie vaistukai. Palašina chemija 4 dienas, leidžia atsistatyti kraujui ir vėl chemija. Tame cikle 6 tokie etapai doh.gif Bet jaučiasi jis visai neblogai. Tik nukrito daug svorio ir plaukai nuslinko. O šiaip nei pykina, nei kitokių negalavimų yra. Džiaugiuosi ir jo dvasinę stiprybe 4u.gif O kaip Jūsiškis? Po Naujų metų važiuosite? Kaip jaučiaisi dabar?
Atsakyti
Labas mergaites,

noreciau visoms padekoti uz sveikinimus wub.gif kartais tikrai ir neimanoma tampa imanomu 4u.gif
Atsakyti