Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 17, 23:58)
Labas vakaras 4u.gif

Siandien beveik visa diena praleidau su dukryte thumbup.gif  wub.gif Tik ant vakaro isveze uosviene,nes jau pavargau ir pikyna truputi,tai pabijojo mane viena su ja palikti nakciai,bet rytoj vel pamatysiu thumbup.gif

Sveika SVETA K. 4u.gif
Kaip smagu skaityti, kad galėjot pabūti su dukryte. Juk iškart ir Jūsų širdelei ramiau soske.gif wub.gif Žinodama, kad ir rytoj susitiksit, ramesnis ir miegelis bus.
Tikėkit, kad šį kartą nebus taip blogai. O ką nešiojat - kepurėlę ar skarelę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 17 gruodžio 2008 - 22:24
Deganti,
sveikinu, sveikinu, sveikinu !!!!!!!!!!! 4u.gif wub.gif 4u.gif Tai stebuklas, suteikiantis visoms daug daug tikėjimo, kad ši liga tik liga. Kad ji praeis ir toliau gyvensim, ir net gimdysim.

Abiem sveikatos, gero miego. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 18, 00:22)
Sveika SVETA K.  4u.gif
Kaip smagu skaityti, kad galėjot  pabūti su dukryte. Juk iškart ir Jūsų širdelei ramiau soske.gif  wub.gif   Žinodama, kad ir rytoj susitiksit, ramesnis ir miegelis bus.
Tikėkit, kad šį kartą nebus taip blogai. O ką nešiojat - kepurėlę ar skarelę?

Nesioju skarele,bet buvau lauke,tai saltoka,gerai kad dar paltas su kapiusonu buvo.Rytoj su sese vaziuosim pirkti kepure,gal ir peruka,jeigu rasim tinkama.
Del dukreles,tai taip,labai palengvejo man kai pamaciau wub.gif

Ligonineje kalbejau su psichologe,pasake kad dabar turiu buti SUPEREGOISTE,kovoti su liga, pasistengti kiek imanoma nepergyventi del visko ir del vaiku,nes jeigu nekovosiu ir nepasveiksiu,tai negalesiu rupintis vaikais niekada,o ne tik puse metu kol bus gydymas.Kad paskui vel galesiu visiems padeti ir rupintis kitais,o dabar turiu priimti kitu pagalba,ir nebijoti pasirodyti silpna.Israse dar vaistu raminanciuju,dar negeriau,nes pasake galiu ne pastoviai gerti,o kai matysiu kad blogai jau ir kad reikia.

Penktadieni pas mus Klaipedoje bus Kaledinis seminaras,skirtas onohematologiniams pacientams.Bus psichologes is vilniaus,jeigu savijauta leis,tai butinai dalyvauti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 17 gruodžio 2008 - 22:37
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 17, 23:37)
Ligonineje kalbejau su psichologe,pasake kad dabar turiu buti SUPEREGOISTE,kovoti su liga, pasistengti kiek imanoma nepergyventi del visko ir del vaiku,nes jeigu nekovosiu ir nepasveiksiu,tai negalesiu rupintis vaikais ... priimti kitu pagalba,ir nebijoti pasirodyti silpna.

Psichologė visiškai teisi. Net ir kai pagerės, turi sukaupti jėgų ir gerų emocijų "atsargas" naujam chemijos kursui. Būk stipresnė už tą žvėrį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 18, 00:37)
]Ligonineje kalbejau su psichologe,pasake kad dabar turiu buti SUPEREGOISTE,kovoti su liga, pasistengti kiek imanoma nepergyventi del visko ir del vaiku,nes jeigu nekovosiu ir nepasveiksiu,tai negalesiu rupintis vaikais niekada,o ne tik puse metu kol bus gydymas.Kad paskui vel galesiu visiems padeti ir rupintis kitais,o dabar turiu priimti kitu pagalba,ir nebijoti pasirodyti silpna.Israse dar vaistu raminanciuju,dar negeriau,nes pasake galiu ne pastoviai gerti,o kai matysiu kad blogai jau ir kad reikia.

rolleyes.gif Laikykitės visų tų nurodymų ir matysit, kaip viskas eis į gera. drinks_cheers.gif
O kol gerai jaučiatės, raminančių ir nebūtina vartoti. Mano mamytei irgi buvo prirašę, bet ji išgėrė pora tablečių, ir nutraukė. Pasakė, gersiu , jei labai reikės. Ir dar jai nepatiko, kad jos į miegą " traukia" .
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 18, 00:37)
Nesioju skarele,bet buvau lauke,tai saltoka,gerai kad dar paltas su kapiusonu buvo.Rytoj su sese vaziuosim pirkti kepure,gal ir peruka,jeigu rasim tinkama.

Jūs ypatingai turite dabar saugotis peršalimų ir visokių kitokių virusų. Nedarykite klaidų - viduržiemy su skarele. ax.gif Sėkmingų paieškų ir gražių pirkinių. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 17 gruodžio 2008 - 22:48
Tikiuosi, jog Ugn*Inę neištiko kokia pooperacinė komplikacija. O dar labiau tikiuosi, kad ši tyla nereiškia palūžimą. Labai neramu ant dūšios dėl jos...

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2008 12 18, 00:02)
Tikiuosi, jog Ugn*Inę neištiko kokia pooperacinė komplikacija. O dar labiau tikiuosi, kad ši tyla nereiškia palūžimą. Labai neramu ant dūšios dėl jos...

Gal žmogutis džiaugiasi namais ir dukryte. g.gif Jei vakar išrašė, kol sugrįžo, užtruko. Nerimausim, kai savaitėlę nepasirodys.
Atsakyti
Ugn*Ine, laukiame tavęs,galvojame apie tave,mylime
Atsakyti
Deganti, sveikinu su mažu stebuklėliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukite stiprūs ir drūti kaip ąžuolai wub.gif
Atsakyti
Labutis,
ilgai nesirodžiau - tik tyliai skaičiau ax.gif
Ačiū RASŲ LANKA, kad domitės manim - atrašiau į až, tikiuosi, gavote g.gif
DEGANTI - sveikinu su didžiausiu stebuklėliu 4u.gif
Ugn*Ine - laukiu tavo pasirodymo ir nerimauju dėl tavęs.
SVETA K. - smagu, kad laikotės gan stipriai ir drąsiai dalinatės savo išgyvenimais. Net savotiškai pavydžiu, kad Jus išleidinėja namo ir ligoninėje būnate neilgai. Nors gal ir pavargstate labiau? Mano vyro gydimo ciklas 48 dienos. Taigi, baigsis tik kitų metų pirmomis dienomis verysad.gif Per tą liką apie grįžimą namo nei minties schmoll.gif

Vis brendam ir brendam
ieškodami rūmų
savo sielai sušildyt,
įgauti stiprybės.
O mūsų gyvenimas
kliūna ir griūna
už mažo grumstelio
besvietės galybės...

Išėję surasti
ir vėlei prarandam,
bet ieškom - nestojam
ant kelių prieš vyksmą
ir savo didybės
mažutėj pirkelėj
užsklendžiame stingulį
veriantį riksmą...

Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 12 18, 12:05)
Mano vyro gydimo ciklas 48 dienos. Taigi, baigsis tik kitų metų pirmomis dienomis  verysad.gif Per tą liką apie grįžimą namo nei minties  schmoll.gif

Oi, oi kaip sunku ir ilgu turėtų būti. Man ilgiausia teko pralesiti 45 d. ligoninėj, kai spinduliavo ir tai: penktadienį vakare namie, o pirmadienį popiet ligoninėj. Galėdavau išeit pasivaikščiot, kelis kart į Kauno centrą išsiprašiau, operetėje buvau. Skaičiavau dienas ir laukiau laukiau, kada baigsiu...
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 12 17, 15:33)
Ryke, turiu prašymą, gal nesunku būtų, užlipti ant Vytauto kalno ir perduoti mano obelėlei linkėjimus, pasakyk, jog laikausi.

Uzlipsiu, Adis, su malonumu ir obelele surasiu smile.gif tik gal dar ne siandien, baisi ciuozykla cia. Kazkiek aptirpo, bet yra vietu, kur grynas ledas. Nors, uzlipus butu smagu nusileist ant kokio celofano atsisedus lotuliukas.gif Buvau ant kalno pirmomis dienomis, labai vaizdai grazus.... Padariau fotosesija, tai gal ikelsiu keleta nuotraukyciu grizus. Smagu butu cia sugrizti kitu metu laiku. Tikiuosi, ta ir padarysiu pavasari.

I baseina jau leido ir daugiau proceduru paskyre. Sian su gydytoja motyvuotai pasikalbejau, pasakiau, kad prisiimu atsakomybe, jei man kas nors negero pasidarys ir tikrai nesiskusiu. Siaip jau viskas sugije man. Kazkodel buvo kilusi negera mintis, kad man skirti pinigai plaukia i sona. Negera mintis, oi, negera.... blush2.gif
Sekmes jums visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryke: 18 gruodžio 2008 - 12:38