Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

user posted image

Sveikinu, Deganti, sulaukus sūnaitėlio. Aukite sveiki,drūti ir stiprūs. 4u.gif
------------------------------------

Papildyta:
Labas,Ugn*Ine, kaip tu šiandien laikaisi?

Yra,kaip yra,blogos naujienos jau išgirstos,dabar stenkis už kažko užsikabint,kad toliau gyventi. Kada i namelius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 16 gruodžio 2008 - 13:35
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 15, 21:09)
Gydytojas ne Dievas. Iš jo žodžių galima suprasti, kad gydymas irgi bus  rimtas, prireiks kantrybės , valios, bet ligos eigą nulemia kažkas iš aukščiau.
Mano onkologė pasakojo, kad išgyja ar palaikomi chemo ,gyvena atrodę sunkiais ligoniai...

4u.gif Būtent - tokie žodžiai veda į priekį . 4u.gif
Atsakyti

D E G A N T I

Norisi verkti džiaugsmo ašaromis.
Tikrai angelas nusileido į žemę.
Sveikatos ir laimės jums abiems.

user posted image

Atsakyti
SVEIKINU DEGANTI!!!

user posted image
Atsakyti
Sveikos,mergaites 4u.gif Mane jau siandien paleido namo,savijauta kol kas nebloga,tik pikina siek tiek.Vakar buvo nelabai,nes vel leido i stubura dar chemija ir reikejo ilgai guleti,2 val. ant pilvo ir 2 ant nugaros.Tai buvau net su pampersu.nes neimanoma iskenteti kai keltis negalima,o i tave lasina apie 4 litrus skysciu.Jau atlaikiau 2,liko dar 4 kartai.

Ugne*Ine ,kaip tu? Niko nerasiai...Laiykis kaip bebutu sunku 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pasimeldziau uz tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 16 gruodžio 2008 - 20:50
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 16, 22:50)
Sveikos,mergaites 4u.gif Mane jau siandien paleido namo,savijauta kol kas nebloga,tik pikina siek tiek.Vakar buvo nelabai,nes vel leido i stubura dar chemija ir reikejo ilgai guleti,2 val. ant pilvo ir 2 ant nugaros.Tai buvau net su pampersu.nes neimanoma iskenteti kai keltis negalima,o i tave lasina apie 4 litrus skysciu.Jau atlaikiau 2,liko dar 4 kartai.

Ugne*Ine ,kaip tu? Niko nerasiai...Laiykis kaip bebutu sunku 4u.gif  4u.gif  4u.gif Pasimeldziau uz tave.

Sveika, SVETA K., pargrįžusi į namučius. 4u.gif Na, matote - mažiukais žingsniukais - ir pirmyn - sveikimo link. bigsmile.gif Neilgai trukus persirisit ir į antrą chemijų pusę. Tik laikykitės tvirtai, ir viskas bus gerai. wub.gif

Mūsų Ugn*Inei tikriausiai reikia truputėlio laiko. Mes su Jumis , mieloji. Kad ir kokia žinia būtų - Jūs privalote atsitiesti. Dėl savo mylimų. group.gif wub.gif NEPASIDUOKIT.
Atsakyti
Labas! Siunciu visoms linkejimus is Birstono! As cia nuo ketvirtadienio. Nuostabus miestukas ir nuostabus zmones jame gyvena. Daug vaikstau, proceduru skyre kol kas nedaug, i baseina irgi dar neleidzia, nes oda apdeginta. Taigi gydau ja ir svajoju apie baseina lotuliukas.gif
Kaip jums sekasi dar nepaskaiciau, nes tik nesenai radau bibliotekoj interneta, o jau reikia grizti pietauti. Toks jau musu sanatoriniu gyvenimas.....

Deganti, sveikinu!!!!!!!!

Gabija, prasau parasykit laiskuti i mano pasta, nes neturiu jusu adreso mirksiukas.gif

Iki!!!!
Atsakyti
Ryke, turiu prašymą, gal nesunku būtų, užlipti ant Vytauto kalno ir perduoti mano obelėlei linkėjimus, pasakyk, jog laikausi.
adis
Atsakyti
Labas vakaras, Mergaitės, 4u.gif
Taip tyku ir ramu pas mus patapo - tikras adventinis vakaras. Visoms sveikatėlės, dvasios ramybės, meilės ir gėrio. wub.gif
Tokių kelių kaip šiandien dar gyvenime nebuvau mačiusi. blink.gif

QUOTE(Ryke @ 2008 12 17, 14:44)
Labas! Siunciu visoms linkejimus is Birstono! As cia nuo ketvirtadienio. Nuostabus miestukas ir nuostabus zmones jame gyvena. Daug vaikstau, proceduru skyre kol kas nedaug, i baseina irgi dar neleidzia, nes oda apdeginta. Taigi gydau ja ir svajoju apie baseina lotuliukas.gif

Labutis, Ryke, 4u.gif
Gero Jums poilsio, ir kad kuo greičiau galėtumėte plaukioti baseine. 4u.gif O tai šventes sanatorijoje sutiksite? 000059.gif 000054.gif Stiprėkite.
Atsakyti
kokiu graziu naujienu musu skyrelyje wub.gif
Deganti, nuosirdziausiai sveikinu, tikras kaledinis stebuklelis wub.gif

o visoms, trumpas labai adventinis haiku is V. Daujotytės:

širdies atsargos
mylimiesiems,
tik per juos ir sau

ramaus vakaro.
Atsakyti
Deganti,didziausi sveikinimai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ugn*Ine
,kur tu ? unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Ramu siandien cia.O man visai normaliai siandien,bet praeita karta irgi neiskart prasidejo,o mazdaug po 2-3 dienu po chemijos g.gif O kraujas kaip man gydytuoja aiskino turi kristi pas mane tik apie 10 diena nuo chemijos pradzios.Bet manau kad si karta taip blogai nebus,nes pries pirma kursa buvo labai stipri promedikacija,gavau zymiai daugiau vaistu visokiu ir didesnem dozemis,ir ta prednizalona (nujauciu kad nuo jo man blogiausia unsure.gif ) jau turiu gerti ne 11 o tik 5 dienas thumbup.gif

Siandien beveik visa diena praleidau su dukryte thumbup.gif wub.gif Tik ant vakaro isveze uosviene,nes jau pavargau ir pikyna truputi,tai pabijojo mane viena su ja palikti nakciai,bet rytoj vel pamatysiu thumbup.gif

Ugne*Ine .labai neramu del taves.Kaip laikaisi?
Atsakyti