QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 15, 21:09)
Gydytojas ne Dievas. Iš jo žodžių galima suprasti, kad gydymas irgi bus rimtas, prireiks kantrybės , valios, bet ligos eigą nulemia kažkas iš aukščiau.
Mano onkologė pasakojo, kad išgyja ar palaikomi chemo ,gyvena atrodę sunkiais ligoniai...
Mano onkologė pasakojo, kad išgyja ar palaikomi chemo ,gyvena atrodę sunkiais ligoniai...
Būtent - tokie žodžiai veda į priekį .
D E G A N T I
Norisi verkti džiaugsmo ašaromis.
Tikrai angelas nusileido į žemę.
Sveikatos ir laimės jums abiems.
Sveikos,mergaites Mane jau siandien paleido namo,savijauta kol kas nebloga,tik pikina siek tiek.Vakar buvo nelabai,nes vel leido i stubura dar chemija ir reikejo ilgai guleti,2 val. ant pilvo ir 2 ant nugaros.Tai buvau net su pampersu.nes neimanoma iskenteti kai keltis negalima,o i tave lasina apie 4 litrus skysciu.Jau atlaikiau 2,liko dar 4 kartai.
Ugne*Ine ,kaip tu? Niko nerasiai...Laiykis kaip bebutu sunku Pasimeldziau uz tave.
Ugne*Ine ,kaip tu? Niko nerasiai...Laiykis kaip bebutu sunku Pasimeldziau uz tave.
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 16, 22:50)
Sveikos,mergaites Mane jau siandien paleido namo,savijauta kol kas nebloga,tik pikina siek tiek.Vakar buvo nelabai,nes vel leido i stubura dar chemija ir reikejo ilgai guleti,2 val. ant pilvo ir 2 ant nugaros.Tai buvau net su pampersu.nes neimanoma iskenteti kai keltis negalima,o i tave lasina apie 4 litrus skysciu.Jau atlaikiau 2,liko dar 4 kartai.
Sveika, SVETA K., pargrįžusi į namučius. Na, matote - mažiukais žingsniukais - ir pirmyn - sveikimo link. Neilgai trukus persirisit ir į antrą chemijų pusę. Tik laikykitės tvirtai, ir viskas bus gerai.
Mūsų Ugn*Inei tikriausiai reikia truputėlio laiko. Mes su Jumis , mieloji. Kad ir kokia žinia būtų - Jūs privalote atsitiesti. Dėl savo mylimų. NEPASIDUOKIT.
Labas! Siunciu visoms linkejimus is Birstono! As cia nuo ketvirtadienio. Nuostabus miestukas ir nuostabus zmones jame gyvena. Daug vaikstau, proceduru skyre kol kas nedaug, i baseina irgi dar neleidzia, nes oda apdeginta. Taigi gydau ja ir svajoju apie baseina
Kaip jums sekasi dar nepaskaiciau, nes tik nesenai radau bibliotekoj interneta, o jau reikia grizti pietauti. Toks jau musu sanatoriniu gyvenimas.....
Deganti, sveikinu!!!!!!!!
Gabija, prasau parasykit laiskuti i mano pasta, nes neturiu jusu adreso
Iki!!!!
Kaip jums sekasi dar nepaskaiciau, nes tik nesenai radau bibliotekoj interneta, o jau reikia grizti pietauti. Toks jau musu sanatoriniu gyvenimas.....
Deganti, sveikinu!!!!!!!!
Gabija, prasau parasykit laiskuti i mano pasta, nes neturiu jusu adreso
Iki!!!!
Ryke, turiu prašymą, gal nesunku būtų, užlipti ant Vytauto kalno ir perduoti mano obelėlei linkėjimus, pasakyk, jog laikausi.
adis
adis
Labas vakaras, Mergaitės,
Taip tyku ir ramu pas mus patapo - tikras adventinis vakaras. Visoms sveikatėlės, dvasios ramybės, meilės ir gėrio.
Tokių kelių kaip šiandien dar gyvenime nebuvau mačiusi.
Labutis, Ryke,
Gero Jums poilsio, ir kad kuo greičiau galėtumėte plaukioti baseine. O tai šventes sanatorijoje sutiksite? Stiprėkite.
Taip tyku ir ramu pas mus patapo - tikras adventinis vakaras. Visoms sveikatėlės, dvasios ramybės, meilės ir gėrio.
Tokių kelių kaip šiandien dar gyvenime nebuvau mačiusi.
QUOTE(Ryke @ 2008 12 17, 14:44)
Labas! Siunciu visoms linkejimus is Birstono! As cia nuo ketvirtadienio. Nuostabus miestukas ir nuostabus zmones jame gyvena. Daug vaikstau, proceduru skyre kol kas nedaug, i baseina irgi dar neleidzia, nes oda apdeginta. Taigi gydau ja ir svajoju apie baseina
Labutis, Ryke,
Gero Jums poilsio, ir kad kuo greičiau galėtumėte plaukioti baseine. O tai šventes sanatorijoje sutiksite? Stiprėkite.
kokiu graziu naujienu musu skyrelyje
Deganti, nuosirdziausiai sveikinu, tikras kaledinis stebuklelis
o visoms, trumpas labai adventinis haiku is V. Daujotytės:
širdies atsargos
mylimiesiems,
tik per juos ir sau
ramaus vakaro.
Deganti, nuosirdziausiai sveikinu, tikras kaledinis stebuklelis
o visoms, trumpas labai adventinis haiku is V. Daujotytės:
širdies atsargos
mylimiesiems,
tik per juos ir sau
ramaus vakaro.
Deganti,didziausi sveikinimai
Ugn*Ine,kur tu ?
Ugn*Ine,kur tu ?
Labas vakaras
Ramu siandien cia.O man visai normaliai siandien,bet praeita karta irgi neiskart prasidejo,o mazdaug po 2-3 dienu po chemijos O kraujas kaip man gydytuoja aiskino turi kristi pas mane tik apie 10 diena nuo chemijos pradzios.Bet manau kad si karta taip blogai nebus,nes pries pirma kursa buvo labai stipri promedikacija,gavau zymiai daugiau vaistu visokiu ir didesnem dozemis,ir ta prednizalona (nujauciu kad nuo jo man blogiausia ) jau turiu gerti ne 11 o tik 5 dienas
Siandien beveik visa diena praleidau su dukryte Tik ant vakaro isveze uosviene,nes jau pavargau ir pikyna truputi,tai pabijojo mane viena su ja palikti nakciai,bet rytoj vel pamatysiu
Ugne*Ine .labai neramu del taves.Kaip laikaisi?
Ramu siandien cia.O man visai normaliai siandien,bet praeita karta irgi neiskart prasidejo,o mazdaug po 2-3 dienu po chemijos O kraujas kaip man gydytuoja aiskino turi kristi pas mane tik apie 10 diena nuo chemijos pradzios.Bet manau kad si karta taip blogai nebus,nes pries pirma kursa buvo labai stipri promedikacija,gavau zymiai daugiau vaistu visokiu ir didesnem dozemis,ir ta prednizalona (nujauciu kad nuo jo man blogiausia ) jau turiu gerti ne 11 o tik 5 dienas
Siandien beveik visa diena praleidau su dukryte Tik ant vakaro isveze uosviene,nes jau pavargau ir pikyna truputi,tai pabijojo mane viena su ja palikti nakciai,bet rytoj vel pamatysiu
Ugne*Ine .labai neramu del taves.Kaip laikaisi?