QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 15, 18:52)
pas mane situacija pasikeitė, išėmė jau siūlus, ištraukė iš kaklo venos tą kateterį, sužinojau kai ką ką maniau žinanti, tačiau pasirodo ireš tai nežinojau, kad mano situacija labai labai rimta, šiandien tai pasakė daktaras....vis gi ryt iš ryto bus galutinis atsakymas....po kurio seks pokalbis su chemoterapeutais ir važiavimas namučio...
mergytės, pasimelskit už mane jei kuri turėsit laikelio....pristygau tvirtybės ir tikėjimo šiandien....ačiū
Gydytojas ne Dievas. Iš jo žodžių galima suprasti, kad gydymas irgi bus rimtas, prireiks kantrybės , valios, bet ligos eigą nulemia kažkas iš aukščiau.
Mano onkologė pasakojo, kad išgyja ar palaikomi chemo ,gyvena atrodę sunkiais ligoniai, o neatlaiko geresnę pradinę diagnozę turėję ligoniai.
Vakare , kai viskas nurims, paprašysiu tavo Ugn Ine ir visų besigydančių angelo sargo tvirtai laikyti Jus už rankos ir vesti lengviausiu keliu, Kalėdoms dovanoti sveikatą ir artimųjų meilę.Melsiuosi už tai, kad mes esame sveikos, tereikia susileisti vaistus. Geros visoms nakties.