Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

QUOTE(pingpongute @ 2008 12 15, 19:00)
Būtinai pasimelsiu smile.gif Stiprybės, tikėjimo, vilties ir meilės tau !  4u.gif

QUOTE(carvel @ 2008 12 15, 19:04)
Ugn*Ine,neprarask tikejimo,jis daro stebuklus ,butinai uz tave pasimelsiu wub.gif

aš Jus visas labai myliu
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 15, 18:52)
pas mane situacija pasikeitė, išėmė jau siūlus, ištraukė iš kaklo venos tą kateterį, sužinojau kai ką ką maniau žinanti, tačiau pasirodo ireš tai nežinojau, kad mano situacija labai labai rimta, šiandien tai pasakė daktaras....vis gi ryt iš ryto bus galutinis atsakymas....po kurio seks pokalbis su chemoterapeutais ir važiavimas namučio...
mergytės, pasimelskit už mane jei kuri turėsit laikelio....pristygau tvirtybės ir tikėjimo šiandien....ačiū

Gydytojas ne Dievas. Iš jo žodžių galima suprasti, kad gydymas irgi bus rimtas, prireiks kantrybės , valios, bet ligos eigą nulemia kažkas iš aukščiau.
Mano onkologė pasakojo, kad išgyja ar palaikomi chemo ,gyvena atrodę sunkiais ligoniai, o neatlaiko geresnę pradinę diagnozę turėję ligoniai.

user posted image

Vakare , kai viskas nurims, paprašysiu tavo Ugn Ine ir visų besigydančių angelo sargo tvirtai laikyti Jus už rankos ir vesti lengviausiu keliu, Kalėdoms dovanoti sveikatą ir artimųjų meilę.Melsiuosi už tai, kad mes esame sveikos, tereikia susileisti vaistus. Geros visoms nakties.

Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 15, 19:52)
mergytės, pasimelskit už mane jei kuri turėsit laikelio....pristygau tvirtybės ir tikėjimo šiandien....ačiū

Mieloji, Ugn*Ine, Apkabinu tvirtai tvirtai. friends.gif
Gydytojai juk negali sakyti - "ai, čia nieko tokio, tik šiaip sau" Juk visiems, sergant šia ligele gydymas rimtas ir sudėtingas. Tik labai daug priklausys ir nuo Jūsų . O kol kas Jūs - dydvyrė. Tokia ir išlikit. Būtinai būtinai pasimelsiu. Viskas bus gerai. wub.gif

SVETA K. 4u.gif ir Jūs laikykitės. Mes su Jumis. wub.gif

Pinacea 4u.gif Kaip smagu , kad neužmirštate mūsų ir galite pasidalinti patarimais. Ačiū už nuorodas apie skarelių rišimą. Tai naudinga , man atrodo visoms, nesvarbu ar su plaukučiais ar be plaukučių. Juk mes mergaitės flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 gruodžio 2008 - 21:41
QUOTE(Ski @ 2008 12 15, 00:20)
Sveikos merginos! Aplanke ir musu seima si liga. Teta jau po chemijos ir be plauku. Paklausiau kokiu dovanu noretu gauti is Kaledu senio, sako - tik sveikatos. Tai noriu jusu paklausti gal vartojat kokius papildus ar vitaminus kad greiciau ataugtu ir butu stipresni plaukai?
Dekoju is anksto jei kas atsakys!
O jums visoms stiprybes, tikejimo ir ramaus rytojaus  4u.gif

Aš taip pat nelabai tikiu plaukų augimo stimuliatoriais, nors pati vaistinėje pirkau mamytei šampūną, skatinantį augimą. Už 35 litus. Bet jei nori geresnio efekto tai dar galima panaudoti kažkokias to peties pavadinimo ampules. Jų 10 kainuoja 100 litų blink.gif Na, kadangi aš netikiu, tai tų kapsulių nepirkau. Mamytė patenkinta, nes plaukai auga kaip ant mielių. bigsmile.gif Bet kur neaugs, jei jau 2,5 mėnesio po chemijų praėjo. Patenkinti ir mes. tongue.gif Gal Jums vertėtų iš vaistinės geriau kokį čekį padovanoti, ir teta pati išsirinktų, ko norėtų.
Sėkmės Jūsų tetai kuo geriausios ir sveikatos kuo stipriausios. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 gruodžio 2008 - 21:51
sveikos,
dabar sis pasisveikinimas taip dviprasmiskai skamba.. verysad.gif

Noreciau paprasyt kad pasidalintumet patirtim tos, kurioms buvo atlikta vienos kruties pasalinimo operacija. Kaip gyvenat po operacijos? Ar nesiojat proteziuka ar dar kazka panasaus? Su kokiom dar problemom susiduriat? Net nezinau ko dar paklaust.. verysad.gif
Su busima operacija mintimis jau susitaikiau, kad tik liga nepasikartotu.. Deja, nuo liepos men ant operacinio stalo gulsiuos treciakart..

Stiprybes visoms.
Atsakyti
Dovanokite savo ligoniukėms šalius. Kai nešioji peruką, negali užsidėti kepurės. Tik kapišonas arba šalis. Kartu, tai puikiai maskuojanti priemonė, jei krūtelė pašalinta, o dar negali ar neturi proteziuko. Pernai labai džiaugiausi tokia dovana, o ir dabar naudoju.

QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 15, 19:18)
aš Jus visas labai myliu

Ugn*Ine, apkabinu Tave labai labai stipriai. Laikykis. Mūsų liga pakeičia laiko suvokimą ir jo vertę. Norėtųsi, kad to laiko būtų daugiau. Bet ir už tą likutį reikia kovoti. Laikykis. Stiprybės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
wub.gifUgn*Ine, Jūsų angelas sargas šalia Jūsų. Pasimeldžiau. Viskas bus gerai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 gruodžio 2008 - 23:31
aš jaučiuosi dabar labai gerai....susiskambinau su visais draugais ir artimaisiais, su savo šeima, ir mes visi 21.30 visi skirtinguose miestuose ir vietose meldėmes kartu wub.gif wub.gif

myliu jus, apkabinu ir dėkoju labai wub.gif labanaktukas
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 15, 20:28)

SVETA K.  4u.gif ir Jūs laikykitės. Mes su Jumis.  wub.gif

Pinacea 4u.gif  Kaip smagu , kad  neužmirštate mūsų ir galite pasidalinti patarimais. Ačiū už nuorodas apie skarelių rišimą. Tai naudinga , man atrodo visoms, nesvarbu ar su plaukučiais ar be plaukučių.  Juk mes mergaitės flirt.gif

Per daug intensyviai buvau isijautus i shia tema, man vis rupi paskaityti, kaip Jums visoms sekasi.. blush2.gif

aš jaučiuosi dabar labai gerai....susiskambinau su visais draugais ir artimaisiais, su savo šeima, ir mes visi 21.30 visi skirtinguose miestuose ir vietose meldėmes kartu

Vokieijoje shiandien 19 val buvo ekumeninis maldos vakaras. Labai daug zmoniu vienu metu susirenka vieni pas kitus (tiek katalikai, tiek protestantai) ir kartu meldziasi uz visus, kam maldu reikia - savo maldose ir jusu visu nepamirshau 4u.gif 4u.gif Bent musu regione tai grazi tradicija, kad net ir netikintys isijungia i "minciu siuntimo" parada. smile.gif

Laikykites, ir bukit toliau shvytureliu!!!

Atsakyti
QUOTE(Rimantes @ 2008 12 15, 23:31)
sveikos,
dabar sis pasisveikinimas taip dviprasmiskai skamba..  verysad.gif

Noreciau paprasyt kad pasidalintumet patirtim tos, kurioms buvo atlikta vienos kruties pasalinimo operacija. Kaip gyvenat po operacijos?  Ar nesiojat proteziuka ar dar kazka panasaus? Su kokiom dar problemom susiduriat? Net nezinau ko dar paklaust..  verysad.gif
Su busima operacija mintimis jau susitaikiau, kad tik liga nepasikartotu.. Deja, nuo liepos men ant operacinio stalo gulsiuos treciakart..

Stiprybes visoms.

LABUKAS

Visu pirma tai ne tragedija,kai pasalina kruti,svarbu kad padetu.gerai,kad esi susitaikiusi su mintim,bus lengviau po operacijos.As pati nesioju inplanta ir labai graziai atrodo,nejauciu jokio komplekso.Po operacijos nelabai kas pasikeite mano gyvenime,tik atsirado daugiau tikejimo.Nera tokio vieno recepto,kuris tiktu visoms.Su ta pacia liga isgyvenam visos skirtingai.Svarbiausia nepasiduoti depresijai,neigiamos emocijos mus zudo.Forumo dalyviu zinutes,tai tikras lobynas gerio,tikejimo,palaikymo ir supratimo.Visoms linkiu sveikatos,sveikatos ir dar karta sveikatos...
Atsakyti
user posted image

4u.gif GERA ŽINIA 4u.gif GERA ŽINIA 4u.gif GERA ŽINIA 4u.gif GERA ŽINIA 4u.gif

Nors labai vėlu,noriu pasidžiaugti. Įvyko mažas-didelis stebuklas. Vakar 2008 m gruodžio 15 d. 16,20, Kauno laiku tongue.gif :
deganti sulaukė sūnelio.
Čiūčia liūlia mažas vaikeli,
Čiūčia liūlia,
Kaupk jėgas ir auki,
Būk stiprus kaip tėtis
Geras kaip mamytė,
Gražus kaip sesytė.
Šviesk kaip saulytė,
mažas kūdikėli.

Sveikinu, džiaugiuos, būkit abu sveiki ir laimingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 16 gruodžio 2008 - 01:19
Deganti - 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

Šitoks džiaugsmas mūsų forume. bigsmile.gif Sveikinu iš visos širdies. Sveikatėlės, stiprybės Jums ir sūnaitėliui. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti