Mergytės labuka
aš laukiu varysiu darytis echoskopijos pilvo, žiūrės ar nėra skysčių prisikaupę, kaip baisu, kad jei bus teks traukti o dar ir pasakė, kad jau šį vakarą aš sužinosiu viską apie savo ligą...šį vakarą bus galutinis atsakymas....ir laukiu ir širdutė kirba, nes pagaliau viską sužinosiu ir galėsiu toliau planuotis kovą su šia liga
Ai dar kraujuką šiandien man paėmė, pažiūrės ar nerodo kokios infekcijos....nu vnž šiandien daug reikalų
QUOTE(zurza @ 2008 12 14, 13:55)
Aga aš ir juokavau kad būsiu kaip Jagelavičiūtė tik reiks "blondiniškai" nusidažyt
Labas rytas visoms
O ku Kaune yra perukų parduotuvės.Žinau kad akropolyje yra.Na norėtųsi kad būtų ne kaip į karnavalą o kuo panašesnis į tikrus palukus.Ir galvoju gal reik iš anksto nusipirkt.O gal palauksiu...noriu pati išsirinkt jei ką..O būna kad kam neslenka plaukai nuo chemijų??na čia drambliuko svajonė aišku
Labas rytas visoms
O ku Kaune yra perukų parduotuvės.Žinau kad akropolyje yra.Na norėtųsi kad būtų ne kaip į karnavalą o kuo panašesnis į tikrus palukus.Ir galvoju gal reik iš anksto nusipirkt.O gal palauksiu...noriu pati išsirinkt jei ką..O būna kad kam neslenka plaukai nuo chemijų??na čia drambliuko svajonė aišku
Laba diena,
mes mamytei peruka pirkome Kaune Akropolye "Baltic hairs salone". Ji nesiojo ilgus plaukus, atitaikeme peruka tokio pat ilgio plaukais kaip ir buvo jos ir spalva vienas prie vieno, tai kas nezino, kad ji serga, net neitaria, kad mamyte su peruku.
bje, mama irgi svajojo, kad jai plaukai neiskris. bet...po 1 chemijos praejus 2 savaitems plaukai pradejo slinkti...deja.
Papildyta:
QUOTE(Ski @ 2008 12 14, 22:20)
Sveikos merginos! Aplanke ir musu seima si liga. Teta jau po chemijos ir be plauku. Paklausiau kokiu dovanu noretu gauti is Kaledu senio, sako - tik sveikatos. Tai noriu jusu paklausti gal vartojat kokius papildus ar vitaminus kad greiciau ataugtu ir butu stipresni plaukai?
Dekoju is anksto jei kas atsakys!
O jums visoms stiprybes, tikejimo ir ramaus rytojaus
Dekoju is anksto jei kas atsakys!
O jums visoms stiprybes, tikejimo ir ramaus rytojaus
Laba diena
mano mamai gydytoja sake, kad chemijos metu negalima jokiu papildu naudoti . o pakui galima galvos oda tepti tepaliuku kazkokiu, cia kazkada senojoje temoje mergaites buvo paasiusios pavadinima. o papildai po chemiju manau taip pat neblogai, dabar ju pasirinimas vaistineje yra didelis, bet nezinau ar jie veiksmingi. as pvz., siaip sau, profilaktikai naudoju fitoval kapsules, tai pastebejau, kad plaukai greiciau augti pradejo. bet as juk sveika, nezinau, kuomet organizmas po chemijos ar jis bus imlus tiens preparatams, o be to, turbut, kiekvienam individualiai, reikai atitaikyti kas tinka.
aš tai peruko nenešiosiu, nors ir plaukučiai iškristų, aišku tikiuosi, kad neiškirs
beje buvau echoskopijoj jau, tai valioooooo bet jokių skysčių nesikaupia mano pilvuko ertmėje , taip kad beliko, kraujo tyrimo rezultatus sužinoti, kurie jau tuoj tuoj turėtų būti ir aišku, beliko sulaukti šio vakaro pagrindinės naujienos ir labiausiai laukiamos, tai visiškos tiesios apie mano ligą .......
mergytės aš jus visas labai apkabinu, gal banaliai skamba, bet dabar tokie jausmai aplankė mane
beje buvau echoskopijoj jau, tai valioooooo bet jokių skysčių nesikaupia mano pilvuko ertmėje , taip kad beliko, kraujo tyrimo rezultatus sužinoti, kurie jau tuoj tuoj turėtų būti ir aišku, beliko sulaukti šio vakaro pagrindinės naujienos ir labiausiai laukiamos, tai visiškos tiesios apie mano ligą .......
mergytės aš jus visas labai apkabinu, gal banaliai skamba, bet dabar tokie jausmai aplankė mane
zurza, žemiau nukopijavau iš www.kraujas.lt nuorodą apie dar vieną saloną Kaune, gal jums pravers renkantis:
UAB Plaukų magija
www.perukai.lt
A.Juozapavičiaus 82a, Kaunas
(837) 341 607
Patirtis (nuo 1994 m.) dirbant su žmonėmis turinčiais sveikatos sutrikimų
Nuolaidos: 10 proc.
Ski, kažkada minėjau recapeen gelį plaukams, gal jorky jį turi omenyje. Tik jis brangus, o ir kiekis mažas.
UAB Plaukų magija
www.perukai.lt
(837) 341 607
Ski, kažkada minėjau recapeen gelį plaukams, gal jorky jį turi omenyje. Tik jis brangus, o ir kiekis mažas.
QUOTE(Ūkanota @ 2008 12 15, 16:49)
zurza, žemiau nukopijavau iš www.kraujas.lt nuorodą apie dar vieną saloną Kaune, gal jums pravers renkantis:
UAB Plaukų magija
www.perukai.lt
(837) 341 607
UAB Plaukų magija
www.perukai.lt
(837) 341 607
aciu labai
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 15, 14:41)
aš tai peruko nenešiosiu, nors ir plaukučiai iškristų, aišku tikiuosi, kad neiškirs
Labas
labai didelis pliusas.Ir ką beišgirstum tikėk , kad situacija valdoma.Gerų naujienų.
Ugn*Ine,gal jau zinai atsakyma,tikiuosi naujienos negazdina ?
Papildyta:
Ski ,patikek plaukuciai ir taip ataugs labai grazus ,be jokiu papildomu priemoniu,maniskiai ataugo daaaug kartu storesni ir sveikesni,linkiu ir Tavo mamytei graziu garbanu .
Papildyta:
Ski ,patikek plaukuciai ir taip ataugs labai grazus ,be jokiu papildomu priemoniu,maniskiai ataugo daaaug kartu storesni ir sveikesni,linkiu ir Tavo mamytei graziu garbanu .
QUOTE(Ūkanota @ 2008 12 15, 16:49)
zurza, Ski, kažkada minėjau recapeen gelį plaukams, gal jorky jį turi omenyje. Tik jis brangus, o ir kiekis mažas.
Po chemo , basą galvelę galima ir auksu tepti, plaukai pradės augti maždaug mėnuo po paskutinės chemo suleidimo.Bus garbanoti, bet po pirmo nukirpimo gali garbanų ir nelikti.
Aš dažau su chna :Tician" , gaunasi šviesi ruda spalva.Chna yra 'Eurokos" parduotuvėse, jų yra kelių atspalvių.Ten pat pirkau rusišką liniją "Zolotoj šolk", šampūnas, aliejus, balzamas - plaukų augimo aktyvatoriai.
Ir normaliai auga , nors dabar nebuvau nuplikusi, o tik išretėję gana stipriai.
Išsisaugojau skarelių rišimo adresą, kas žino ką gausiu po Naujų Metų.Jei vėl reikės vasarai be plaukų likti , o ką tai reiškia jau patyriau...
QUOTE(arune @ 2008 12 15, 15:18)
pas mane situacija pasikeitė, išėmė jau siūlus, ištraukė iš kaklo venos tą kateterį, sužinojau kai ką ką maniau žinanti, tačiau pasirodo ireš tai nežinojau, kad mano situacija labai labai rimta, šiandien tai pasakė daktaras....vis gi ryt iš ryto bus galutinis atsakymas....po kurio seks pokalbis su chemoterapeutais ir važiavimas namučio...
mergytės, pasimelskit už mane jei kuri turėsit laikelio....pristygau tvirtybės ir tikėjimo šiandien....ačiū
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 15, 18:52)
pas mane situacija pasikeitė, išėmė jau siūlus, ištraukė iš kaklo venos tą kateterį, sužinojau kai ką ką maniau žinanti, tačiau pasirodo ireš tai nežinojau, kad mano situacija labai labai rimta, šiandien tai pasakė daktaras....vis gi ryt iš ryto bus galutinis atsakymas....po kurio seks pokalbis su chemoterapeutais ir važiavimas namučio...
mergytės, pasimelskit už mane jei kuri turėsit laikelio....pristygau tvirtybės ir tikėjimo šiandien....ačiū
Būtinai pasimelsiu Stiprybės, tikėjimo, vilties ir meilės tau !
Ugn*Ine,neprarask tikejimo,jis daro stebuklus ,butinai uz tave pasimelsiu