Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

Labdien.

Uch, kokios diskusijos.
Pernai siuo laiku atrodziau kaip adis nurodytose nuotraukose. Jeigu dabar perskaityt mano, tuo metu rasytas siam skyrelyje zinutes, galima butu pastebeti visa spektra nuotaikos svyravimu...
Siais metais jau taip ataugo plaukai, kad visi aplink siuncia i kirpykla, kad sutvarkyciau juos. Labai man tinka trumpi plaukai ir trumpa sukuosena. Nera to blogo, kas neiseitu i gera.
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 14 gruodžio 2008 - 16:52
Ugn*Ine, SVETA K. skaitau jusu mintis ir rodos gryztu i savo praeiti... apkabinu jus stipriai,stipriai wub.gif .
Atsakyti
Gal kuri matėte kokių foto, kaip gražiai skarelę susirišti ant galvos g.gif nors aš su plaukais, bet mane sudomino blush2.gif aš va jei mane savaitės pradžioj išleis, tai jau ketvirtadienį varau į kirpyklą, noriu nusikirpti plaukus trumpiau, dabar plaukai žemiau liemenuko linijos....dar noriu juos nusidažyti naturalia spalva, nes dabar esu blondinka biggrin.gif nors man ta spalva ir labai tinka, tačiau vis gi...jei teks chemo, manau bus naudingiau būti natūralios spalvytės jei kartais plaukučiai neslinks, tad neteks jų dažyti, juk reikės juos taip saugoti wub.gif
Kažkaip manęs negąsdina niekas, laukiu jau ir rezultatų, toks jausmas kad tas reikalas taip užtruko doh.gif bet tai tik todėl, kad sužinojus stadiją taip norėčiau, ieškoti info, ir tada kovoti su liga, o dabar tik guliu palatoj, ima kraujuką, pamatuoja temperatūrą, kuri šiandien ir vėl sušokusi virš 38,5....skaitau knygą (tiksliau jau beveik perskaičiau). Tai atrodo nieko tokio neveikiu, ką galėčiau nuveikti, kad tik tapčiau sveika biggrin.gif
Gal aš kartais nusišneku, tačiau....šiuo metu tiek visko noriu žinoti, planuoti ką darysiu, kaip kovosiu ir t.t. bigsmile.gif

QUOTE(adis @ 2008 12 14, 16:27)
tongue.gif pabandysi šitaip?

na gal taip nebandysiu, nebent per kokią šventę thumbup.gif bet pirmoji nuotrauka labai žavinga wub.gif

QUOTE(carvel @ 2008 12 14, 19:12)
Ugn*Ine, SVETA K. skaitau jusu mintis ir rodos gryztu i savo praeiti... apkabinu jus stipriai,stipriai wub.gif .

ir aš apkabinu tave labai labai labai group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugn*Ine: 14 gruodžio 2008 - 19:15
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 14, 20:13)
Kažkaip manęs negąsdina niekas, laukiu jau ir rezultatų, toks jausmas kad tas reikalas taip užtruko  doh.gif  bet tai tik todėl, kad sužinojus stadiją taip norėčiau, ieškoti info, ir tada kovoti su liga, o dabar tik guliu palatoj, ima kraujuką, pamatuoja temperatūrą, kuri šiandien ir vėl sušokusi virš 38,5....skaitau knygą (tiksliau jau beveik perskaičiau). Tai atrodo nieko tokio neveikiu, ką galėčiau nuveikti, kad tik tapčiau sveika  biggrin.gif

Geriau ir neskaityk tos info. Nes ji - teorija, o tu - praktika, be to, vienintelė ir nepakartojama. Pavesk tai kam nors kitam, o ir mes tau čia patarti galim. Sveik greičiau ir... pačios žemiausios tau stadijos.

Atsakyti
2).
Gal kuri matėte kokių foto, kaip gražiai skarelę susirišti ant galvos  g.gif  nors aš su plaukais, bet mane sudomino  blush2.gif

Šaunuolė, geriau dabar galvoti kaip atrodys, nei nerimauti dėl to, kas laukia.
Aš juokavau tongue.gif įkeldama tas nuotraukytes, man jos tokios su "kabliukais" pasirodė.
O antrosiose moterys -1, 2, 3 -be galo gražios, tikros. Nežinau kaip Jums, man taip. Atviros, trapios, spinduluojančios kažkokią energiją, gal šviesą, beveik kaip naujagimiai, o gal angelai?
Čia radau kaip rišti skarytes iš kito forumo: rišimas paprastas, primityvus, ką čia daug išmąstysi:
1)rišimas
2) rišimas
3)rišimas
4) rišimas

Labai neblogą variantą buvo aprašiusi kažkada deganti, gal primins kaip?
o aš rišdavausi įvairiai, dažniausia - tai variantas 3. Pagal nuotaiką galus paslėpdavau arba palikdavu, turėjau įvairių segių, pažįstama dizainerė specialiai tokią šilkinę gėlę padarė, tai ja susegdavau. Vasara buvo...
Kepurytę pasiuvo, karoliukais išsiuvinėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 14 gruodžio 2008 - 20:35
Gal kuri matėte kokių foto, kaip gražiai skarelę susirišti ant galvos  g.gif  nors aš su plaukais, bet mane sudomino  blush2.gif  aš va jei  mane savaitės pradžioj išleis, tai jau ketvirtadienį varau į kirpyklą, noriu nusikirpti plaukus trumpiau, dabar plaukai žemiau liemenuko linijos....dar noriu juos nusidažyti naturalia spalva, nes dabar esu blondinka  biggrin.gif  nors man ta spalva ir labai tinka, tačiau vis gi...jei teks chemo, manau bus naudingiau būti natūralios spalvytės jei kartais plaukučiai neslinks, tad neteks jų dažyti, juk reikės juos taip saugoti  wub.gif
Kažkaip manęs negąsdina niekas, laukiu jau ir rezultatų, toks jausmas kad tas reikalas taip užtruko  doh.gif  bet tai tik todėl, kad sužinojus stadiją taip norėčiau, ieškoti info, ir tada kovoti su liga, o dabar tik guliu palatoj, ima kraujuką, pamatuoja temperatūrą, kuri šiandien ir vėl sušokusi virš 38,5....skaitau knygą (tiksliau jau beveik perskaičiau). Tai atrodo nieko tokio neveikiu, ką galėčiau nuveikti, kad tik tapčiau sveika  biggrin.gif
Gal aš kartais nusišneku, tačiau....šiuo metu tiek visko noriu žinoti, planuoti ką darysiu, kaip kovosiu ir t.t.  bigsmile.gif
na gal taip nebandysiu, nebent per kokią šventę  thumbup.gif bet pirmoji nuotrauka labai žavinga  wub.gif
ir aš apkabinu tave labai labai labai  group.gif

Taigi savaitgalis , tai nieko ligoninėje ir nevyksta.Ryt bus didžiosios vizitacijos.
O dėl plaukų pasiklausi kokia chemo ir koks jos poveikis.
Man iš 3-jų taikytų gydymų tik per vieną plaukai nuslinko iki blizgėjimo, o per kitus du plaukai slinko , bet pakankamai ir liko. Nors trumpiau nusikirpus , gal paskui greičiau susilygins.

Kaune perukai parduodami Urmo bazėje ir Šančiuose Juozapavičiaus prospektas 82 A, netoli mokesčių inspekcijos ,tik kitoje pusėje, šalia autobusų stotelės.

adis "šukuosenos" gražios, bet įsivaizduoju save taip troleibuse..., žmonės sprandus nusisuktų doh.gif . Oi užtenka ir taip tų smalsių žvilgsnių. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 14 gruodžio 2008 - 20:37
ačiū už tas foto su skarelėmis, ***** kaip fainai atrodo bigsmile.gif jei dar kuri rasite, būčiau dėkinga jei mesteltumėte, jaučiu ir jei plaukučiai mano mielieji liks savo vietoje, vistiek norėčiau ir skarutes panešiot, nes man taip stiliovai atrodo biggrin.gif

viskas labanaktukas mano brangosios mergytės, saldaus jums miego ir ramios nakteles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2008 12 14, 20:12)

Ir as wub.gif

Aciu adis uz nuotraukas 4u.gif

rasu lanka as irgi galvoju,kad su piestuku.Gal pirma nueisiu kur antakius dazo,kad man nupiestu ta linija,kai nebus antakiu.Idomu,o galima priauginti blakstienas?

Ugne*Ine tau kantrybes 4u.gif Nes laukti sunku,as savo atsakymo laukiau 4.5 savaites doh.gif

Zurza man gydytuoja iskart pati pasake kad plaukai nukris tikrai ir greitai verysad.gif

O as jau be plauku.Drauge nuskute.Bijojau pirma karta paziureti i veidrodi.Nu nieko,galvojau bus baisiau.
Atsakyti
Sveikos merginos! Aplanke ir musu seima si liga. Teta jau po chemijos ir be plauku. Paklausiau kokiu dovanu noretu gauti is Kaledu senio, sako - tik sveikatos. Tai noriu jusu paklausti gal vartojat kokius papildus ar vitaminus kad greiciau ataugtu ir butu stipresni plaukai?
Dekoju is anksto jei kas atsakys!
O jums visoms stiprybes, tikejimo ir ramaus rytojaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 12, 20:58)
Labas dar kartą
Jau savaitė namuose, išeinu į lauką pasivaikščioti, atostogauju.Jaučiuosi gerai , visai nesinori patikėti, kad dar teks po švenčių pas daktarus važiuoti.Bet dabar nesuku galvos.Kažkaip ramiai gyvenu.

O čia adresas , "Lietaus" radijuje vyksta istorijų konkursas.Ką buvau parašiusi liko trys sakiniai, kitą išmetė , dar dalį sukūrė patys žurnalistai.Vakar paskambino ir pasikalbėjom.Pasižiūrėkite kas iš to gavosi.

Jei laimėčiau prizą , pinigus paskirčiau dukros skiepams nuo gimdos kaklelio vėžio.
http://www.lietus.fm/index/istorija/

Išsiduosiu, kad esu Janina.

Tai tokios mano istorijos.Kaip matote nuo sėdėjimo namuose visko prigalvoji.

user posted image
Gero visoms savaitgalio ir sveikatos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O aš natūrliai mašinoje važiuodama išgridau šią istoriją ir pagalvojau, kad ko gero, čia kažkuri galėtų būti iš SM thumbup.gif
Atsakyti
Skareliu rishimai: http://www.haarlos-in-hamburg.de/ paspausk kaireje puseje ant "Kopftücher" 4u.gif

Beje, kokybishku peruku parduotuve yra ir Kauno Klinikose - ten, kur knygynas, kavinuke.... man klinikos - labirintas, bet kas ieshko, tikrai suras, galima paklausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2008 12 15, 01:29)
Skareliu rishimai: http://www.haarlos-in-hamburg.de/ paspausk kaireje puseje ant "Kopftücher"  4u.gif

Aciu 4u.gif Labai graziai suristos skareles wub.gif

Labanakt,mergaites 4u.gif Rytoj man anksti keltis i ligonine
Atsakyti