Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

Adis,butinai nupirksiu kaukes,jau ir pati galvojau - bet pamirsau. 4u.gif O lauke gal nelabai iseis dabar susitikti,nes salta,pas mus vejas,o ji juk serga,truputi temperaturos yra.Bet aciu uz pasiulima smile.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 13, 16:44)
Jei vaikutis negaluoja , tai nesitęs ilgai.Gripas per savaitę praeis.O tada pasimatysit.Dabar pašnekėkit telefonu.
Kaukė gal išeitis bendraujant su  didesniu vaiku, o mažiukė nesupras, gali bijoti.
Reikia truputi pakentėti.
Kelios dienelės , pastiprėsi ir abi susitiksit.

Pakentesiu,ka dabar padarysi.Tik pirmadieni man vel ta chemija doh.gif 2.5 dienos gulesiu ligonineje,o paskui bijau ir pagalvoti kad viskas pasikartos unsure.gif
Atsakyti
o aš ką tik iš koplytėlės....taip gera ten....tačiau labaiau jau sunkiai kol nuėjau ir kol parėjau...kojytė visai dar silpnutė, kaip ir aš pati unsure.gif parėjau ir ką...pradėjau verkti blush2.gif vat užplaukė man, tikiuosi, tai buvo tiesiog išsivalymo ašaros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 13, 20:34)
...Tik pirmadieni man vel ta chemija doh.gif 2.5 dienos gulesiu ligonineje,o paskui bijau ir pagalvoti kad viskas pasikartos unsure.gif

Meloji, SVETA K. , 4u.gif
Jūsų gydymas ir Jūsų tokia savijauta po sulašinimo yra tam, kad vėliau galėtumėte džiaugtis dukryte ir jai skirti daug laiko. Nesusitiksit dabar - atsigriebsit už tą laiką vėliau. Tam ir gydotės, ir sveikstate . Gal po kito karto bus kiek lengviau, be to jau žinote , kaip gali būti. Tad mažiau kankins ir baimė. Negalvokit, kaip bus blogai, o galvokit, kaip gerai, kad turiu dukrytę ir yra kam šiuo - sveikimo metu - ja pasirūpinti, kad yra vyras, kuris šiuo metu ir jūroje, bet visą laiką, kada gali - mintimis su Jumis. Juk kartais, bendravimui ir artimo šalia jutimui jokie atstumai neegzistuoja. Kantrybės ir stiprybės. friends.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 13, 20:36)
o aš ką tik iš koplytėlės....taip gera ten....tačiau labaiau jau sunkiai kol nuėjau ir kol parėjau...kojytė visai dar silpnutė, kaip ir aš pati  unsure.gif parėjau ir ką...pradėjau verkti  blush2.gif vat užplaukė man, tikiuosi, tai buvo tiesiog išsivalymo ašaros  biggrin.gif

Mieloji, Ugn*Ine, 4u.gif

console.gif Nesigėdykit ašarų. Kartais paverkus taip lengva palieka. Nepergyvenkit dėl savo silpnumo. Juk buvo atliktas didžiulis darbas, kuris dabar reikalauja ramesnio gyvenimo tempo ir poilsio. Silpna gali būti ir po narkozių, ir nuo nuskausminamų vaistukų, nežiūrint, kad praėjo jau laiko, nuo ilgesnio pagulėjomo ir t. t. Nereikalaukit iš savo kūno greitų rezultatų. Tegul jis pats ramiai pradeda tvarkytis, o Jūs tik lengvai jam padėkite. Beje, ar į koplytėlę ėjote be jokios lazdos ar ramento? Jei taip - tai kojytei teko didelė apkrova. Ji negali po savaitės po tokios operacijos būti kaip buvo prieš tai.
Jei neskaitėt, paskaitykit Joseph Murphy "Jūsų pasąmonės galia". Susikurkit maldelę. Labai padeda. group.gif Ir sveikite, sveikite... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 13, 20:39)
Mieloji, Ugn*Ine, 4u.gif
console.gif  Nesigėdykit ašarų. Kartais paverkus taip lengva palieka. Nepergyvenkit dėl savo silpnumo. Juk buvo atliktas didžiulis darbas, kuris dabar reikalauja ramesnio gyvenimo tempo ir poilsio. Silpna gali būti ir po narkozių, ir nuo nuskausminamų vaistukų, nežiūrint, kad praėjo jau laiko, nuo ilgesnio pagulėjomo ir t. t. Nereikalaukit iš savo kūno greitų rezultatų. Tegul jis pats ramiai pradeda tvarkytis, o Jūs tik lengvai jam padėkite. Beje, ar į koplytėlę ėjote be jokios lazdos ar ramento? Jei taip - tai kojytei teko didelė apkrova. Ji negali po savaitės po tokios operacijos būti kaip buvo prieš tai.
Jei neskaitėt, paskaitykit  Joseph Murphy "Jūsų pasąmonės galia". Susikurkit maldelę. Labai padeda.  group.gif  Ir sveikite, sveikite... 4u.gif

ašarėlių nesigėdiju, tik skauda, kai verkiu, nes taip norisi išsiverkti iš dūšios, o juk dar pilvelis tik prieš savaitę susiųtas unsure.gif ėjau sulazdele, manau ją ilgam dar turėsiu, jaučiuosi aš stipri, tik kojytė mano silpna, juk nervas išimtas, raumuo pjautas, o plius dar ir nejautri labai daug kur...tai laiptais sunkiai lipti buvo, kliuvo ji man....na suprantant doh.gif bet šiaip viskas ok, tik kažkodėl dabar nesimiega, o norėčiau pailsėti.
Knygų esu skaičiusi labai daug, ypač pozityvios literatūros, ech....kiek jos perskaičiau tai net nesugebėčiau prisiminti schmoll.gif
Parašysiu ir gal eisiu pagulinėti, net nežinau ką daugiau galima nuveikti gulint ligoninėj g.gif lotuliukas.gif

Mergytės, ačiū Jums visoms kad esate tokios nuostabios, labos jums naktelės, apkabinu.....
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2008 12 12, 19:39)
O galiu paklausti,ar jis pradejo dideti ar dar kazkas buvo ,kad operavo ?

Taip, jis po truputį augo ir iš poodinio pasidarė iškilus ir baisiai tamsus, beveik juodas. Pasirodo, tai melanoma buvo, o ne apgamas verysad.gif Bet viskas buvo atlikta laiku thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ar jis labas Jums mergytės?? wub.gif

man naktelė buvo nebloga, tik db kojelė skauda, bet skausmą arba pakentėsiu kažkiek arba numalšins vaistukai, nes kentėti visiškai neleido schmoll.gif

Žiūriu už lango šaltukas....o taip norėčiau db žiūrėti pro savo namų langus, apsikabinus dukrytę....tikiuosi dar kelios dienelės ir mano svajonė grįžti namučio pas mažylę išsipildys wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugn*Ine: 14 gruodžio 2008 - 09:12
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 13, 21:39)
Meloji, SVETA K. , 4u.gif
Jūsų gydymas ir Jūsų tokia savijauta po sulašinimo yra tam, kad vėliau galėtumėte džiaugtis dukryte ir jai skirti daug laiko. Nesusitiksit dabar - atsigriebsit už tą laiką vėliau. Tam ir gydotės,  ir sveikstate . Gal po kito karto bus kiek lengviau, be to jau žinote , kaip gali būti. Tad mažiau kankins ir baimė. Negalvokit, kaip bus blogai, o galvokit, kaip gerai, kad turiu dukrytę ir yra kam šiuo - sveikimo metu - ja pasirūpinti, kad yra vyras, kuris šiuo metu ir jūroje, bet visą laiką, kada gali - mintimis su Jumis. Juk kartais, bendravimui ir artimo šalia jutimui jokie atstumai neegzistuoja.  Kantrybės ir stiprybės. friends.gif  wub.gif

Aciu,rasu lanka 4u.gif Sutinku su kiekvienu jusu zodziu ir pati taip pat galvoju drinks_cheers.gif

O man jau nuo vakar pradejo slinkti plaukai.Nebezinau ka daryti dabar,rytoj i ligonine,nenoriu ten guleti po lasaline ir dar visa "plaukota",bet kaip pasiryzti nuskusti plaukus unsure.gif Gal dar kokia savaitele jie laikysis ant galvos g.gif

Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 14, 10:42)
Labas rytas 4u.gif
Aciu,rasu lanka 4u.gif Sutinku su kiekvienu jusu zodziu ir pati taip pat galvoju drinks_cheers.gif

O man jau nuo vakar pradejo slinkti plaukai.Nebezinau ka daryti dabar,rytoj i ligonine,nenoriu ten guleti po lasaline ir dar visa "plaukota",bet kaip pasiryzti nuskusti plaukus unsure.gif Gal dar kokia savaitele jie laikysis ant galvos g.gif

Geriau iš karto nusiskusti, nei kankintis žiūrint kaip krinta sruogos.
Ryt po chemo , jei turi vežėją , nuvažiuok į perukų saloną, išsirink tinkamą,O jaunoms tinka ir įvairios skarelęs, kepuraitės , o tada į kirpyklą .Užsimerki , kol skuta , po to užsidedi peruką ar kepuraitę ir atsimerki.
O Jagelavičiūtė savo noru plaukus nusiskuto.Nors jos galva vistiek kitaip atrodo.
Nuo chemo iškrenta net milimetriniai spygliukai.
Na bet kaip nors reikia iškentėti.Dabar gerai , kad žiema.Dėkingas metas kepurėms , neatkreipsi dėmesio , bent lauke.
Šiandien tokia saulė.Geros dienos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 14, 10:42)
Labas rytas 4u.gif

Atsakyti
Jau nusprendziau nusiskusti.Po pietu ateis drauge kirpeja.Nes is ligonines manes po chemijos nepaleidzia, o chemija 3 dienos lasina.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 14, 14:11)
Jau nusprendziau nusiskusti.Po pietu ateis drauge kirpeja.Nes is ligonines manes po chemijos nepaleidzia, o chemija 3 dienos lasina.

Sveikute, 4u.gif
Tikrai - labai teisingai nusprendėte. Visiškai sutinku su Gabija. Taip bus mažiau streso, negu palikti ir stebėti, kaip plaukučiai slenka, o ir higieniškiau. Jie ataugs. Ir atminkite - ar su plaukais ar be plaukų - JŪS VISTIEK BŪSIT GRAŽI IR MYLIMA . wub.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 14, 10:02)
....tikiuosi dar kelios dienelės ir mano svajonė grįžti namučio pas mažylę išsipildys  wub.gif

Būtinai išsipildys. drinks_cheers.gif .Grįši,apkabinsi,ji tave apkabins,ir tai bus stimulas gyventi,stiprėti,tikėti. Apkabinu,ir tegul išsipildo tavo svajonė kuo greičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 14 gruodžio 2008 - 12:34