QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 12, 11:26)
tik man kilo daug klausimų, tad pažersiu daktarui,
Ugn*Ine,
Smagu skaityti Jūsų optimizmą. Būtinai susirašykite klausimus popieriuje, o taip pat atsakymus. Nesigailėsite. Ir sėkmės. Ir linkiu rezultatų pačių geriausių, kokie tik begali būti.
Papildyta:QUOTE(.GABIJA. @ 2008 12 12, 21:58)
Tai tokios mano istorijos.Kaip matote nuo sėdėjimo namuose visko prigalvoji.
Mieloji,
Gabija - Janina,
Jūs kaip visada laikas nuo laiko pažeriate kokį perliuką. Su malonumu balsavau už Jūsų istoriją.
Papildyta:QUOTE(zurza @ 2008 12 12, 14:48)
...Žodžiu noriu žinoti kaip man nusiteikti ...
Sveika,
Zurza,
Būtinai priimsim Jus į savo ratelį. O nusiteikti turėtumėt tik vienaip - PASVEIKTI - IR NIEKAIP KITAIP, koks gydymas bebūtų. Tad stiprybės, kantrybės ir sėkmės. Jums pavyks.
Papildyta:QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 12, 15:49)
Siandien pridaviau krauja,pasake kad labai nukrito,bet neisdrisau klausti kas ir kaip,nes mano gydytuoja isvaziavo i kursus,ir as ejau pas vedeja.Tik pasake man kaip pvz.kad leikocitu turi buti 4-9 norma,o pas mane 1.7.Ar cia jau labai blogai?
Gera girdėti, kad jaučiatės geriau, bet turite pasisaugoti infekcijų. Nesilankykite, kur daug žmonių. Kad neturėjote temperatūros ir aš manau, kad gerai. Iš liaudiškų priemonių, leukus kelia sūdytas lašinys (žalias). Atsipjaunate pliauskute ir čiulpiate, kol sučiulpiate. Taip po keletą gabalėlių per dieną. Taip pat kelia lygiom dalim sumaišytas konjakas, medus ir citrinų sultis. Išmaišyti kol ištirps medus. Laikyti šaldytuve. Gerti po valgomą šaukštą 3 kartus per dieną. Trombocitus ir hemoglobiną kelia stiprus dilgėlių nuoviras. Viskas bus gerai.