QUOTE(zurza @ 2008 12 12, 13:48)
labas rytas..rytas ir visos dienos iš eilės, deja nėra labai linksmos..
Deja,...kaip bebūtų gaila, jungiusi į jūsų kompaniją..tikiuosi bent pasikalbėti, pasiguosti ir išklausyti kitas..
Taigi su " naujokė"
taigi nič nieko nežinau.
Krūtinėje auglys ir gan nemažas..atlita mamograma, žiūrėta ultragarsu ir badar laukiu biopsijos atsakymo.
Iš visų gydytojų reakcijos supratau kad blogai..deja.Prasidėjęs maligninis procesas.Taigi kitą savaitę bus biopsijos atsakymas ir guldys į ligoninę operacijai..
Liūdna..bet kiek supratau tokių yra nemažai..
GAl galite man pasakyti kaip viskas vyksta.Čia labai daug prirašyta ir manau ateityje viską perskaitysiu..bet jei kas galėtumėte nors trumpai parašykite prašau.
Tarkim visai blogai ir laukia spindulinis gydymas ir chemijos ir tt.
Mane išoperuos, o kaip paskiau.Iš karto viskas prasideda ar po kurio laiko.Žodžiu noriu žinoti kaip man nusiteikti ir kiek tarkim ligoninėje reiks būt po operacijos , kiek po to biuletenis ir negalėsiu eit į darbą (na aplamai jei kada galėsiu)ir visa kita...
Na gal jums atrodys juokingi mano kalusimai , bet kol kas neturiu supratimo/
Na maždaug.Ar po operacijos ar paleidžia ir paskui vėliaui š namų turi važinėt visoms procedūroms ar iš kart prasideda visi švitinimai?? Dėkoju jeigu kas parašysite...
Sveika.
Kaip sakoma "likimo neapgausi". Kas atsitiko-tas atsitiko.
Vienais atvejais, nustacius pirmine diagnoze, is karto operuoja.
Kitais atvejais, skiriama chemoterapija, operuojama veliau.
Priklauso nuo biopsijos rezultatu, amziaus, ir visokiausiu kitu daktarams zinomu faktu.
Jei is pradziu operuos, po operacijos kuri laika gulesit ligonineje. Po to, jei skirs chemoterapija, pailsesit kuri laika ir pradesit jums skirta chemoterapinio gydymo kursa. Kiek ir kas - tik daktarai paaiskins.
Kartais, neskiria chemijos, o is karto svitinima. Tada velgi po operacijos kuri laika pailsesit, ir pradesit spindulini gydyma.
Dabar, kai nera diagnozes, biopsijos rezultatu, sunku ka nors numanyt.
Yra gi galimybe, kad rezultatas bus toks, kad neprireiks ne vieno is cia aprasytu gydymo budu.
Laikykites
Klauskite
Kuriam mieste bazuojates? Kur gydotes?
"Nedidelio proto žmonės paprastai smerkia viską, kas viršija jų išmanymą." F. de Larošfuko