Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

QUOTE(myliu @ 2008 12 11, 14:22)
Skambinausi sužinot atsakymo smile.gif  Gydytojas liepė gert kibirą šampano, nes išoperuota laiku, 0 stadija biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Aš sveika!!!!!!!!!!!!!!!! Valio valio valio! Kaip gera girdėt geras naujienas wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Myliu. Tai puikiausia žinia, nuostabiausia. Matot, kad kartais jaudulys ir ašaros gerokai pagadina laiką ir nervus. Sėkmės ir toliau Jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 11, 11:57)
Sveikute, Ugn*Ine. 4u.gif
Ir aš skaičiau, ir mano mamytė skaitė. Kažkaip daugelį dalykų surikiuoja, ir atsako į klausimus. Labai padėjo. Aš skaičiau du kartus. Labai norėčiau įsigyti ir turėti ( nes buvau pasiėmus iš bibliotekos). Gaila, kad nepakartoja leidimo.  Būtinai ir  jūs paskaitykit. Sėkmės. 4u.gif

Humanito internetiniame puslapyje radau šią knygą. Tik iki galo neišsiaiškinau ar ją tikrai turi, ar dėl jos dar reikia tikslintis, t.y. rašyti užklausimą. Nors jei rašo, tai gal turi...kažkada www.super.lt ši knyga irgi buvo, o dabar ten jos neradau. Pabandykite, gal pavyks smile.gif

Myliu, puikios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūkanota @ 2008 12 11, 15:15)
Humanito internetiniame puslapyje radau šią knygą. Tik iki galo neišsiaiškinau ar ją tikrai turi, ar dėl jos dar reikia tikslintis, t.y. rašyti užklausimą. Nors jei rašo, tai gal turi...kažkada www.super.lt ši knyga irgi buvo, o dabar ten jos neradau. Pabandykite, gal pavyks  smile.gif

Labai ačiū, Ūkanota, 4u.gif
Reiks būtinai pasižiūrėti. Pas mus yra knygynukas privatus, ir ten galima užsisakyti reikiamas knygas. Tai kiek ieškojo - neranda. schmoll.gif Dabar vėl esu pasiėmusi iš bibliotekos. Na, man reikia kartais paskaitinėti...

SVETA K. 4u.gif . Tikiuosi, kad savijauta Jūsų jau gerėja. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2008 12 11, 01:17)
Aš skaičiau,Ugn*Ine. Siūlau paskaityti. Ramiai išdėstyta informacija apie ligą,daug dėmesio skirta dvasiniams dalykams.

Atsakymą dėl naviko gavau po 10 dienų. O dėl dreno išėmimo tu nesijaudink,nėra ten nieko baisaus.  dabar labanaktukas,ir šį vakarą,ir rytoj kuo mažiau stenkis vadovautis jausminiais argumentais. Ramaus poilsio rolleyes.gif

aš jau ją skaitau kelias dienas, gavau dovanų wub.gif bet pirkt niekur prieš tai pati negavau schmoll.gif patinka man ši knyga, tiesiog super wub.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 11, 12:57)
Sveikute, Ugn*Ine. 4u.gif
Būtinai ir  jūs paskaitykit. Sėkmės. 4u.gif

skaitau ir skaitau, kai kur užlenkiu lapukus, nes norėsiu išsirašyti, tik dabar neturiu jokio blanknoto blush2.gif tai kai namo gryšiu tada biggrin.gif

QUOTE(myliu @ 2008 12 11, 13:22)
Skambinausi sužinot atsakymo smile.gif  Gydytojas liepė gert kibirą šampano, nes išoperuota laiku, 0 stadija biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Aš sveika!!!!!!!!!!!!!!!! Valio valio valio! Kaip gera girdėt geras naujienas wub.gif

Va kaip šaunu tai girdėti wub.gif dabar svarbiausia išgėrus tiek šampano, gerai išsipagirioti lotuliukas.gif nuoširdžiausi sveikinimai tau ir tavo visai šeimai wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už linkėjimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu @ 2008 12 11, 12:22)

Labai smagu girdeti, sveikinu! o jums buvo pasalintas tik krutyje esantis augliukas ? blush2.gif
Atsakyti
o man šis vakaras kažkoks liūdnas, turiu tam priežasčių, ir kaip man skaudu dėl jų negaliu, tiek degu optimizmu, o atsiranda va koks vienas "žmogėnas" ir viską sušika....tad šį vakarą esu iš tu verksniukių....o gaila, man net keista, kad tiek laiko neverkiau dėl ligos, o kažkas labai staigiai sugebėjo išmušti iš vėžių...
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 11, 19:14)
o kažkas labai staigiai sugebėjo išmušti iš vėžių...

dar visko bus,oi visko. Jei jautresnis žmogus esi,stipriai išgyveni dėl žodžio ar žvilgsnio netinkamo. Tiesa,su metais užsigrūdini. Dabar aš taip galvoju,kad čia TO žmogaus problema-ne mano,kad tik tiek tepajėgia suprasti. Juk kai pagalvoji,daugiau yra palaikančių,nei atvirkščiai. O visus tuos,kurie nemoka/negali/nenori suprasti,tiesiog išbrauk iš savo gyvenimo. mirksiukas.gif
Atsakyti

VALIO,VALIO,VALIO,VALIO,VALIO,VALIO,VALIO,VALIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2008 12 11, 18:11)
Labai smagu girdeti, sveikinu! o jums buvo pasalintas tik krutyje esantis augliukas ?  blush2.gif

Ne, man apgamą ant kojos išoperavo mirksiukas.gif
Atsakyti

thumbup.gif
QUOTE(Ūkanota @ 2008 12 11, 14:15)
Humanito internetiniame puslapyje radau šią knygą. Tik iki galo neišsiaiškinau ar ją tikrai turi, ar dėl jos dar reikia tikslintis, t.y. rašyti užklausimą. Nors jei rašo, tai gal turi...kažkada www.super.lt ši knyga irgi buvo, o dabar ten jos neradau. Pabandykite, gal pavyks  smile.gif

Myliu, puikios naujienos  thumbup.gif

Jei tikrai kam reikės - aš Kaune, Humanitas pašonėj - galiu paklausti.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2008 12 11, 22:41)
Jei tikrai kam reikės - aš Kaune, Humanitas pašonėj - galiu paklausti.

Ifauru 4u.gif
Man reikia. Jei nesudarytų sunkumų - paklauskite. Per el. parduotuvę man nieko nesigauna, arba aš nemoku. blush2.gif

Ugn*Ine, 4u.gif
Aukščiau nosytę. Kaip sakoma - "nepasiduokite provokacijoms". Svarbiausia, kad operacija pavyko, kad Jūs sveikstate, kad turite puikią šeimą. Neleiskite kitiems veržtis ir griautis į Jūsų vidų - jis tik Jums, na ir tiems kurie Jus myli ar Jūs mylite. Ramaus vakarėlio ir kuo geriausios sveikatėlės. 4u.gif wub.gif
Atsakyti