Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 11

Gabija,aš pamenu,kad lygtai lankėtės kažkada pas homeopatus?
Atsakyti
QUOTE(Teta @ 2008 12 10, 20:45)
Beje, nieko doro nerandu apie PDW (trombocitų tūrį), kuris man vis kyla (16,3). Ką šis rodiklis rodo?

Man irgi buvo užkliuvęs tas padidėjimas, gydytoja sakė nesukti galvos kol kas.
,,Pagrindinių laboratorinių tyrimų žinyne (G. Zaleckas)" rašo, kad:
Trombocitų tūris tai MPV rodiklis (mean platelet volume). Didesni trombocitai yra jaunesni ir hemostaziškai aktyvūs. PDW (platelet distribution width) - tai trombocitų pasiskirtymas pagal dydį. (kaip suprantu parodo kiek pats mažiausias trombocitas iš trombocitų populiacijos skyriasi nuo dydžiausio). Rodiklis mažai informatyvus. Paprastai mažėjant trombocitų skaičiui arba mažėjant eritrocitų diametrui (gal čia korektūros klaida g.gif ), PDW didėja. Sumažėjimas klinikinės vertės neturi.
Padidėjimas gali reikšti pooperacinę reakcinę trombocitozę, negeras kraujo ligas, trombocitopenijos regeneracijos fazė (citostatikai). Jei neklystų, šį rodiklį vertina kartu su kitais PLT (trombocitų skaičiumi), MPV.

Romantike, Carvel esate šaunuolės smile.gif,
arune 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūkanota: 10 gruodžio 2008 - 23:07
QUOTE(arune @ 2008 12 10, 23:49)
Gabija,aš pamenu,kad lygtai lankėtės kažkada pas homeopatus?

Pagrindinis mano diagnostikas buvo Folio metodas, ten darė kažkokius vaistus , bet greit buvo operacija ir viskas baigėsi.Gėriau ugniažolės raugą , pagal Karaliūnaitės receptūrą.Tuo mano žolinė praktika ir baigėsi.Dabar geriu musmirę.Bet apie rezultatus irgi bus sunku spręsti , nes po Naujų Metų - kompiuterinė diagnostika, o tada vėl chemo.Nebent tyrimas parodys , kad dabartinis auglys buvo geručiukas, tai dar tems gumą nes antra remisija 5,5 mėn, o trečios visai nebuvo.Aš jau visa cheminė.
Atsakyti
Labanaktukas mielosios 4u.gif ramaus jums miego.....
man baisu nes ryt gali traukti dreną lauk....ir dar gal nuims tą prisiųtą kateterį prie kaklo....o lia lia paskui gi laukia siūlų traukimas blush2.gif žinau kad čia menkniekis, ale bijau biggrin.gif

dar norėjau paklausti, per kiek laiko gavote atsakymus, po išoperuoto naviko? Aš žinau, kad jis piktybinis, žinau kad rabdomiosarkoma...laukiu atsakymo dėl stadijos, bei jo rūšies. Kažin kiek ilgai teks laukt rolleyes.gif Beje man ryt jau savaitė po naviko pašalinimo bigsmile.gif

oi dar klausimas, gal kuri ką nors žinote apie tai, jei navikas pradeda pats pūti organizme iki pašalinimo???

oi ir dar dar lotuliukas.gif kuri esate skaičiusi knygą "Kelionė per vėžį"??
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 09, 23:01)
Sveikos 4u.gif  As vel su klausimu,nor isivaizduoju kad jau buvo apie tai rasoma blush2.gif Visa nakti vemiau,tai buvau pas gyd.israse zofrana.Bet kazkaip nelabai jis man padeda,pykina sekmingai toliau.Iki pietu savijauta pagerejo siek tiek,bet kai suleidau neupogena - vel kosmaras,galva skauda,stuburas skauda sleikstulys.Ar buvo kam nors taip.ir ar padeda tas zofranas?

jei zofranas nepadeda gal paprasykit KYTRILIO g.gif man jis padejo nes zofranas ne schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 11, 00:06)
Labanaktukas mielosios  4u.gif  ramaus jums miego.....
man baisu nes ryt gali traukti dreną lauk....ir dar gal nuims tą prisiųtą kateterį prie kaklo....o lia lia paskui gi laukia siūlų traukimas  blush2.gif  žinau kad čia menkniekis, ale bijau  biggrin.gif

dar norėjau paklausti, per kiek laiko gavote atsakymus, po išoperuoto naviko? Aš žinau, kad jis piktybinis, žinau kad rabdomiosarkoma...laukiu atsakymo dėl stadijos, bei jo rūšies. Kažin kiek ilgai teks laukt  rolleyes.gif  Beje man ryt jau savaitė po naviko pašalinimo  bigsmile.gif

oi dar klausimas, gal kuri ką nors žinote apie tai, jei navikas pradeda pats pūti organizme iki pašalinimo???

oi ir dar dar  lotuliukas.gif kuri esate skaičiusi knygą "Kelionė per vėžį"??

siulu traukimas niekai irnesakyk.gif as skaiciau ja o pries kelias dienas baigiau skaityti Filomenos Tunytes"Kiek sveria siela" gan idomi ir tikrai idomi ,bet skeptikams kaip as tai nezinau ar suteiks vilties.
Bet as si skyriu skaitau nes nedrystu cia reikstis verysad.gif
LINKIU JUMS STIPRYBES NES JSU POSTAI TIKRAI IKVEPIANTYS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 10 gruodžio 2008 - 23:27
QUOTE(babania @ 2008 12 11, 00:27)
Bet as si skyriu skaitau nes nedrystu cia reikstis  verysad.gif
LINKIU JUMS STIPRYBES NES JSU POSTAI TIKRAI IKVEPIANTYS  4u.gif

kodel nedrįsti???? g.gif

labanaktis jau rimtai laikas varyt į lovą doh.gif bet kažkaip mieliau bendrauti norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 11, 00:06)
kuri esate skaičiusi knygą "Kelionė per vėžį"??

Aš skaičiau,Ugn*Ine. Siūlau paskaityti. Ramiai išdėstyta informacija apie ligą,daug dėmesio skirta dvasiniams dalykams.

Atsakymą dėl naviko gavau po 10 dienų. O dėl dreno išėmimo tu nesijaudink,nėra ten nieko baisaus. dabar labanaktukas,ir šį vakarą,ir rytoj kuo mažiau stenkis vadovautis jausminiais argumentais. Ramaus poilsio rolleyes.gif
Atsakyti

Labai labai reikiant tokia tyrimo galimybė yra, o vėliau, kai bus įsisavinta, bus didesnė patirtis, bus realiau dar labaiu tokį tyrimą pasidaryti. Laikas greit bėga, po pusmečio gal,  na po metų tikrai.

Laba diena,
Įvairiais kanalais domėjausi dėl krūtų magnetinio rezonanso atlikimo Kaune. Sužinojau, kad Gyd. Jonaitienė nesenai grįžo iš stažuotės JAV ir gruodžio gale pradės dirbti. Jei darytis tyrimą, tai tik pas ją. Labai norint galima ir be siuntimo ir eilių. Bendradarbių nuomene Gyd Jonaitienė geba kvalifikuotai įvertinti tyrimą. Manu, kad kartą metuose reikia tokio tyrimo ir be nusiskundimų, net jei echo švari. (tokia pat nuomonė ir kt. radiologų kalbantis neformalioje aplinkoje)
Geros dienelės visoms!
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 11, 01:06)
oi ir dar dar  lotuliukas.gif kuri esate skaičiusi knygą "Kelionė per vėžį"??

Sveikute, Ugn*Ine. 4u.gif
Ir aš skaičiau, ir mano mamytė skaitė. Kažkaip daugelį dalykų surikiuoja, ir atsako į klausimus. Labai padėjo. Aš skaičiau du kartus. Labai norėčiau įsigyti ir turėti ( nes buvau pasiėmus iš bibliotekos). Gaila, kad nepakartoja leidimo. Būtinai ir jūs paskaitykit. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Skambinausi sužinot atsakymo smile.gif Gydytojas liepė gert kibirą šampano, nes išoperuota laiku, 0 stadija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš sveika!!!!!!!!!!!!!!!! Valio valio valio! Kaip gera girdėt geras naujienas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZoVi @ 2008 12 11, 11:50)
Laba diena,
Įvairiais kanalais domėjausi dėl krūtų magnetinio rezonanso atlikimo Kaune. Sužinojau, kad Gyd. Jonaitienė nesenai grįžo iš stažuotės JAV ir gruodžio gale pradės dirbti. Jei darytis tyrimą, tai tik pas ją. Labai norint galima ir be siuntimo ir eilių. Bendradarbių nuomene Gyd Jonaitienė geba kvalifikuotai įvertinti tyrimą. Manu, kad kartą metuose reikia tokio tyrimo ir be nusiskundimų, net jei echo švari. (tokia pat nuomonė ir kt. radiologų kalbantis neformalioje aplinkoje)
Geros dienelės visoms!

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Gal pavasari grisiu prie sios minties...

QUOTE(myliu @ 2008 12 11, 13:22)
Skambinausi sužinot atsakymo smile.gif  Gydytojas liepė gert kibirą šampano, nes išoperuota laiku, 0 stadija biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Aš sveika!!!!!!!!!!!!!!!! Valio valio valio! Kaip gera girdėt geras naujienas wub.gif

didis.gif didis.gif didis.gif

SVEIKINU!!!
Geresnes zinios neimanoma buvo gauti!!!
Gyvenimas tesiasi 4u.gif

arune, kai prisimenu tavo pasakojima apie praeita vizita pas homeopate, tai mintis galvoje tik viena - kam to reikia? doh.gif

Atsakyti
Laba diena, pastaruoju metu mūsų skyrelyje tiek daug gerų žinučių. Džiaugiuosi kartu su visomis.

QUOTE(ZoVi @ 2008 12 11, 11:50)
Jei darytis tyrimą, tai tik pas ją. Labai norint galima ir be siuntimo ir eilių. Bendradarbių nuomene Gyd Jonaitienė geba kvalifikuotai įvertinti tyrimą. Manu, kad kartą metuose reikia tokio tyrimo ir be nusiskundimų, net jei echo švari. (tokia pat nuomonė ir kt. radiologų kalbantis neformalioje aplinkoje)
Geros dienelės visoms!

Labai norint viskas galima. ax.gif mirksiukas.gif
Oficiliai gauti siuntimą gali būti keblu, nes kaip ir visur, bus ligonių kasų letenėlė. Tyrimas brangus. Š. m. spalio mėn. Šiaulių ligoninėje jo kaina buvo tokia:

Krūtų BMR be siuntimo – kaina 495 Lt plius 177-351 Lt už kontrastą. Eilės 2 sav.
(tai oficialus atsakymas į mano susirašinėjimus).

KMUK-e eilė 4 mėn., kaina turėtų būti panaši. Turint siuntimą šia sumą moka ligonių kasos, neturint, savomis jėgomis atliekant – pats, yra trečias kelias.

Tyrimas ypatingai informatyvus toms, kam atlikta krūtų plastika, turi krūtų implantus yra šeiminė ligos eiga. UG, MRT ir mamograma papildo vienas kitą ir duod išsamų vaizdą.
Magnetinis rezonansas ir mamografija padvigubina krūties vėžio diagnozavimą didelės rizikos grupės moterims
Yra ir daugiau straipsnių.

romantike, Jūs dėl edemų pasikalbėkit su reabilitologu, gal galima jas sumažinti naudojant šviesos terapiją: Bioptron lempą. Ją taiko sanatorijose (konkrečiai „Baltijos“, Palangoje, žaizdų ir randų gydymui po krūtų operacijų ir spinduliavimo). Turėtų turėti bet kokia rimtesnė reabiltacijos įstaiga, tos pačios Santariškės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 11 gruodžio 2008 - 13:20