sveikos,
ankstesneje temoje buvo ideta nuoroda apie organizuojamas savitarpio pagalbos grupes. vakar buvau susitikime su psichologe Sandra. pasirode simpatiska, ir pati grupes ideja man patiko. grupes dar tik formuojamos, norintys dalyvauti, kvieciami prisijungti
pakartosiu nuoroda su informacija: http://www.vuoi.lt/i...php?-1184051069
QUOTE(ragnez @ 2008 11 25, 11:29)
vakar buvau susitikime su psichologe Sandra. pasirode simpatiska, ir pati grupes ideja man patiko. grupes dar tik formuojamos, norintys dalyvauti, kvieciami prisijungti
1184051069]http://www.vuoi.lt/index.php?-1184051069[/url]
1184051069]http://www.vuoi.lt/index.php?-1184051069[/url]
Jeigu tai Sandra Birbilaitė, man ji taip pat labai patiko, bent jos dėstomos mintys ir požiūris. Padėjo sustiprinti manąsias.
Dalyvavau keliuose jos vedamuose psichologiniuose seminaruose-paskaitose. Sužinojau daug naujo ir buvo priminta labai primytyvūs, tačiau labai reikalingi dalykai, kurie yra savaime aiškūs, tik kažkodėl mano užmiršti ir nukišti į užkampy. Labai apgailestauju, kad gyvenu ne Vilniuje ir negaliu prisijungti.
Kas galit, labai rekomenduočiau, bent apsilankyti, susipažinti ir pasižiūrėti, gal tiks ir patiks, ir labai padės.
Psichologė jauna, tačiau turi didelę patirtį, dirbda su onkologiniais ligoniais jau eilę metų.
taip, sandra birbilaite. kita grupiu vadove bus alma maculeviciute.
sandra man paliko tikrai labai malonu ispudi
sandra man paliko tikrai labai malonu ispudi
Taip-Kompensuojama.
Lora++ Būtinai perskaityk ankstesnes temas.
Lora++ Būtinai perskaityk ankstesnes temas.
Paracetamolis saugesnis vaistas už nimesilį.
Labas vakaras! Pabegau is ligonines iki ryto Gydytuoja leido vakar ir siandien.O ketvertadini prasides jau rimtas gydymas,nors ir dabar jau daug ka dare.Pradejo hormonoterapija gersiu prednizalona,paskui suleis mabthera,arba kitaip ritukimaba,o pirmadieni-antradieni chemija,dar leis i stubura kazkaip nepaklausiau del sito,supratau kad megsta tokia limfoma pereiti i stubura,tai kaip "profilaktiskai" leis,jeigu galima taip issireiksti Bet man vien nuo pasakojimo apie gydyma bloga darosi Jau paeme kaulu ciulpus tyrymams,labai skaudziai,gerai kad trumpai skaudejo.O dar pas mane tragiskos vienos Tai greiciausiai statis centrini kateteri (kol kas stovi rankoje),sito as bijau kazkodel labai Shema gydymo bus tokia 2dienas chemija,5 - prednizalonas,po 14 dienu nuo pirmos chemijos - vel.
Laba visoms naujoje temoje
O man kai buvo blogai ir skaudejo venas, skyriaus vedejas liepe Nimesil'a gert.
QUOTE(ypata @ 2008 11 25, 22:28)
Paracetamolis saugesnis vaistas už nimesilį.
O man kai buvo blogai ir skaudejo venas, skyriaus vedejas liepe Nimesil'a gert.
QUOTE(SVETA K. @ 2008 11 25, 23:30)
Labas vakaras! Pabegau is ligonines iki ryto Gydytuoja leido vakar ir siandien.O ketvertadini prasides jau rimtas gydymas,nors ir dabar jau daug ka dare.Pradejo hormonoterapija gersiu prednizalona,paskui suleis mabthera,arba kitaip ritukimaba,o pirmadieni-antradieni chemija,dar leis i stubura kazkaip nepaklausiau del sito,supratau kad megsta tokia limfoma pereiti i stubura,tai kaip "profilaktiskai" leis,jeigu galima taip issireiksti Bet man vien nuo pasakojimo apie gydyma bloga darosi Jau paeme kaulu ciulpus tyrymams,labai skaudziai,gerai kad trumpai skaudejo.O dar pas mane tragiskos vienos Tai greiciausiai statis centrini kateteri (kol kas stovi rankoje),sito as bijau kazkodel labai Shema gydymo bus tokia 2dienas chemija,5 - prednizalonas,po 14 dienu nuo pirmos chemijos - vel.
Sveikute, SVETA K.,
Laikykitės. Žinoma, gydymas ilgas ir nelengvas, bet visa tai tam, kad pasveiktumėt. Dabar, kol dar jis neįsibėgėjo, atrodo . Bet kai normaliai prasidės, viskas pasikeis. Jūs laiptelis po laiptelio, mažais žingsniukais žengsit į priekį - į TIKSLĄ, kuris yra tik vienas - PASVEIKTI. Labai gerai, kad įdės Jums centrinį kateterį. Atsikratysit daug dūrių ir baimės, kad gali nerasti venos. Esu turėjusi tokį, ir nežinau, kaip be jo man būtų buvę. O įvedant nuskausmina, todėl bijoti tikrai neverta. Atsiduokit gydymui ir gijimui. Viskas stos į savo vėžes ir BUS GERAI.
QUOTE(rasų lanka @ 2008 11 26, 00:05)
Sveikute, SVETA K.,
Laikykitės. Žinoma, gydymas ilgas ir nelengvas, bet visa tai tam, kad pasveiktumėt. Dabar, kol dar jis neįsibėgėjo, atrodo . Bet kai normaliai prasidės, viskas pasikeis. Jūs laiptelis po laiptelio, mažais žingsniukais žengsit į priekį - į TIKSLĄ, kuris yra tik vienas - PASVEIKTI. Labai gerai, kad įdės Jums centrinį kateterį. Atsikratysit daug dūrių ir baimės, kad gali nerasti venos. Esu turėjusi tokį, ir nežinau, kaip be jo man būtų buvę. O įvedant nuskausmina, todėl bijoti tikrai neverta. Atsiduokit gydymui ir gijimui. Viskas stos į savo vėžes ir BUS GERAI.
Rasu lanka,aciu Jus kaip visada mane nuraminote
QUOTE(SVETA K. @ 2008 11 26, 00:16)
Rasu lanka,aciu Jus kaip visada mane nuraminote
Na, ir puiku. Ir Jums ir man gerai.