QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 07, 18:17)
As tai zinau kad pakentesiu,pagulesiu,praeis.Bet kaip pas kiekviena yra visokiu problemu.Labiausiai pergyvenu del vaiku,mazoji vakar,jai dabar 1.8 men.pirma kart pasiliko pas senelius nakvoti Vyras vakar isplauke i jura 4 -5 menesiams,ir taip reikejo,nieko nepakeisi.Tai griauzia sazine kad visiems tiek rupesciu uzkroviau,vyresniajai 16,aisku labai padeda,bet jai irgi ir mokslai ir kt.Mama mano pati invaliduma turi,bet kiek gali padea su teciu.ir uosviai,bet vistiek...
Manau, kad Jus kankina daugiau dvasinės problemos, o tai ,aišku, prisideda ir prie fizinės savijautos.Nesijauskit našta savo artimiesiems. Jie tikrai jausis laimingi, galėdami bent kuo Jums pagelbėdami. Aš tai žinau, ir galiu tvirtai pasakyti. Turite susitaikyti su esama situacija. Juk Jūsų dukrytė ne visada bus pas senelius. Nesiskaudinkit dėl to širdies. Dabar toks etapas. Ir jis pasibaigs. Tikiuosi, su vyru irgi kažkokį rįšį turit. Pasipasakokit truputi. Juk ne pirmą kartą išplaukia. Ir laikykitės. Beje, gal ant tų burokėlių galėtumėt citrinos sulčių užpilti, kad nebūtų taip šlykštu. O pačių išmirkusių slyvų nevalgote?
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 07, 22:48)
rasu lanka skaiciau ta straipsni anksciau,bet komentarai ten tai Mane irgi tikina kad tai pagydoma,aisku labai tikiu ir noriu,ir pasveiksiu,bet visokiu minciu yra...
Na, komentarų galima ir neskaityti. Nes visokių žmogiukų, nors ir ligoniukų yra. Kitas, atrodo, kad tik ir siekia pasėti baimės , nerimo ir dar kaži kokį grūdą. Manau, kad jiems sunkiau ir sveikti. Praeitą kartą, prie onkologės durų belaukian, prie manęs prisėdo inteligentiška pagyvenusi moteris - besigydanti. Aktyviai pradėjo pokalbį... Dėkojau dievuliui, kad neprisėdo prie mamytės. Pradedant baisiu miestu (nesuprantu, kaip ji tame mieste tiek ilgai išgyveno ir tebegyvena) ir baigiant "baisia liga", "baisiais daktarais - neišmanėliais" ir Jų atlyginimais ir kur juos padeda... Kai supratau, kur ji suka, iškart atsitvėriau nematoma širma, bet išklausyti teko. Tai štai, tokiems žmonėms tikrai labai sunku gyventi, kai juos aplink supa "tik, melas, nešvarūs pinigai, neišmanymas, beviltiškos ligos " ir dar bala žino kas. Tai, va . Svarbiausia atsirinkti, tai, ką tu nori ir gali išgirsti ir žinoti. Tai kodėl neperskaičius straipsnio, o komentarai tepalieka.