QUOTE(Deganti @ 2008 12 04, 09:13)
Mergaites,gal kas leisdavo Filgrastina sau i pilva,kad leikocitus pakelti? Man gruodzio 8 reikes pradeti,6 vnt.Paskaiciau Kraujas.lt kad buna skausmai labai stiprus nuo jo Ar buvo kam?
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 04, 15:31)
O man siandien blogai,jau po punkcijos pradejo skaudeti nugara,vakare vakar stipriai,kazkokia man panika Kai guliu - nebeskauda,vaikstau - maudzia,sedziu - taip pat,buna maziau,buna stipriau.Jeigu zinociau kad cia nuo chemijos ar prednizalono-butu ramiau.Ir dar pradejo labai skaudeti gerkle,lezuvis,skalauju daug,sunkiai valgyti.nesitekejau kad taip greit po pirmo karto bus taip negera.
SVETA K. Kartais pakentėti tenka, kad kažką gaut. Valgyk trintą maistą, ne karštą.
Bandyk saldžią sriubą su vermišeliais ir šaldytom uogytėm, (tik nelabai rūgščią ir nelabai saldžią) bei kisielium. Cukraus kuo mažiau, nes gali būti kitoks iškrypęsskonis. Trintos daržovių košytės su aliejumi, lydytu sviestu. Mažylių košytės, desertai. Dukrytė nedidelė, viskas dar atminty. Jei sunku ryti tiks būtent toks maistas kaip kūdikui tiek sudėtimi, tiek konsistencija. Ir valgyt reikia taip pat: po šaukštelį, po truputį. Daug daug vandens, būtinai (iki 2 l). Palengvins savijautą, greičiau toksinai pasišalins.
QUOTE(Deganti @ 2008 12 04, 09:13)
Adis as vis dar du viename, butinai brukstelsiu Jums zinute kai jau pabyresiu, o jus uz mane kumstukus palaikykit, kad viskas lengvai ir greitai
rasyte-deganti, šiandien labai noriu senuoju niku kreiptis. Viskas bus puiku žinau laukiu, ne mažiau už tavo namiškius. Vyrukas džentelmenas eis viskas kaip sviestu patepta.
Beje, sakyk ir rašyk man tu, kaip anksčiau.
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 04, 11:10)
Kokia Jūsų sveikatėlė, nuotaika? G
Nuotaika kaip visiems, visko būna.
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 04, 11:10)
užkliuvo kažkada rašyti Jūsų žodžiai, kad mėgstate gryną šokoladą. Na, nusipirkau (bet tik 85%), pabandžiau - skonis nerealus ir...padauginau Puse nakties neužmigau. Širdelė iš peties padirbėjo. Dabar - tik po gabalėlį. Man taip tinka, nes spaudimas žemas. Na, tikras atradimas.
Tik gabalėlį, na du. Ir laikau burnoje, kol sunyks, ištirps arba trakšt trakšt ir nebėr. Pagal nuotaiką, pagal poreikį. 99% niekam neįsiūlau, (paragavę neretas išspjauna), man nuo to tik geriau. Kaip tam drakoniukui iš seno gero multiko, man man ir dar kartą man.
QUOTE(Deganti @ 2008 12 04, 13:44)
As manau, kad per paskutinius metus mes ismokome nebesigedyti diagnozes vezys
Aš nesigėdiju, bet nenoriu nei parašo nei būti sąrašuose temos pradžioj. Man tai kaip etiketė, kaip skiriamasis ženklas, esu tokia, tokia ir tokia... Kai apibūdini žmogų nusakai ūgį, išvaizdą, akių, plaukų spalvą, amžių. Čia save apibūdini liga, tarsi galutinai suaugi su ja. rasų lanka viską labai gerai išdėstė, man tai labai net tinka nuolatinis priminimas: sau, kitiems . Kad informatyvu sutinku, kad naudinga sutinku. Bet šiandien aš to nenoriu. Kam tai tinka ir priimtina, tikrai bus labai naudinga ir vertinga.
P. s. man paskaičius visą formulę, kuria liga apibūdinama ir taikytą gydymą pačiai plaukai šiaušiasi. Perdaug ten rimta, perdaug grėsminga. Galima būtų tik paminėti trumpai, bet man tai kaip katorgininkui grandinės (yra tas rusiškas žodis кандалы) būtų toks nuolatinis priminimas.