.GABIJA. , Ugn*Ine
Stiprybės Jums!
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 03, 10:54)
labas rytas
šiandien iš pat ryto patvirtino, kad rytoj mane operuos, oi mergaitės kaip man baisu pradžiugino tiek, kad nestatys klizmos
šiandien iš pat ryto patvirtino, kad rytoj mane operuos, oi mergaitės kaip man baisu pradžiugino tiek, kad nestatys klizmos
Laikykis, Ugn*Ine,
Sutinku su Arūne, būtinai užsiimkit kokiais dalykais, kad kuo mažiau reiktų galvoti. Malda - puiki nusiraminimo forma. Būkit tvirta dėl savęs, dukrytės ir kitų artimųjų. Bus gerai.
QUOTE(Švilpa @ 2008 12 03, 10:34)
jau buvau kaip gera ten nesinori išeiti, atrodo, kad ten saugiausia...
QUOTE(Deganti @ 2008 12 03, 10:49)
PVZ mano butu
diagnoze Hodzkino limfoma II A stadija 2002 m.
gydymas 7 chemo BEACOPP 15 svytinimo seansu
vis dar pilna remisija
diagnoze Hodzkino limfoma II A stadija 2002 m.
gydymas 7 chemo BEACOPP 15 svytinimo seansu
vis dar pilna remisija
o aš dar tik žinau diagnozę, po operacijos sužinosiu visa kita...
QUOTE(myliu @ 2008 12 03, 11:17)
Nebijok Kaip sakė begemotas multike "bakst ir viskas" Operacija yra gerai, nes ja prasidės naujas etapas Laikykis
o man pasakė, kad vis gi statys tas klyzmas bijau labiau nei adatų, ot bjaurus dalykas
QUOTE(shaiba @ 2008 12 03, 12:03)
UGN*INE,patikekit operacija praeis ir viskas bus gerai.Svarbiausia pozytivus mastymas.
stengiuosi labai labai, stengiuosi dl savęs ir savo dukrytės
QUOTE(ifauru @ 2008 12 03, 13:37)
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 03, 13:37)
Laikykis, Ugn*Ine,
Sutinku su Arūne, būtinai užsiimkit kokiais dalykais, kad kuo mažiau reiktų galvoti. Malda - puiki nusiraminimo forma. Būkit tvirta dėl savęs, dukrytės ir kitų artimųjų. Bus gerai.
malda dabar man atstoja viską, kartu ir nuramina...o kas belieka, kol kas tik melstis
Laba diena
Visiems visiems linkiu stypribes Ugne*Ine laikykis!!! As irgi pastoviai galvoju,kad vien del vaiku PRIVALAU IR TURIU gyventi.
Nuosirdziai dziaugiuosi Tikrai stebuklas Mano artimeji kai susidure su mano liga,jau nusprende tapti kaulu ciulpu donorais
As po 2.5 dienu ligonineje jau namie Praejo viskas neblogai,baisiausiai tik buvo stuburo punkcija ir chemija i stubura,bet tik del baimes ir labiausiai del to kad negalejau pasislapinti Verkiau net del to,negalejau kenteti,ir negalejau jokiu kitu budu padaryti Tokia jau mano fiziologija,tai susitarem kad kita karta ives kateteri,net netgi slapimo pusles uzdegimas prasidejo Po pirmo karto jauciuosi neblogai,buna uzeina silpnumas,pykinimas,bet leisdavo 3 kartus vaistus nuo pykinimo,tai nieko.Penktadieni reikes priduoti krauja (labai blogas kresejimas,lasino plazma) ir jeigu viskas gerai,tfu,tfu,tfu...tai iki gruodzio 15 laisve
Visiems visiems linkiu stypribes Ugne*Ine laikykis!!! As irgi pastoviai galvoju,kad vien del vaiku PRIVALAU IR TURIU gyventi.
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 12 02, 11:40)
KALĖDINIAI STEBUKLAI PRASIDEDA TIKITE?Patikėkite.
Šiandien patvirtino, kad mano vyro ir jo sesers kaulų čiulpai identiški .
Šiandien tai prilygsta stebuklui
Šiandien patvirtino, kad mano vyro ir jo sesers kaulų čiulpai identiški .
Šiandien tai prilygsta stebuklui
Nuosirdziai dziaugiuosi Tikrai stebuklas Mano artimeji kai susidure su mano liga,jau nusprende tapti kaulu ciulpu donorais
As po 2.5 dienu ligonineje jau namie Praejo viskas neblogai,baisiausiai tik buvo stuburo punkcija ir chemija i stubura,bet tik del baimes ir labiausiai del to kad negalejau pasislapinti Verkiau net del to,negalejau kenteti,ir negalejau jokiu kitu budu padaryti Tokia jau mano fiziologija,tai susitarem kad kita karta ives kateteri,net netgi slapimo pusles uzdegimas prasidejo Po pirmo karto jauciuosi neblogai,buna uzeina silpnumas,pykinimas,bet leisdavo 3 kartus vaistus nuo pykinimo,tai nieko.Penktadieni reikes priduoti krauja (labai blogas kresejimas,lasino plazma) ir jeigu viskas gerai,tfu,tfu,tfu...tai iki gruodzio 15 laisve
laikykitės mergytės ir aš laikysiuos
Mes rytoj su vyru vel i Vilniu vaziuojam. Kalbesim del kaulu ciulpu transplantacijos. Vienintele iseitis vyrui gyventi, bandyti daryti transplantacija su jo paties kaulu ciulpais. Sake, kad jie jau sveiki, todel galima butu pabandyti.
Su gydytoja juokemes, kad vyro liga galima butu pavadinti - krize Lietuvoje, nes tik 3 zmones ja sirge...
Su gydytoja juokemes, kad vyro liga galima butu pavadinti - krize Lietuvoje, nes tik 3 zmones ja sirge...
QUOTE(V.Z. @ 2008 12 03, 21:24)
Mes rytoj su vyru vel i Vilniu vaziuojam. Kalbesim del kaulu ciulpu transplantacijos. Vienintele iseitis vyrui gyventi, bandyti daryti transplantacija su jo paties kaulu ciulpais. Sake, kad jie jau sveiki, todel galima butu pabandyti.
Sekmes jums ko didziausios As kazkaip perdaug dar nesigilinau,bet nejaugi tokia maza tikimibe rasti negimininga donora? Blogai jeigu taip.Mano liga pasake irgi reta forma,is visu limfomu buna tik apie 2-4%,butent tokia ir tokioj vietoje.
QUOTE(V.Z. @ 2008 12 03, 21:24)
V.Z.
Būtinai, būtinai parsivežkite kuo geresnių naujienų.
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2008 12 03, 19:05)
SVETA K.
Na va, gydymas ir prasidėjo. Kitą kartą bus lengviau. Dabar lieka palinkėti organizmui ir vaistukams susidoroti su nepageidaujamais svečiais. Laikykitės.
Ugn*Ine - SĖKMĖS. Laikysime kumštukus.
QUOTE(rasų lanka @ 2008 12 03, 23:
[
[
SVETA K.[/b]
Na va, gydymas ir prasidėjo. Kitą kartą bus lengviau. Dabar lieka palinkėti organizmui ir vaistukams susidoroti su nepageidaujamais svečiais. Laikykitės.
Aciu
Mergaites,gal kas leisdavo Filgrastina sau i pilva,kad leikocitus pakelti? Man gruodzio 8 reikes pradeti,6 vnt.Paskaiciau Kraujas.lt kad buna skausmai labai stiprus nuo jo Ar buvo kam?
QUOTE(adis @ 2008 11 25, 11:01)
Jeigu tai Sandra Birbilaitė, man ji taip pat labai patiko, bent jos dėstomos mintys ir požiūris. Padėjo sustiprinti manąsias.
Dalyvavau keliuose jos vedamuose psichologiniuose seminaruose-paskaitose. Sužinojau daug naujo ir buvo priminta labai primytyvūs, tačiau labai reikalingi dalykai, kurie yra savaime aiškūs, tik kažkodėl mano užmiršti ir nukišti į užkampy. Labai apgailestauju, kad gyvenu ne Vilniuje ir negaliu prisijungti.
Kas galit, labai rekomenduočiau, bent apsilankyti, susipažinti ir pasižiūrėti, gal tiks ir patiks, ir labai padės.
Psichologė jauna, tačiau turi didelę patirtį, dirbda su onkologiniais ligoniais jau eilę metų.
Dalyvavau keliuose jos vedamuose psichologiniuose seminaruose-paskaitose. Sužinojau daug naujo ir buvo priminta labai primytyvūs, tačiau labai reikalingi dalykai, kurie yra savaime aiškūs, tik kažkodėl mano užmiršti ir nukišti į užkampy. Labai apgailestauju, kad gyvenu ne Vilniuje ir negaliu prisijungti.
Kas galit, labai rekomenduočiau, bent apsilankyti, susipažinti ir pasižiūrėti, gal tiks ir patiks, ir labai padės.
Psichologė jauna, tačiau turi didelę patirtį, dirbda su onkologiniais ligoniais jau eilę metų.
Sandra mano grupioke, mes kartu psichologijos magistre studijavome, tikrai gera specialsite
Papildyta:
QUOTE(Poema @ 2008 12 01, 22:11)
Buvau siandien pas mama nuraminti nepavyko
Po chemo laukia 25 spinduliavimai,zodziu ji nusivylusi visai o as net artyn neprisileidziu blogu minciu.
Prasau kad cia pasiskaitinetu kaip jus gyvenat,bet jai neidomu.Liudna.
Po chemo laukia 25 spinduliavimai,zodziu ji nusivylusi visai o as net artyn neprisileidziu blogu minciu.
Prasau kad cia pasiskaitinetu kaip jus gyvenat,bet jai neidomu.Liudna.
Mano mamai tas pats 6 chemijos ir 25 spinduliai jau 4 chemijos praeitos, bet toje vietoje kur chemija leidzia atsirado herpesas. buvo pas odos gyd, patvirtino, kad tikrai herpesas.
ar Jums buvo taip chemijos metu ? noreciau, kad atsakytu mergaites, kazka apie tai girdejusios ar patyrusios tai...
dekui
Labas rytas
uch kaip pergyvenu vis gi chirurgas pasakė, kad operuos apie pietus, tai manau bus laiko dar į koplytėlę nueiti, tik galvojau kad iškart iš ryto operuos, tai bus viskas labai greitai ir nespėsiu prisigalvoti vėjų
uch kaip pergyvenu vis gi chirurgas pasakė, kad operuos apie pietus, tai manau bus laiko dar į koplytėlę nueiti, tik galvojau kad iškart iš ryto operuos, tai bus viskas labai greitai ir nespėsiu prisigalvoti vėjų
Labas rytas
Mergytės, palaikau Jus visas, Jūsų šeimas, kurioms tenka išgyventi tokias ligas, tikrai žinau, kad tos ligos duotos ne šiaip sau....tik gaila, kad kartais toks Dievulio planas sunkiai suprantamas.....
aš vakar daug galvojau ir tikrai manau, kad man mano liga duota ne šiaip sau
Mergytės, palaikau Jus visas, Jūsų šeimas, kurioms tenka išgyventi tokias ligas, tikrai žinau, kad tos ligos duotos ne šiaip sau....tik gaila, kad kartais toks Dievulio planas sunkiai suprantamas.....
aš vakar daug galvojau ir tikrai manau, kad man mano liga duota ne šiaip sau