Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

O man neišslinko, nes gėriau Silicio balzama thumbup.gif Gėriau jį ir nėštumo metu, nes net nėščiai pradėjo slinkti user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 07 26, 13:55)
Ataugs ataugs, nebijok. Aisku, pastimuliuot gal ne pro sali butu priemonem gerom.

man tai dermatologe patare ampules tokias naudoti - phytoceane, pilnas augalinis kompleksas. Man padejo, praejau visa kursa ir dabar jau nebeslenka, nors jau nevartoju gera menesi. gal ir tau pades mirksiukas.gif
Atsakyti
dar kazkaip neslenka, bet kirpeja jau ispejo, kai prades, kad neapsileisciau, yra kazkokios swarzkopf ampoles, sake stebuklus daro smile.gif
Atsakyti
oi oi oi slenka juodai verysad.gif
pas mane net buvo susidare tokie pleiskanu luobai kurie kartu su pleiskanomis krito, buvau ziauriame soke. Net pas gydytoja ejau. Sako taip buna po gimdymo, israse tepaliuku, padejo, bet kaip slinko taip ir slenka, bent jau ne kuokstais..
Siaip man rekomendavo nusipirkti "pentogar" vitaminus, sake geri, bet as dabar kitus geriu is amway, kai pabaigsiu butinai nusipirksiu.
va issiliejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atne777: 02 rugsėjo 2009 - 21:00
siandien pradejau naujas VICHY ampolytes tepti i saknis.
kasdiena kazka darau, masazuoju, vitaminus, kremukus sudukus iki isprotejimo nu negereja verysad.gif verysad.gif verysad.gif
tuoj peruko reikes !!! o jau trys menesiai vitaminus laku o ampolytes nuo slinkimo dar pries slenkant pradejau nescia budama!
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2008 01 15, 21:13)
MaMytes SOS,

pastebejau, kad mano plaukai pradejo slinkti, patarkite ka daryti?? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Na As esu kirpeja ir turiu dnynukes. Man su ju plaukais tikrai nelengva!!! irgi pradedavo lb slinkti ir dar lb stebiuosi kad pradejo abiem!!!! Na As vis kirpdavau joms galiukus Galvojau bus rezultasas, bet NIEKo!!!! Tada kazkaip uzsukau i vaistine sau vaistu nusipirkt ir pamaciau zuvu taukus. Kazkaip mano nuojauta sake, kad kazka is Ju bus tikrai gero. Nupirkau. Ir gal po menesio Tiesiog stebejau kaip NEBESLINO!!!!! smile.gif As atsimenu kai perbraukdavau plaukus is budavo sauja plauku, o dabatr tiesiog nieko... na tai va kokia Musu istorija... smile.gif
Atsakyti
manau gelbes tik vitaminai kur daug gelezies 4u.gif
Atsakyti
Plaukų slinkimas natūrali organizmo reakcija gimus vaikeliui, nes nėštumo metu plaukai beveik visai neslenka, todėl po gimdymo vėl viskas atsistato, išslenka tas plaukų perteklius ir vėl viskas savo normose.
Man kai pradėjo slinkti 4mėn irgi buvau šoke, kai kuokštais išsišukuodavo, bet dabar jau 7mėn po gimdymo tai jau viskas susitvarkė, plaukai nebeslenka 4u.gif
Atsakyti
tati kadaise turėjau tokią problemą..man padėjo šampūnai su beržų derva,kvapas ne koks bet per mėnesį tikrai plaukai apstoja slinkt ... ir valgykit avižinę košę irgi tikrai puikiai padeda... bigsmile.gif
Atsakyti
labai gerai padeda cemericiu vanduo jis buvo naudojamas utelem naikinti bet labai gerai nuo pleiskanu ir plauku slinkimo as nezinau ar vaisinese ju yra bet kas prekiauja vaistais is rusijos tikrai turetu turet
Atsakyti
Per nėštumą plaukai buvo tokie gražūs ir stiprūs rolleyes.gif. Bet kaip pradėjo slinkti po 4-ių mėn. doh.gif. Bijau, kad liksiu visai be plaukų verysad.gif. Pradėjau darytis kaukę: kiaušinio trynys+šaukštas medaus+alyvuogių aliejus. Žiūrėsim ar padės mirksiukas.gif
Atsakyti
konsultavausi su pazistama gyd., tai si issake tokia nuomone: mazdaug 4 men. po gimdymo keiciasi hormonai, vyksta organizmo atsistatymas ir pan., taigi daznai ima slinkti plaukai. visos priemones, kuriu imasi mamos, tikrai nepakenks, bet kurie turi isslinkti, tie plaukai ir isslinks...
Man irgi nuo 4 men. iki kazkur 9 men. baisingai slinko plaukai, naudojau ir brangiausias ampules ir ramuneles ir kiausinius ir dar visokius uzpilus - gal padejo, o gal savaime nustojo slinkti, bet po to kai pradejo ataugineti, tai gavau komplimenta, kad man kirpciukai tinka (nors tai buvo ne kirpimas, o ataugantys plaukai lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute1980: 14 rugsėjo 2009 - 20:46