Po pirmo gimdymo praėjus 3 mėnesiams su trupučiu buvo prasidėjęs baisus plaikų slinkimas.. Slinko saujom.. Bet artėjant prie dukrytės pusmečio, slinkimas apsistojo, o išslinkę plaukai visi ataugo ir sakyčiau net su kaupu
Dabar vėl istorija kartojas. Jei per antrą nėštumą ir po gimdymo plaukai beveik neslinko. Tai tik atšventėm mažiukės 3mėnesiadienį ir prasidėjo, vėl kemšasi vonia nuo mano plaukų, visur jų pila- ant pagalvės, ant rūbų, grindų. Atrodo valau tvarkau, ale vis tiek.. Tik šįkart nepanikuoju labai, nes patirtis sako, jog ataugs.
man per nestuma neslinko plaukai,bet jau po gimdymo tai maniau,kad plika liksiu tada teta parekomendavo vienus vitaminus.olialia kaip buvo smagu,plaukai nebeslinko ir kas fainiausia tai pradejo nagai augti o niekada gyvenime jie pas mane neaugdavo
po gimdymo, kai grizau namo pastebejau labai pagrazejusia veido oda issiploviau plaukus - ziuriu susigarbanavo, to dar ner buve db tokie sveiki atrodo, zinau, kad baigus maitinti gali pradet slinkt, tuomet bandysiu gelezies preparatus vartoti
Sveikos man nuo plauku slinkimo padejo is AMWAY vitaminai DEILI ir kacio magnio vit.Taip pat yra dar stipresni vitaminai sios firmos DUBLEX .
Tai man buvo gerai susitvarke plauku slinkimas.
Tai man buvo gerai susitvarke plauku slinkimas.
Sveika BLUEBELL gerk vitaminus ir net negalvok taip ,cia organizmas issekes
nestumo metu, organizmo senejimas sulieteja, taigi, kai jus esate nescia tai plaukai neiskrenta nuo senejimo, nes naturalei jie kiekviena diena krenta, o nestumo metu nea, kai jus pagimdot ir hormonai susinormalizuoja, visi tie plaukai kurie per 9 men turiejo iskrist po biski pradeda slinkt vienu metu, todel atrodo kad plinki, cia tai norma, poto viskas atistato.
as geriau is firmos amway vitaminus,tai super baigesi mano bedos del plauku slinkimo
Man kirpeja patare darytis alijosiaus kaukes. Tiesiog tu geliu lapais. Bet nesidariau, nustojau maitint, lyg ir susitvarke
QUOTE(Angelocek @ 2009 07 04, 16:20)
Man labai padejo hna su kefyru Iskart pajusit skirtuma. Reikia pakeli hna sumaisyti su stikline kefiro ir ant dregnu plauku deti,laikyti valanda.
Ar chna uzplikyt pirma reikia, kaip iprastai?
Papildyta:
Man labai gera priemone buvo Hair Grow Plus. Is Top Shopo pirkau, bet girdejau, kad lyg ir vaistinese didziosiose yra. Tiek daug nauju plauku ataugo, sakes. Bet, aisku, nuoseklumas turejo itakos, sunaudojau 2 tuos buteliukus saziningai, nei vieno plovimo nepraleidau.
Papildyta:
QUOTE(elinor.m @ 2009 07 31, 09:22)
nestumo metu, organizmo senejimas sulieteja, taigi, kai jus esate nescia tai plaukai neiskrenta nuo senejimo, nes naturalei jie kiekviena diena krenta, o nestumo metu nea, kai jus pagimdot ir hormonai susinormalizuoja, visi tie plaukai kurie per 9 men turiejo iskrist po biski pradeda slinkt vienu metu, todel atrodo kad plinki, cia tai norma, poto viskas atistato.
Nu blyn, man tikrai iskrito daugiau, nei per 9 menesius nekrito. Biza paliko dukart plonesne, nei visa gyvenima buvo...
QUOTE(Liutasi @ 2009 06 02, 19:11)
Po gimdymo tai normalu, palukai labai išslenka beveik visoms, po to atauga. Nieko nepadarysi, tie kurie turi išslinkti vistiek išslinks galima tik pastimuliuoti plaukų šaknis, kad nauji ataugtų greičiau. O šiaip susitaikyk.
deja nevisom taip, kaikiuriems gali sutrikti skydliaukes veikla po gimdymo (hypothyroidism) ir plaukai ne tik slinks bet ir pastebimai pats plaukas pasikeis-struktura, diametras, issauses, velsis labai. Plius galimi kiti simptomai-nuovargis, salcio netoleravimas ir issklinke antakiu galiukai. Tai gali testis ne vienus metus kol nesusitvarkys skydliauke. Patartina pasidaryti kraujo tyrymus TSH, T3 FREE. T4 FREE, ferritin, b-12, cinko. Bet neverta panikuoti jei plaukai tik pradejo slinkti po gimdymo ir ypac jei niekas kitas nepasikeite labai, bet jei tai tesiasi duagiau nei 6 men, patarciau susirupinti. Plius moterims (sveikom) padetu multivitaminai ir mineralai plius labai svarbu Omega 3-6-9 didelem dozem (tai kus ir nuo depresijos apsaugos ir nuo daugelio kitu dalyku)....
O as geriau cinko tabletes. Jos man labai padejo.
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 12, 14:51)
patarciau nusipirkti KERASTAZE's ampoles. palyginus nera brangios bet nerealiai geros
naudojau tas ampoles, kol naudoji,nieko kai nustoji ir vel prasideda. :verysad:cia viskas priklauso nuo bendros organizmo bukles,taip dar buna kas turi skydliauke.