Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Kas turi isslinkti, tas isslinks...svarbu skatinti nauju plauku augima..o tai daro kraujotakos gerinimas..masazai galvos, spec priemones su veikliosiom medziagom ir pan... ax.gif
Atsakyti
na nieko cia nepadarysi, per nestuma kaip kuriom padaugeja plauku, tiesiog geiau auga, po gimdymo ima slinkti - ir tie kurie pasmerkti nuslinkti ir nuslenka, aisku, jei desit visas pastangas - geros priemones stiprinancios plauku saknis, vitaminai ir kita tinkama prieziura, galima tiketis rezultatu..
as nuo 7 nestumo menesio pradejau naudot slinkima stabdancias ampoles ir iki dabar varau - jau tuoj du men po gimdymo.. ir siaip labai stengiausi plaukus ishaugot nes nestumas mane visa ir taip issunke,..
tai plaukai visai nieko, keli nuslenka per diena, bet manau pastangos atsipirko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blubell @ 2009 06 08, 23:27)
na nieko cia nepadarysi, per nestuma kaip kuriom padaugeja plauku, tiesiog geiau auga, po gimdymo ima slinkti -  ir tie kurie pasmerkti nuslinkti ir nuslenka, aisku, jei desit visas pastangas -  geros priemones stiprinancios plauku saknis, vitaminai ir kita tinkama prieziura, galima tiketis rezultatu..
as nuo 7 nestumo menesio pradejau naudot slinkima stabdancias ampoles ir iki dabar varau -  jau tuoj du men po gimdymo.. ir siaip labai stengiausi plaukus ishaugot nes nestumas mane visa ir taip issunke,..
tai plaukai visai nieko, keli nuslenka per diena, bet manau pastangos atsipirko. smile.gif

As irgi taip pat dariau, per nestuma ampules tryniau i plaukus, ir visokias kaukes dejau, plaukai nuostabus buvo. Dziaugiausi, kad neslenka. Bet po 4-5 menesiu kazkur po gimdymo kai pradejo varyt.... Vaje, juodas vanduo atrode bega , kai plaudavau.
O, beje, vakar kirpykloj buvau, nusprendziau palaidot ta savo ilga kasa, nes tokia plona baisiai atrode, neestetiskai. Tai kirpeja taip nustebo del to, kiek nauju plauku ataugineja, net issiziojo is nuostabos. Miskas visas. Tai pasakiau jau, kad cia tas Hair Grow Plus man padejo taip. Tai ji sake, jau ne is pirmos klientes girdi tokius atsiliepimus. Sake, kad vienai babulei, kuri isdegino cheminiu visus plaukus, net plike užžėlė....... thumbup.gif
Atsakyti
jo, ne kas... man irgi baisiai slinko: atsikeliu - ir ant pagalves lieka toks voratinklis is plauku, ir kriaukle kimsdavosi net. Bet kazkaip zinojau kad taip bus, tai nesiparinau, nieko specialaus nedariau, kaukiu biski tik, ir atsistate savaime. O kirpeja rekomendavus buvo kraujotakai skatinti toki recepta: issiplovus galva itrinti plaukus misiniu is zibalo ir citrinu sulciu (citrinos - kad zibalas geriau issiplautu), apsivynioti ranksluosciu, polietilenu - kad kuo silciau butu galvai, ir pabuti 40min. Tada isplauti. Pliusai: kraujotaka tikrai gereja bent jau tuo momentu, nes net truputi niezti - bet taip ir turi buti; plaukai palieka labai svelnus, purus, su jokiom kaukem to neisgaudavau; sako zibalas naikina pleiskanas bet to is savo praktikos patvirtint negaliu. Minusai: smirda (paskui kai isplauni nebesmirda), grauzia akis jei patenka, ilga terlione su plevelem ir ranksluosciais: man tiek laiko skirt plaukam yra prabanga; sunkiai issiplauna. Bet pameginti tikrai verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukugelele @ 2009 06 10, 23:21)
jo, ne kas... man irgi baisiai slinko: atsikeliu - ir ant pagalves lieka toks voratinklis is plauku, ir kriaukle kimsdavosi net. Bet kazkaip zinojau kad taip bus, tai nesiparinau, nieko specialaus nedariau, kaukiu biski tik, ir atsistate savaime. O kirpeja rekomendavus buvo kraujotakai skatinti toki recepta: issiplovus galva itrinti plaukus misiniu is zibalo ir citrinu sulciu (citrinos - kad zibalas geriau issiplautu), apsivynioti ranksluosciu, polietilenu - kad kuo silciau butu galvai, ir pabuti 40min. Tada isplauti. Pliusai: kraujotaka tikrai gereja bent jau tuo momentu, nes net truputi niezti - bet taip ir turi buti; plaukai palieka labai svelnus, purus, su jokiom kaukem to neisgaudavau; sako zibalas naikina pleiskanas bet to is savo praktikos patvirtint negaliu. Minusai: smirda (paskui kai isplauni nebesmirda), grauzia akis jei patenka, ilga terlione su plevelem ir ranksluosciais: man tiek laiko skirt plaukam yra prabanga; sunkiai issiplauna. Bet pameginti tikrai verta  mirksiukas.gif

Man zibalas padedavo labai, kai retkarciais uzpuldavo tas sezoninis slinkimas, pavasari. Bet po gimdymo jau nebepadejo. Matyt, tas slinkimas kitokio pabudzio....
Atsakyti
QUOTE(esttrela @ 2009 06 11, 13:11)
sveikos as ir esu susidurus sia problemele kaip pastojau pradejo ir plaukai normalet ir neslinko o po gimdimo vel viskas isnaujo ir dar daugiau pradejo slinkt ko tik neizbandzius bet turbut jau nieks nebepades o gal turit kokiu geru dalykeliu kurie jum padejo? 4u.gif

Man labai gera priemone buvo is TopShop tas HAIR GROW PLUS. Net nesitikejau. Isbandziau viska, kai praradau vilti, pabandziau sita. Kai gavau, ta neisvaizdi pakuote priverte suabejoti veiksmingumu. Bet rezultatai stulbinantys. Jis labiau ne kaip gelis, o skystis, ji perpylaiu i buteliuka su dozatoriumi, nuo plauku purskiklio Gliss Kur, kad taupuau butu, purskiau prie pat saknu pries kiekviena plovima, kai gausiai sudrekindavau, trindavau i saknis, paskui uzsidedavau duso kepuraite, ant virsaus kepure paprasta, "gandonke" biggrin.gif . Taip isbudavau kelias valandas, kartais nuo pat ryto iki vakaro, siais, ir nakciai galima, bet man nepatogu su kepure miegot. Nepraleidau nei vieno karto, galva plaunu kas ketvirta diena, tad jo man uzteko lygiai 18 kartu, t.y. 3 menesiams. Maza to, kad plaukai atrodo ziauriai atsigave, zvilgantys, lankstus, elastingi, tai pastebi net aplinkiniai, bet labiausiai nustebino , kad tiek daug nauju plauku ataugo, tiesiog miskas, ypac kirpciu srity, prie kaktos. Tiesiog nera gyvos vietos, vien plaukuciai, plaukuciai, plaukuciai, kaip sepetys. Net mama ir drauges patebejo. Dabar jie paaugo, ir kai susirisu uodega, lenda i virsu smile.gif . Tikrai tikiu, kad plikes vyrams uzauga, na, zinoma, ne uzleistos turbut, vargu ar 80-meciui padetu smile.gif . Bet tikrai super . Net nesitikejau tokiu rezultatu. Jiems i pulapi net atsiliepima brukstelejau, pagyriau. Dabar mastau gal tas sukas su diodais isigyt, tos pacios Velform firmos. Zinoma, reikia nuoseklumo ir kantrybes, pora kart i menesi pasitepus, manau, efekto nebus. O as kai jau vilti buvau praradus, kai jau plike sviete prie kaktos, tai labai saziningai naudojau. Super dalykas.
Atsakyti
QUOTE(patrina @ 2009 06 27, 12:07)
po gimdimo zeurei slenka plaukai  visokiu vitaminju bancau nepadeta patarkit acju

o kiek laiko geriate vitaminus?menesio nepakanka.dvieju taip pat mirksiukas.gif
Čia pasiskaitykite rasite tikrai geru patarimu
PLAUKU SLINKIMAS
Man asmeniskai padejo kosmetinis žibalas.jis vaistinėse parduodamas.kaina iki 10lt 4u.gif
Atsakyti
Nuo plaukų slinkimo padeda skalavimas dilgėlių nuoviru. Patikrinta.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 06 29, 11:06)
Nuo plaukų slinkimo padeda skalavimas dilgėlių nuoviru. Patikrinta.

ooo prisimenau bigsmile.gif kad dar padeda pienas palaikikit dvi savaites kol nesureginc paskiui i trinkit galva plaukus ir palaikikit ape 20minucju ir nuplaukit kiek dvi savaites taip paplaukit pamatisit kaip pades 4u.gif
Atsakyti
Man labai padejo hna su kefyru thumbup.gif Iskart pajusit skirtuma. Reikia pakeli hna sumaisyti su stikline kefiro ir ant dregnu plauku deti,laikyti valanda. thumbup.gif
Atsakyti
Vat mano plaukams kazkas atsitiko....nuostabiai grazus, veslus ir pan... neskaitant to kad juos dazau:super nors man atrode kad jie labai slenka.... g.gif kai aisku buvau pripratusi jau kad nestumo metu nei vienas plaukas neiskrisdavo, tai dabar ju iskrenta, bet tk tiek kiek reikia....nuejau pas savo kirpeja, tai ji apsalusi, kokie plaukai atsigave mano clap.gif jau kokie 4 menesiai kai ju nekerpu, nes paprasciausiai nereikiaaaa clap.gif galiukai net neskilineja thumbup.gif kazkaip galvoju kad tam gal itakos turi vitaminai, kuriuos geriu skirtus specialiai maitinancioms mamytems Pregnacare thumbup.gif
Atsakyti
patarciau nusipirkti KERASTAZE's ampoles. palyginus nera brangios bet nerealiai geros thumbup.gif
Atsakyti