Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Gerkit nakvisu alieju, anas balansuoja hormonu veikla. Kaip rasiau anksciau, as jas geriu, o ar plaukai neslinks- parasysiu po 2-3 menesiu wink.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Pagooglinkit, daugiau info rasit, o cia trumpai apie nakvisu alieju: http://www.keke.lt/i...id=763&pr=33495

As pirkau nakvisu aliejaus kapsules su "Starflower oil" (deja, nezinau kaip lietuviskai sis augalas vadinasi, bet jis, neva, turi netgi daugiau tos GLA rugsties negu nakvisa), 1000mg. Po poros menesiu galima gerti po500mg ar 250mg. Pabandykite moteros.
Atsakyti
O kiek ilgai jums slinko plaukai po gimdymo?? Nes maniskiui jau virs 7 men bet vis dar kuokstais krenta plaukai doh.gif Siaubas kazkoks...
Atsakyti
QUOTE(balsima @ 2009 05 24, 20:21)
O kiek ilgai jums slinko plaukai po gimdymo?? Nes maniskiui jau virs 7 men bet vis dar kuokstais krenta plaukai  doh.gif  Siaubas kazkoks...

mano leliui 6 mėnesiai, vis dar slenka. Bet dabar jau pradėjau gerti vitaminus su nakvišų aliejumi...tikiuosi padės
Atsakyti
Man slinko penkis metus- iki kito pastojimo biggrin.gif Sonuose vis plike sviesdavo daugiau maziau... Bet tas ziaurus isslinkimas kiek tesesi neatmenu. Bet mano patirtis ne kokia, zodziu...
Atsakyti
oj kaip slenka, greit prapliksiu jei nepades kapsules kurias nusipirkau droge, vadinasi " aptecka babki agafji" ar kazkaip panasiai, kapsules nuo plaiku slinkimo, naudot du kart savaitei, tikiuosi bus gerai
Atsakyti
Man labai gera priemone buvo is TopShop tas HAIR GROW PLUS. Net nesitikejau. Isbandziau viska, kai praradau vilti, pabandziau sita. Kai gavau, ta neisvaizdi pakuote priverte suabejoti veiksmingumu. Bet rezultatai stulbinantys. Jis labiau ne kaip gelis, o skystis, ji perpylaiu i buteliuka su dozatoriumi, nuo plauku purskiklio Gliss Kur, kad taupuau butu, purskiau prie pat saknu pries kiekviena plovima, kai gausiai sudrekindavau, trindavau i saknis, paskui uzsidedavau duso kepuraite, ant virsaus kepure paprasta, "gandonke" biggrin.gif . Taip isbudavau kelias valandas, kartais nuo pat ryto iki vakaro, siais, ir nakciai galima, bet man nepatogu su kepure miegot. Nepraleidau nei vieno karto, galva plaunu kas ketvirta diena, tad jo man uzteko lygiai 18 kartu, t.y. 3 menesiams. Maza to, kad plaukai atrodo ziauriai atsigave, zvilgantys, lankstus, elastingi, tai pastebi net aplinkiniai, bet labiausiai nustebino , kad tiek daug nauju plauku ataugo, tiesiog miskas, ypac kirpciu srity, prie kaktos. Tiesiog nera gyvos vietos, vien plaukuciai, plaukuciai, plaukuciai, kaip sepetys. Net mama ir drauges patebejo. Dabar jie paaugo, ir kai susirisu uodega, lenda i virsu smile.gif . Tikrai tikiu, kad plikes vyrams uzauga, na, zinoma, ne uzleistos turbut, vargu ar 80-meciui padetu smile.gif . Bet tikrai super . Net nesitikejau tokiu rezultatu. Jiems i pulapi net atsiliepima brukstelejau, pagyriau. Dabar mastau gal tas sukas su diodais isigyt, tos pacios Velform firmos. Zinoma, reikia nuoseklumo ir kantrybes, pora kart i menesi pasitepus, manau, efekto nebus. O as kai jau vilti buvau praradus, kai jau plike sviete prie kaktos, tai labai saziningai naudojau. Super dalykas.
Atsakyti
man plaukai pradejo slinkti kai vaikui sukako 4 menesiai,as maitinu,manau del to ir slenka.siaip tai kas nemaitina labai geri vitaminai yra Merz dopel (atrodo taip rasosi)
Atsakyti
As tau stai ka pasakysiu - nepabandes, nesuzinosi.Man si priemone buvo super.Bet, zinoma, nuoseklumas ir kantrybe irgi turejo reiksmes. Jei buciau karts nuo karto pasitepus, manau, nebutu jokio efekto. As saziningai naudojau 3 menesius, gausiai itrindavau, ir vaiksciodavau su kepure visa diena.Nes vaje vaje, kaip buvau nejuokais sunerimus del savo plaukuciu. Galvojau, tokiais tempais ir visai netekt ju galiu.
O beje, del Top Shop, ar esi pirkus ka nors is ten? As pirkau daugybe dalyku. Pirmiausia, nepakartojamas aparatas Cellu Less. Tokiu panasiu masazuokliu daro anticel. masaza salonuose.Bet irgi, matyt, nuoseklumas dave savo.As apskritai su celiulitu kovoju visada, nors ir esu liekna.O per nestuma is vis buvo ziaurus vaizdas.Tai isigijau sita aparaciuka.Juo reikia slaunis istepti aliejum ar riebiu kremu, tada naudoti.Na, nebutinai slaunis, ten, kur yra cel. Man tik ant slaunu reikejo. Tai as kas ryta, tingiu netingiu, nesvarbu, issitepdavau anticeliulitiniu kremu ir varydavau 30 min. viena slauni, 30 min. kita. Menesiu menesiais.Dabar tas aparatelis sekmingai guli nelieciamas po sofa, patalynes dezej, nes as pamirsau celiulita.Galvojau, greit atsinaujins, bet ne, atrodau puikiai.
Kitas dalykas -- Derma Wand. Pirkau ji naudot savo vyrui, nes jis labai linkes spuoguotis, ir veidas nelygus, vietom riebus, vietom sausas, net serpetoja, demeliu visokiu pilna nuo isspaustu spuogeliu.Tai va, irgi kasdien varau po 5 minutes vakarais jo veiduka.Tai net kolegos pastebejo, galvojo, salone lankosi.Net mano mama is kart ta aparaciuka nusipirko, kai pamate, koks efektas.Bet velgi, sistemingai reikia visa tai daryt.
Na, jau as tingiu berasyt, kaip man patiko Nicer Dicer pjaustykle, ja isigijus tapau salotu meistre smile.gif, pries simta metu pirkau gumbuota sudedama lanka liemeniui sukt, AB Tronic dirza naudoju iki siol, jau 10 metu kokie. Zinoma, kai kas man atrodo ir nesamone ten, kaip ir bet kurioj parduotuvej, ne viska juk perki is eiles. Tad atsirinkti reikia.
Bet man tas Hair Grow Plus tikrai jega. Tik jei pirksi, naudok reguliariai.
Atsakyti
Na nežinau, kam ieškoti ligų kaip sakoma, jei taip gamtos sutvarkyta... g.gif Aišku yra mažas procentas moterų, kurioms neslenka, bet didžioji dalis su tuom susiduria.
Tai vyksta dėl hotmonų pokyčių - gi pilna informacijos ta tema... Jei plaukai slenka 6 mėn. ir daugiau, vat jau tada derėtų pasikonsultuoti su gydytojais. Normalu, kai plaukų slinkimas po gimdymo trunka apie 3-4 mėnesius. Pataupykite pinigėlius, krizė gi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 03 birželio 2009 - 12:18
Meskasunis, ar bandete nakvisu aliejaus kapsules gert? Jos subalansuoja hormonu veikla, turetu padeti plaukus "grazint". Pabandykite. Reik is vidaus rupintis plaukais pirmiausia, ir is isores, taipogi siek tiek. Nagi, bandykite. As geriu, ir tikiu, kad pades. Laaabai tikiu smile.gif
Atsakyti
Na, man tas Hair Grow Plus padejo labai, tik vat baime, aisku, yra, kad vel nustojus naudoti prasides "bajeriai" . Tai kol kas geriu VEGA tas angliskas kapsules, zalias, kur viduj tokie zali miltukai, kaip vaistazoles, Hair Skin Nails. Kazkaip pradejau, tai kol kas nesimetysiu, pabaikt reikia kursa. Apie nakvisu alieju esu girdejus irgi. Reiks pagert , kai situos pabaigsiu.
Atsakyti