Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

As irgi turiu ta pacia problemyte kaip plauku slinkimas g.gif Mano mazajai jau 7,5 menesiuko, plaukuciai pradejo kristi sulaukus 4 men. Ir vis dar tebeslenka. doh.gif Nors visi aplinkui bubina (pradedant kirpeja ir baigiant ginekologe), kad tai naturalus ir normalus procesas, o bet taciau labai nemalonu matyti kaip kiekviena diena tu plaukuciu lieka vis maziau verysad.gif Ir nors kazkas cia minejo, kad tie visokie papildai, sampunai ir priemones tik saviaupgaule, bet tikrai norisi kazka daryti, kad nors kiek pristabdyti nezmoniska ju slinkima. Isbandziau kruva visokiu dalyku: sampuna NOAH 1.3 nuo plauku slinkimo, kauke, ampules, vitaminus, kalci, bet jie vis dar slenka blink.gif Kartais pagalvoju, o kas butu jeigu is vis nieko nedaryciauų blink.gif , tikriausiai ir tu paskutiniu nebetureciau. Laukiu nesulaukiu to momento, kai jau prades dygti tas eziukas ax.gif
Atsakyti
snd ir as po gimdymo pirma kart puoliau i depresija verysad.gif dukrytei dabar 3,5 men. man pries sav labai pradejo slinkt plaukai. kiek su ranka braukiu vis po kuoksteli isslenka. i sepeti isvis bijau paziureti doh.gif pries nestuma neslinko, nestumo metu savaime aisku kad irgi neslinko. plaukai beveik iki juosmens. o dabar netenku ju verysad.gif
Atsakyti
man labai padejo rusiskas aliejus:

nastojasceje repeinoje maslo
sredstvo nr 1 protiv vypalenije bolos

Plaukai nauji pradejo aukti net, be to kad nebeslinko
Atsakyti
Man taip pat slinko plaukai.Ir net labai. verysad.gif Atsimenu apsilankiau pas kirpeja, juk visos norime po gimdymo pasigrazinti.Sedziu ir ziuriu priesais save i veidrodi. Ir matau kaip kirpeja vis negali atsikratyti prilipusiu mano plauku prie jos ranku pirstu.Kiek besukuotu, vis sukose plaukai iskrite.Kaip ji kreivai susiziurejo su kita salia dirbusia kirpeja.Gal ji tiesiog nepagalvojo, kad ir as maciau ta kreiva mimika jos veide, bet man buvo taip nefaina. unsure.gif Galvojau greiciau pasibaiktu viskas.Truputi del to kompleksavau tuo metu, nes pradejau pastebeti kaip ispliko prieki ties smilkiniais. blink.gif Tai tesesi apie 6 men.Geriau vitaminus brangius, kad tik nustociau plikusi.Dabar ties tom vietom atauge kokiu 7 cm plaukai .Dziaugiuosi, kad viskas pasibaige. bigsmile.gif
Atsakyti
Slinko ir mano kasos biggrin.gif . Prasidėjo 3 mėnesį po gimdymo ir baigėsi 6 mėnesį. Gėriau "pregnacare", bet ne tiek dėl plaukų, kiek dėl bendros būsenos ir pienelio gamybos 4u.gif
Atsakyti
Man padejo Fitoval ir is Sarmos nuo slinkimo ampules
Vnt kaina apie 8lt, vienos uztekdavo viena karta savaiteje issitepti, gaila daug laiko praejo nebepamenu pavadinimo g.gif
Atsakyti
Aišku kažkiek išslinkt turi tai normalu, bet ilgai laukt nepatartina. Maitinant nžn ar galima, bet šiaip labi padeda vit a+e - porą ar tris mėn pagėriau ir jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
man taip pat slenka visokias priemones bandziau, dabar pradejau gerti alaus mieles tabletes, sako alus gerai plaukams. g.gif
Atsakyti
Po pirmojo nestumo ketvirtame menesyje baisiai daug plauku eme slinkti. Ir pilnai nustojo tik kai pastojau, po penkeriu metu... Daba esu nusipirkusi nakvisu aliejaus ir "starflower oil" su vitam E kapsuliu, gert pradejau kai tik uzgime lelius. Tikiuosi pades subalansuoti hormonu veikla, ir neisslinks tiek dfaug, kaip anasyk.

Beje, gal zinot, kas tas "starflower"?
Atsakyti
Man mano kirpeja sake, kad tikrai padeda alijosius... g.gif pati dar nebandziau bet pabandysiu smile.gif reikia itrinti galva (saknis) ir nenuskalauti...sake kad nesiriebaluoja plaukai... g.gif reikes pabandyti, juk nieko nekainuoja ax.gif
Atsakyti
Man pradejus maitinti pradejo slinkti plaukai ,tai pradejau naudoti Fitovali (trenkaiu galva).Nepatikesit padejo smile.gif Jei butu nepadeja jauciu jau buciau buvusi plika biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat labai slenka jau gal koks menuo, pradejo kai vaikui buvo 3 men, slenka tiesiog kuokstais net baisu pasiziureti doh.gif , bet nusipirkau universiteto vaistineje (Vilniuje) gaminamo skyscio nuo plauku slinkimo, taigi saknis itrinu tuo losjonu, o pati plauka ricinos aliejumi (bet daugiau pastiprinti dazyta peroksidu plauka), tikiuosi kad pades, jau dabar paciai atrodo kad maziau slenka, bet gal cia psichologiskai biggrin.gif
Atsakyti