Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

QUOTE(Boruziuko @ 2012 12 11, 22:26)
Nesamonė visokios priemonės dėl slinkimo. Viskas taip yra kaip gamta surėdė. Man taip pat slenka plakai-tegu, nauji ataugs  mirksiukas.gif čia juk ir dėl hormonų ir dėl streso viskas vyksta, nieko nepakeisi. Visoms anksčiau ar vėliau slenka. O šiaip žmogus natūraliai kasme du sykius turi plaukus keist-rudenį ir pavasarį  ax.gif

Zinai ir sutinku su tavimi ir nesutinku tuo paciu..
Taip normalu kai slenka plaukai tolygiai ir ypac jei neslinke nestumo metu.
Man, kaip jau rasiau pries pora puslapiu, slinko ir nestumo metu ir po gimdymo nuolat... Sakykim viskas gerai, bet kaip pradejo darytis ziedai galvoje ( ratas isplikes o viduryje plaukai ) supratau, kad niek o cia normalaus.
Buvau pas odos gydytoja - prirase kazkokio skystimelio su spiritu ir siera, nuo jo bukle tik blogejo menesio eigoje tai savavaliskai nutraukiau naudojima.. Tiesa vienoje vietoje ir liko toks pat isplikimas kaip ir tada kaip pastebejau, o va kitoj.. verysad.gif cia prie kirpciu per daugiau nei delna isiplete tai jau nebeismastau kaip man tuos plaukus likusius sukuoti ir dangstyti, nes gave lietaus ar siaip nusiimant kepure pasimato..
Toliau pasidariau visus hormonus, nes itare autoimunine liga - viskas puiku. Nukeliavau pas endokrinologa, sumokejau pinigus dar uz ta apsilankyma, o ji man pripaise psoriaze doh.gif sakau psoriaze man jau puse mano gyvenimo ir niekad nebuvo tokiu dalyku.
Tuomet patare pasdaryti Feritino ir gelezies tyrimus - pasidariau - gelezis norma, o va feritinas kai turetu buti nuo 15 iki 150 tai pas mane 13. Na tai ka geriu gelezi, plius selena su cinku. Ziuresim kokie rezultatai bus po triju menesiu - sake anksciau, net nesitiketi. Tai tokia tad patirtis..
Atsakyti
Sveikos, as irgi pries menesi koki cia rasiau ir skundziausi, kad slenka ziauriai plaukai. Tai dabar noriu pasidziaugti, kad slinkimas apmazejo, ir siandien pamaciau pilna galva priaugus apie 1-2cm ilgio plaukeliu. Tikiuosi tai mano problemu pabaigos pradzia smile.gif
Siaip slinkt pradejo ziauriai, kai vaikuciu buvo 3men, siandien mums apie 6,5
men.

QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 01 04, 11:18)

Nukeliavau pas endokrinologa, o ji man pripaise psoriaze  doh.gif  sakau psoriaze man  jau puse mano gyvenimo ir niekad nebuvo tokiu dalyku.
.

Ech ta psoriaze, man ji atsirado po gimdymo, kol kas tik galvoje, gal sakau visgi susije kazkiek su tuo slinkimu.
Dieve Dieve kaip nenorejau as sios ligos, bet deja teks gyvent su ja.

Beje as visgi jau uzsirasiau tai ir nueisiu pasidaryt plauku istyrima trichoskopu ar kaip ten jis vadinasi, kur istiria slinkimo priezasti. Kadangi dar ir iki nestumo turejau bedu su plauku slinkimu, tai gal nepakenks g.gif
Atsakyti
QUOTE(skrite @ 2013 01 09, 14:46)
Beje as visgi jau uzsirasiau tai ir nueisiu pasidaryt plauku istyrima trichoskopu ar kaip ten jis vadinasi, kur istiria slinkimo priezasti. Kadangi dar ir iki nestumo turejau bedu su plauku slinkimu, tai gal nepakenks  g.gif

Sveika Skrite!

Kaip sekesi plauku tyrimas trichoskopu? Kokia priezasti nustate?
Noreciau suzinoti, kur toki tyrima atlieka, kur uzsirasyti jam reikia? Ar cia seimos gydytojo siuntimas reikalingas? Ir kiek tas trichoskopas kainuoja?
Labai lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Blacky~ @ 2013 01 26, 18:38)
Sveika Skrite!

Kaip sekesi plauku tyrimas trichoskopu? Kokia priezasti nustate?
Noreciau suzinoti, kur toki tyrima atlieka, kur uzsirasyti jam reikia? Ar cia seimos gydytojo siuntimas reikalingas? Ir kiek tas trichoskopas kainuoja?
Labai lauksiu atsakymu  4u.gif

Na ka, teisingai tyrimas vadinasi tyrimas trichoscan aparatu. Kaip jau rasiau, kai ejau darytis tyrimo, man plaukai jau buvo apstoje slinkti, bet vis dar krito.
Isskuto galvoje nedideli ploteli, nudaze ji ir po keliu dienu tyre tuo aparatu, juo suskaiciuoja kazkaip kiek plauku paaugo, kiek neaugo, kiek ruosiasi slinkti, kiek ploneja.
Zodziu slinkimas yra ant ribos, sake dar galima negydyti, bet reik stebeti, kaip keiciasi.
Taip pat nustatytas plauko plonejimas, kuris irgi yra ant tos ribos kai dar galima negydyti.
Dar atliko kraujo tyrima - labai mazai vitamino D, kas irgi gali itakoti slinkima.
Atlieka tyrima privacioj klinikoj, kaina 350 Lt, siuntimo nereikia.
Nzn ar galiu cia skelbti klinikos pavadinima, jei ka parasysiu asmenine zinute.
Atsakyti
Mano mažiukei dabar jau virš 3 mėn. plaukai slenka kuokštais, bet pastebėjau, kad tie plaukai kurie iškrenta yra žymiai plonesni ir trumpesni, negu visi kiti. Prisiminiau, kad esu girdėjus, kad po gimdymo iškrenta tie plaukai, kurie hormonų paveikti intensyviau suželia nėštumo metu. Vadinasi, tai kaip ir normalu. Išslinks tie plaukai, kurie ir turi išslinkti, o savieji liks smile.gif
Mano čia jau trečias vaikais, tai po dviejų pirmųjų gimdymu nelikau plika, vadinas ir dabar neturėčiau likti biggrin.gif
Atsakyti
po pirmo isslinko daug, bet nebuvau plika, as net nesupratau kad man plaukai slinko.O po triju men po gimdymo , ziuriu, visa galva eziukas.Po antro ir trecio nebeslinko visai. Sieju tai su prasta mityba, nes su pirmu buvau dar tokia kvailute, nieko nemasciau.
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 01 04, 11:18)
Zinai ir sutinku su tavimi ir nesutinku tuo paciu..
Taip normalu kai slenka plaukai tolygiai ir ypac jei neslinke nestumo metu.
Man, kaip jau rasiau pries pora puslapiu, slinko ir nestumo metu ir po gimdymo nuolat...  Sakykim viskas gerai, bet kaip pradejo darytis ziedai galvoje ( ratas isplikes o viduryje plaukai ) supratau, kad niek o cia normalaus.
Buvau pas odos gydytoja - prirase kazkokio skystimelio su spiritu ir siera, nuo jo bukle tik blogejo menesio eigoje tai savavaliskai nutraukiau naudojima.. Tiesa vienoje vietoje ir liko toks pat isplikimas kaip ir tada kaip pastebejau, o va kitoj.. verysad.gif  cia prie kirpciu per daugiau nei delna isiplete tai jau nebeismastau kaip man tuos plaukus likusius sukuoti ir dangstyti, nes gave lietaus ar siaip nusiimant kepure pasimato..
Toliau pasidariau visus hormonus, nes itare autoimunine liga - viskas puiku. Nukeliavau pas endokrinologa, sumokejau pinigus dar uz ta  apsilankyma, o ji man pripaise psoriaze  doh.gif  sakau psoriaze man  jau puse mano gyvenimo ir niekad nebuvo tokiu dalyku.
Tuomet patare pasdaryti Feritino ir gelezies tyrimus - pasidariau - gelezis norma, o va feritinas kai turetu buti  nuo 15 iki 150 tai pas mane 13. Na tai ka geriu gelezi, plius selena su cinku. Ziuresim kokie rezultatai bus  po triju menesiu - sake anksciau, net nesitiketi. Tai tokia tad patirtis..

siulyciau pasitikrinti del Alopecijos ligos, nzn ar lietuviskai parasiau gerai bet angliskai ji vadinas Alapecha, cia kai ratilais ir gabalais plinka plaukai, unsure.gif negydoma si liga isnaikina visus plaukus, verysad.gif mano draugei buvo tas pats, gerai kd laiku nekeliavo pas daktaru, kadangi valdiski cia grybauja kaip reikaint, nieko nelauke ejo pas privatu, suleido ampoliu kursa tiesiai i praplikusias vietas ir viskas susitvarke. Pati taip pat po gimdymo jau menuo kaip kankinuos su tokiu plauku kritimu, kad baisu, sruogom krenta fear.gif
Atsakyti
Man po gimdymo praėjus 3 mėnesiams taip pat pradėjo labai slinkti, jau galvojau plika liksiu, net ašarą vieną kitą nubraukiau, nes vis nenustojo,,, Ir niekas nepadėjo, nei vitaminai, nei šampūnai, nei kaukės.... Ir taip slinko 1,5 metų.. Ar galit įsivaizduot kas liko? sad.gif O nustojo tada, kai pasibaigė bemiegės naktys ir nervai susitvarkė. Iki tol labai sunku buvo su dukryte, o vyras visai nepadėjo. Dukrytei paaugus pasidarė lengviau, ir su vyru kovot nustojau, kažkaip nusiraminau.. o tada plaukai stebuklingai nustojo slinkt... Taip kad plaukų didžiausias priešas - stresas ir nuovargis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cami: 13 kovo 2013 - 23:38
Slenka plaukai po gimdymo, ir kuokštais. Patyriau tai gimus sūnui, slinko gal kokius 6 mėn. po gimdymo, iš pradžių daugiau, paskui sumažėjo, vėliau ežiukas pradėjo želti. Specialiai dėl slinkimo nieko nedariau, priemonių nepirkau, tiesiog išlaukiau.
Atsakyti
QUOTE(giedre1222 @ 2013 02 27, 17:59)
siulyciau pasitikrinti del Alopecijos ligos, nzn ar lietuviskai parasiau gerai bet angliskai ji vadinas Alapecha, cia kai ratilais ir gabalais plinka plaukai, unsure.gif  negydoma si liga isnaikina visus plaukus, verysad.gif  mano draugei buvo tas pats, gerai kd laiku nekeliavo pas daktaru, kadangi valdiski cia grybauja kaip reikaint, nieko nelauke ejo pas privatu, suleido ampoliu kursa tiesiai i praplikusias vietas ir viskas susitvarke. Pati taip pat po gimdymo jau menuo kaip kankinuos su tokiu plauku kritimu, kad baisu, sruogom krenta fear.gif

baikit jus cia... Vat kai sueis vaikiukui 8 menesiai ar pan., tai tada pamatysit - atauga ar ne, baigesi alopecija ar ne tongue.gif . O piniga uz plikimo gydyma smagu nulupt, kai tie plaukai savaime ataugs lotuliukas.gif ypac, jei moteris neseniai gimde... Ziauru. Grybauja ne valdiski daktarai, o privatininkai lupa uz nieka..

Atauga tie plaukai, tik reiketu labiau ziureti toms mamytems, kurioms keturiasdesimtmetis arteja - gali organizmas ir pavesti... Ataugs, bet gali nebebuti taip, kai buvo... Gali reiketi papildu pagerti, nors, tiesa sakant, ir jais ne visada galima pasitiket.. doh.gif
Atsakyti
Kas idomiausia, tai man kol laukiausi plaukai augo kosminiu greiciu, o vat sesuo skundziasi, kad slenka. Taciau tai naturalu, organizmas daug energijos eikvoja vaisiui. Tad po menesio situacija stabilizavosi
Atsakyti
QUOTE(Gabriete @ 2013 03 14, 13:55)
Slenka plaukai po gimdymo, ir kuokštais. Patyriau tai gimus sūnui, slinko gal kokius 6 mėn. po gimdymo, iš pradžių daugiau, paskui sumažėjo, vėliau  ežiukas pradėjo želti. Specialiai dėl slinkimo nieko nedariau, priemonių nepirkau, tiesiog išlaukiau.

būten man tas pats drinks_cheers.gif reik išlaukti, pas mane jau ežiukas darosi, slenka jau 3-4mėn. o kaip baigsiu maitinti reiks pagerti pantogar. smile.gif
Atsakyti