QUOTE(Boruziuko @ 2012 12 11, 22:26)
Nesamonė visokios priemonės dėl slinkimo. Viskas taip yra kaip gamta surėdė. Man taip pat slenka plakai-tegu, nauji ataugs čia juk ir dėl hormonų ir dėl streso viskas vyksta, nieko nepakeisi. Visoms anksčiau ar vėliau slenka. O šiaip žmogus natūraliai kasme du sykius turi plaukus keist-rudenį ir pavasarį
Zinai ir sutinku su tavimi ir nesutinku tuo paciu..
Taip normalu kai slenka plaukai tolygiai ir ypac jei neslinke nestumo metu.
Man, kaip jau rasiau pries pora puslapiu, slinko ir nestumo metu ir po gimdymo nuolat... Sakykim viskas gerai, bet kaip pradejo darytis ziedai galvoje ( ratas isplikes o viduryje plaukai ) supratau, kad niek o cia normalaus.
Buvau pas odos gydytoja - prirase kazkokio skystimelio su spiritu ir siera, nuo jo bukle tik blogejo menesio eigoje tai savavaliskai nutraukiau naudojima.. Tiesa vienoje vietoje ir liko toks pat isplikimas kaip ir tada kaip pastebejau, o va kitoj.. cia prie kirpciu per daugiau nei delna isiplete tai jau nebeismastau kaip man tuos plaukus likusius sukuoti ir dangstyti, nes gave lietaus ar siaip nusiimant kepure pasimato..
Toliau pasidariau visus hormonus, nes itare autoimunine liga - viskas puiku. Nukeliavau pas endokrinologa, sumokejau pinigus dar uz ta apsilankyma, o ji man pripaise psoriaze sakau psoriaze man jau puse mano gyvenimo ir niekad nebuvo tokiu dalyku.
Tuomet patare pasdaryti Feritino ir gelezies tyrimus - pasidariau - gelezis norma, o va feritinas kai turetu buti nuo 15 iki 150 tai pas mane 13. Na tai ka geriu gelezi, plius selena su cinku. Ziuresim kokie rezultatai bus po triju menesiu - sake anksciau, net nesitiketi. Tai tokia tad patirtis..