Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

QUOTE(skrite @ 2012 10 18, 10:58)
Oho kiek cia reikalu  blink.gif
O tas svogunas nepalieka kvapo? Kazkur skaiciau kad po to tas svoguno kvapas visur lydi, ypac jei netycia suslampa plaukai - sakykim po lietum papuoli. ax.gif
Zinoma cia ir vel pasirinkimas - vaiksciot su kvapu ar be plauku  lotuliukas.gif

Tikrai taip, nors plaukai ir išplauti su šampūnu, pagavę drėgmės, turi neaštrų svogūno kvapą.Pradžiuvus plaukams, jis dingsta. O ricina tai labai panaikina aštrų svogūno kvapą, ir visai negraužia odos. Atrodo, kad labai sudėtinga, nors ištikrųjų labai paprasta smile.gif Atsikeliu, išleidžiu namiškius į mokyklą, darbą, einu užsikaisti kavos, tuo pačiu užsiplkau dilgelių.sutarkuoju truputį svogūno,nuspaudžiu per merliuką, įlašinu kelis lašiukus ricinos,medų kartais dedu, kartais ne.Greitai pirštais sutepu, maišiukas,rankšluostukas ir tvarkausi po namus,greitai tos 2 val praeina smile.gif pasiruošti užtenka maximum 10 min,net mažiau.
Po pirmo gimdymo man ir gi smarkiai slinko plaukai, tai naudojau BULBOTON serumą ir šampūną iš platintojų.Tada tikrai padėjo. Internete paskaičiau, kas per sudėtis to Bulbotono serumo, pasirodo, kad tai svogūnų serumas. Net nežinau ar dar yra jo pirkti.Tačiau, mano išėjimas į visuomenę šiuo metu apsiriboja pasivaikščiojimais į parką, parduotuvę ir polikliniką, tai perdaug nepergyvenu dėl kvapo, kai plaukai sudrėksta biggrin.gif
Atsakyti
Man plaukai slenka taip tarpsniais g.gif bet slinko nėštumo metu, slinko po gimdymo ir dabar vienu momentu slinko gerokai nors po gimdymo praėjo metai g.gif doh.gif
Atsakyti
Per nestumo neslinko plaukai visai, o po gimdymo buvo momentas kai krito kuokstais, bet sako kas neiskrenta per nestuma tas iskrenta po gimdymo, po poros men sumazejo slinkimas.
Atsakyti
Nesamonė visokios priemonės dėl slinkimo. Viskas taip yra kaip gamta surėdė. Man taip pat slenka plakai-tegu, nauji ataugs mirksiukas.gif čia juk ir dėl hormonų ir dėl streso viskas vyksta, nieko nepakeisi. Visoms anksčiau ar vėliau slenka. O šiaip žmogus natūraliai kasme du sykius turi plaukus keist-rudenį ir pavasarį ax.gif
Atsakyti
Tikra teisybe, viskas cia naturaliai vyksta ir ar naudosi tuos spec sampunus ar nenaudosi, rezultatas tas pats smile.gif man viso gimdymo metu neslinko ir buvo gerai, uzasiauginau kasas kaip reikiant, o po gimdymo pradejo kuokstais kristi. Tikrai issigandau, bet kaip staiga pradejo taip staiga ir sustojo. Tuoj pat nauji ataugineti pradejo, tad viskas cia normalu, tokia jau ta gamta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rikita @ 2012 12 14, 22:24)
Tikra teisybe, viskas cia naturaliai vyksta ir ar naudosi tuos spec sampunus ar nenaudosi, rezultatas tas pats smile.gif man viso gimdymo metu neslinko ir buvo gerai, uzasiauginau kasas kaip reikiant, o po gimdymo pradejo kuokstais kristi. Tikrai issigandau, bet kaip staiga pradejo taip staiga ir sustojo. Tuoj pat nauji ataugineti pradejo, tad viskas cia normalu, tokia jau ta gamta smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Man irgi pradejo slinkti kazkur 3-iam menesi po gimdymo. Kazkaip gaila plauku, bet ka jau padarysi - tokia ta musu gamta. O visokios priemones slinkimo tikrai nesustabdys, nebent gali tik suaktyvinti nauju plauku augima.
Beje, plauku augimui man visai patiko ''Repeinaja maslo'', po kurio laiko iskart toks ''eziukas'' trumpu plaukuciu atsiranda smile.gif
Atsakyti
nuo 3 iki 6 menesio po gimdymo "persistato" hormonai todel ir plaukai slenka smile.gif ir jokie sampunai cia negali padeti biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi atsirado sita problema. Pradejo slinkti neiskart, bet kazkur praejus 2 men po gimdymo..slenka kuokstais verysad.gif maitinu pati. Buvau pas kirpeja, tai ji man liepe kazkoki koralini vandeni gerti, atseit ten daug mineralu ir padeda, bet nelabai tikiu as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2012 12 28, 23:39)
Man irgi atsirado sita problema. Pradejo slinkti neiskart, bet kazkur praejus 2 men po gimdymo..slenka kuokstais  verysad.gif maitinu pati. Buvau pas kirpeja, tai ji man liepe kazkoki koralini vandeni gerti, atseit ten daug mineralu ir padeda, bet nelabai tikiu as  blush2.gif

Man taip pat kažkur pora mėn po gimdymo pradėjo slinkti ir išslinko apie 50 proc plaukų, jie slinko maždaug 2 mėnesius, galva tikrai pobaisiai atrodo, kai isiplaunu ir padžiovinu su fenu pakyla nuo šaknų, tai priekyje vietomis atrodo kad plikė šviečia doh.gif plaukai iki užpakalio ir reti, tai verkt noris unsure.gif Dabat jau apstojo slinkt ir matos vietomis mažų ežiukų, tikiu kad pasitaisys ir ataugs bent kažkiek, bet čia man natūraliai jokių priemonių nenaudojau, dabar pora kart panaudojau su šampūnu arbatmedžio eterinio aliejaus poveikis nuostabus, atgaivino mano "tris" plaukus.
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2008 01 15, 20:13)
MaMytes SOS,

pastebejau, kad mano plaukai pradejo slinkti, patarkite ka daryti?? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Yra sampunai ,ir padeda smile.gif Arba tokie specialus buteliukuose , aliejai. Kaip ten vadinas neprisimenu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeps @ 2013 01 02, 16:09)
Yra sampunai ,ir padeda smile.gif Arba tokie specialus buteliukuose , aliejai. Kaip ten vadinas neprisimenu...  g.gif

g.gif butu labai nuostabu, jei galetum pasakyti ju pavadinima..butinai isbandyciau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(inore @ 2012 12 31, 16:20)
Man taip pat kažkur pora mėn po gimdymo pradėjo slinkti ir išslinko apie 50 proc plaukų, jie slinko maždaug 2 mėnesius, galva tikrai pobaisiai atrodo, kai isiplaunu ir padžiovinu su fenu pakyla nuo šaknų, tai priekyje vietomis atrodo kad plikė šviečia doh.gif plaukai iki užpakalio ir reti, tai verkt noris unsure.gif  Dabat jau apstojo slinkt ir matos vietomis mažų ežiukų, tikiu kad pasitaisys ir ataugs bent kažkiek, bet čia man natūraliai jokių priemonių nenaudojau, dabar pora kart panaudojau su šampūnu arbatmedžio eterinio aliejaus poveikis nuostabus, atgaivino mano "tris" plaukus.

verysad.gif tai gali ir neataugti??? as kazkaip buvau isitikinusi, kad paslinks, bet veliau visgi ataugs....bet matyt, per daug naivi esu...
gelbekit, nenoriu be plauku likti !!!!!! verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeps @ 2013 01 02, 17:09)
Yra sampunai ,ir padeda smile.gif Arba tokie specialus buteliukuose , aliejai. Kaip ten vadinas neprisimenu...  g.gif

Po pirmo gimdymo praejus 3 men. slinko kuokstais, pirkau visko ir daug biggrin.gif , mazdaug po 3-4 men. nustojo slinkti. Po antro gimdymo nepirkau nieko, slinkti pradejo mazdaug nuo 3 men., praejo dar 3 men. ir... nebeslenka...
Atsakyti