Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Dukrytei septyni menesiai o plaukuciai ir toliau kuokstais krenta sad.gif
Atsakyti
Man plaukai slinko po abieju gimdymu po 3 menesius doh.gif po pirmo gimdymo slinko nuo 3 iki 6 vaiko menesio, po antro gimdymo nuo 2 iki 5 vaiko menesio, bet po to atauga nauji plaukai biggrin.gif va ir dabar tarp ilgu plauku svieciasi ezys lotuliukas.gif vaizdelis nepakartojamas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Zinokit net palengvejo drinks_cheers.gif nes galvojau, kad cia man tik vienai ir kazkas negerai lotuliukas.gif nes gyvenime taip plaukai neslinke 4u.gif
Vyras taip bamba del tu mano plauku, nes ju visur vonioje, lovoje, virtuveje, na kur pasisuksi ten mano plaukai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2012 09 26, 13:38)
Man jau 2 metai po gimdymo ir dar vis slenka. Nepadėjo jokios priemonės, tad patariu nešvaistyti nei nervų, nei pinigų. Matomai tas turi arba susitvarkyti savaime arba nesusitvarkyt, nesiruošiu daugiau nei cento švaistyti vitaminams ar plaukų priemonėms.

Bet tai idomu, ar pas jus dar belike plauku ant galvos, jei taip du metus pastoviai slenka? (tik neisizeiskit, gal per tiesus klausimas mirksiukas.gif )

Man taip pat ziauriai slinkt pradejo suejus trims menesiams po gimdymo, as labai panikuou, kad nelikciau plika.

O siaip tai dar iki nestumo buvo problema su plauku slinkimu, nestumo metu susitvarke, pradejo ataugineti. O dabar vapsie kosmaras doh.gif Nors ir visa ta laika naudoju sampuna slenkantiems plaukams.

Beje pries nestuma vartojau vitaminus pantogar - labai padejo. Idomu ar kuri naudojate juos zindymo metu? Informacinis lapelis konkreciai nedraudzia, bet ir neskatina naudoti g.gif
Atsakyti
Mums metai ir trys mėnesiai - vis dar slenka nemenkai, labai jau nekas liko iš mano kasų smile.gif . Bet kol maitinu nenoriu nieko gerti.
Atsakyti
ci matyt visu mamu problema:) dievulis nari atsiimti savo dali uz mazus stebuklus smile.gif
Atsakyti
Nu bet sitiek iskrenta plauku, as jau nebegaliu, visur jie aplinkui - lovoj, vonioj, po visus kambarius, ant vaiko rubu. Valyk nevalius, rink nerinkus. doh.gif

Nebegaliu as taip - o iseities nerandu - ka daryti. verysad.gif
Atsakyti
Man plaukai visada slinko ( del psoriazes) ir nestumo metu irgi. Dabar va mazajai greitai 10 menesiu, ir ka - turiu galvoj dvi isplikusias vietas ( styro ten po 5 plaukus, vaizdas ne koks jei plaukai netycia prasisikiria )mazdaug 2x2 cm sad.gif geriu, selena + cinka, taip pat tepu rusisku aktyvatorium plauku augimo, kauke nuo slinkimo naudoju, matau kad visur plaukai ataugineja, o tos vietos nesikeicia.. ketvirtadieni zingsniuoju pas odos gydytoja, ziuresim ar cia nuo gimdymo pasekmes like, ar kitos bedos.
Atsakyti
nuo plaukų slinkimo bent man puikiai padėjo dilgelės.dilgėlių arbata arba tiesiog iš vaistinės nusipirkti lapai užplikomi karštu vandeniu, ir tuo nuoviru skalaujami plaukai.po kelių mėnesių slinkimas aprimo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skrite @ 2012 10 16, 12:00)
Nu bet sitiek iskrenta plauku, as jau nebegaliu, visur jie aplinkui - lovoj, vonioj, po visus kambarius, ant vaiko rubu. Valyk nevalius, rink nerinkus. doh.gif

Nebegaliu as taip - o iseities nerandu - ka daryti.  verysad.gif

Visiškai tas pats buvo, jau net galvojau, kad peruko reikės doh.gif Kirpėja liepė sąžiningai prieš kiekvieną galvos plovimą trinti galvą su šv.svogūno sultimis, įlašinus kelis lašus ricinos aliejaus.Uždėti politileninį maišelį,rankšluostuką ant viršaus ir 2 val laikyti.Karts nuo karto į šitą mišinį dėdavau dar medaus šaukštelį ir kiaušinio trynį, vietoj ricinos tada lašindavau kelis lašus vit D3, vit d, galima pakeisti vit A. Kirpėja liepė taip daryti sąžiningai 3 mėn. Ir aš pati nuo savęs išsiplovusi galvą, nusisausinusi plaukus, dar perskalauju dilgelių su asiūklių nuoviru. Man slinkti sustojo beveik po 2 mėn.
Atsakyti
Man irgi krenta kuokstais plaukuciai verysad.gif viskas neseniai prasidejo kokios 2 sav, bet man jau baisu,kad plika nelikciau,naudoju kauke ir sampuna su augaline placenta,zesiu poveiki, gal kuri maitindama geret kokius vitaminus? ar padejo?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2012 10 16, 17:01)
Visiškai tas pats buvo, jau net galvojau, kad peruko reikės doh.gif Kirpėja liepė sąžiningai prieš kiekvieną galvos plovimą trinti galvą su šv.svogūno sultimis, įlašinus kelis lašus ricinos aliejaus.Uždėti politileninį maišelį,rankšluostuką ant viršaus ir 2 val  laikyti.Karts nuo karto į šitą mišinį dėdavau dar medaus šaukštelį ir kiaušinio trynį, vietoj ricinos tada lašindavau kelis lašus vit D3, vit d, galima pakeisti vit A. Kirpėja liepė taip daryti sąžiningai 3 mėn. Ir aš pati nuo savęs išsiplovusi galvą, nusisausinusi plaukus, dar perskalauju dilgelių su asiūklių nuoviru. Man slinkti sustojo beveik po 2 mėn.

Oho kiek cia reikalu blink.gif
O tas svogunas nepalieka kvapo? Kazkur skaiciau kad po to tas svoguno kvapas visur lydi, ypac jei netycia suslampa plaukai - sakykim po lietum papuoli. ax.gif
Zinoma cia ir vel pasirinkimas - vaiksciot su kvapu ar be plauku lotuliukas.gif
Atsakyti