Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

man slinko su pirmu ir slenka dabar su antru.
Atsakyti
nusikirpau vkr plaukus,tiksliau laaabai patrumpinau verysad.gif kaip nuo suns pilni namai plauku... unsure.gif
Atsakyti
Man ir pradejo slinkt ir taip nemazai. Bet kadangi pas mane plauku belekiek daug, tai nepergyvenu. Tikrai man ju netruksta biggrin.gif
Atsakyti
gal išbandę esat :http://grupinis.lt/kaunas/akcija/501656004/sveikiems-ir-vesliems-jusu-plaukams-39-lt-uz-94-lt-vertes-itin-veiksminga-bioxsine-sampuna-nuo-plauku-slinkimo g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes ir besilaukiancios smile.gif

Rasiau i sita foruma kai dar laukiausi - norejau, kad kuo maziau plaukuciu iskristu po gimdymo. Ir kagi, rasau, kad pasidalinciau ispudziais smile.gif

Suneliui jau 5 menesiukai. Plaukai vis dar slenka, kaip kad cia ir rasoma - kuokstais. Darau viska - dar besilaukdama pradejau naudoti nepigu sampuna nuo plauku slinkimo, laikas nuo laiko naudoju ampoles, masazuoju sukuodama kasdien, po mazdaug 5-10 min, kai neistepu eleksyru is ampoles, isplauta galva perskalauju dilgeliu nuoviru, kazkuria nakti netgi su kiausiniais ant plauku ir maisu ant galvos miegojau smile.gif Na, zodziu viska, ka sugalvojau, ta ir dariau - nepadejo. Dar visiskai nenaudoju feno, jokiu tiesinimo, garbanojimo znypliu.
Kirpeja sake, kad to slinkimo niekaip ir nesustabdysiu - kiek reikes, tiek ir iskris.
Pries koki menesiuka pradejo matytis ir mazyciai ataugantys plaukuciai, ypac jie matomi pakelus priekinius plaukus virs kaktos. Jau matosi sviesa tunelio gale smile.gif

Taigi, mamytes ir busimos mamytes, nepergyvenkite smarkiai - visi jie ataugs 4u.gif
Atsakyti
Man jau 2 metai po gimdymo ir dar vis slenka. Nepadėjo jokios priemonės, tad patariu nešvaistyti nei nervų, nei pinigų. Matomai tas turi arba susitvarkyti savaime arba nesusitvarkyt, nesiruošiu daugiau nei cento švaistyti vitaminams ar plaukų priemonėms.
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2012 09 26, 13:38)
Man jau 2 metai po gimdymo ir dar vis slenka. Nepadėjo jokios priemonės, tad patariu nešvaistyti nei nervų, nei pinigų. Matomai tas turi arba susitvarkyti savaime arba nesusitvarkyt, nesiruošiu daugiau nei cento švaistyti vitaminams ar plaukų priemonėms.

Plaukai visada visiems krenta. Per para yra normalu, kai iskrenta 40-50 plauku. Zinoma, jeigu plaukai ilgi, tai ir atrodo daug daugiau negu kai kenta trumpi.
Neseniai kazkokia laida ziurejau, ar kazkur skaiciau, kad isiminiau, kad zmogaus plaukas gyvuoja 8 metus, o veliau tiesiog iskrenta. Vietoje jo uzauga naujas plaukas. Jeigu neauga - cia jau problema.
Juk nereikia noreti, kad kaip ir nestumo metu plaukai visiskai nekristu. Vyksta apykaita.
Atsakyti
As labai puikius maisto papildus vartojaus,tiesa ne po gimdymo,bet po ilgo gydymo stipriais vaistais..Plaukai ejo kuokstais,ko tik neisbandziau-plauku alieju,serumu,sampunu,zibalo,bet teko nusikirpti.Verkiau kruvinom asarom,laikiau iki paskutines sekundes savo tris ilgus plaukus. Gydytoja pasiule pantogar ,kaina pasirode ne is pigiuju,menesiui 110lt(bet gaudziau akcijas ir radau pigiau),o vartot minimum 4men doh.gif na bet viskas plaukams labai brangu,man poveikis pradejo matytis po menesio,visiskai nustojo slinkt plaukai,ir atauginejo.. Paskuj teta laukesi,ji juos gere dar nestumo metu,plaukai neslinko visai smile.gif 4u.gif sekmes saugant plaukycius!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukliukas: 27 rugsėjo 2012 - 09:49
po gimdymo ir man plaukai labai slinko, jokiu priemoniu nesiemiau. Po 3 menesiuku sustojo slinkt. Tik kai autauginejo, ilgu plauku buvo trumpu, kaip eziukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Man plaukai baisiai krito kokius šešis ar septynis mėnesiu po gimdymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievapieva85 @ 2012 09 27, 05:26)
Plaukai visada visiems krenta. Per para yra normalu, kai iskrenta 40-50 plauku. Zinoma, jeigu plaukai ilgi, tai ir atrodo daug daugiau negu kai kenta trumpi.
Neseniai kazkokia laida ziurejau, ar kazkur skaiciau, kad isiminiau, kad zmogaus plaukas gyvuoja 8 metus, o veliau tiesiog iskrenta. Vietoje jo uzauga naujas plaukas. Jeigu neauga - cia jau problema.
Juk nereikia noreti, kad kaip ir nestumo metu plaukai visiskai nekristu. Vyksta apykaita.

Man kaip tik nėštumo nė vienas plaukas nenukrito, o atvirkščiai sutvirtėjo. g.gif Nieko naujo nepaskaėt seniai žinoma, kad 100 iškritusių plaukų per dieną yra normalus reiškinys, ir kad kas 7-8 metai plaukas iškrenta.
Tiesiog dalinamės patirtim, kaip skirrtingai visom po gimdymo slenka, vienom 6 mėn., kitoms 2 metus ir nesibaigia slinkimas 4u.gif
Atsakyti
Aha, man taip pat nestumo metu plaukai visai nekrito.
Ne, tai as ir nenorejau nieko izeisti, o kaip tik, galbut paguosti, kad viskas yra normalu.
Ir galbut ne visos mamytes zino ta.
Atsakyti