Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Maciau diskutavote, del to, kad kol maitini tol slenka - o man kaip tik taip ir buvo. Slinko beveik visus metus, o dabar jau 2 men nemaitinu ir nebeslenka.. Siaip jau visais laikais vasara budavo kaip tik pats plauku slinkimo metas g.gif tai va manau cia kaip kam.. visu organizmai juk skirtingi..
siaip jokiu vitaminu ir maisto papildu negeriu, tik jau koki trecia menesi kaskart isplovus praskalauju plaukus obuoliu acto tirpalu.. bet tikrai nemanau, kad del to plaukai nebeslenka, taip darau, nes kazkur skaiciau tai padeda plaukus padaryti blizgius ir veikia kaip balzamas
Atsakyti
o man pradejo slinkti,kai maziukui buvo 8 men.galvojau nupliksiu.... doh.gif
Atsakyti
Laabai slinkti pradėjo... naiviai tikiuosi kad vitaminai padės išsaugoti likusius plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliauskaite @ 2012 07 23, 23:15)
Laabai slinkti pradėjo... naiviai tikiuosi kad vitaminai padės išsaugoti likusius plaukus biggrin.gif

jie ir be papildu gerimo isliks 4u.gif pilnavertiskai maitinkites ir to pakaks, tikrai 4u.gif
Atsakyti
neatidaro man tos nuorodos del varnalesu serumo. gal gatit parasyti tiklu pavadinima 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinot ar galima gert biotin kapsules maitinancioms?
http://www.facebook....l...e=3
Atsakyti
Slinko nemažai, kirpėja pasiūlė kapsules su placenta, panaudojau, bet nepasakyčiau, kad padėjo. Nelabai tikiu tokiai dalykais, bet susigundžiau unsure.gif Organizmas pats turi susitvarkyti.
Atsakyti
Man irgi ziauriai slenka, jau koks menuo ar daugiau. Ir manau, kad jokie cia papildai ne, sampunai ir pan nepades... reikia islaukt, kol praeis tas laikas, nusistoves hormonai ir organizmas atsistatys po gimdymo...
Atsakyti
QUOTE(emberyte @ 2012 09 04, 09:31)
Man irgi ziauriai slenka, jau koks menuo ar daugiau. Ir manau, kad jokie cia papildai ne, sampunai ir pan nepades... reikia islaukt, kol praeis tas laikas, nusistoves hormonai ir organizmas atsistatys po gimdymo...

PILNAI PRITARIU smile.gif ISLAUKTI
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 07 23, 11:18)
Gelbeja tik geras kirpimas ir kantrybe  4u.gif

thumbup.gif visiskai su jumis sutink
Atsakyti
Kaip mano kirpeja sako, nemetykit pinigu, nes tie kurie turi isslinkti vistiek isslinks. Taip ir buvo isslinko plaukai ziauriai - dabar atrodau dar klaikiau -plaukai masiskai ataugineja- jei susirisu plaukus i uodegyte tai lieka visa stora eile po gumele nesurisamu "ataugeliu", tokiu ataugeliu pilna ir kirpciuku vietoje ir visoje galvoje. Taigis vaikstau "susilaizius" nes kitaip panasi i apipesiota zvirbli biggrin.gif:D
tiesa plaukus 2/3 patrumpinau, kad greiciau susilygintu.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif oi kaip as jus suprantu,ir pas mane pradejo ziauriai slinkti,taigi laukiu kada baigsis... nes nkas negelbeja,arba noriu per greitu rezultatu ax.gif
Atsakyti