Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

kas megstat bandykit valgyt avokada smile.gif kirpeja pasake, kad padeda atstatyti plauko struktura ir stiprina saknis.
Atsakyti
O ar yra tokių,kurioms po gimdymo neslinko plaukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 06 01, 11:28)

Man neslinko ir striju neatsirado smile.gif . Uztat kai 9 menesiai buvo maziukei ir isidejau hormonine spirale ,tai vos nenuplikau doh.gif doh.gif Matyt organizmui to buvo per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte kava @ 2012 05 11, 21:53)
Moterys, ramybes! Palaukit, kol vaikui sueis 6-7 men., ir nustos slinkti plaukai.

drinks_cheers.gif Tikrai taip,man nustojo slinkt po gimdymo praejus 6 men ax.gif
Atsakyti
Slinko ir man, vaikui jau buvo apie 6 men, nebeapsikenciau =] isbandziau varnalesu alieju ir kitas tos rusies priemones(sampuna, balzama, purskikli)- ant pakuotes rase kad nuo slinkimo(beje-visai nebrangios). Tai paskui du menesius atrodziau juokingai, kai virs ilgu glotniu plauku styrojo "eziuko perukas" biggrin.gif plaukai nustojo slinkti, pasidare grazesni. pries kelis menesius ir vel pradejau naudoti- vel "eziuko peruka" nesioju, bet uztai visai kitaip atrodo plaukai, ju daug ir jie purus, netgi sakyciau daug greiciau auga smile.gif maitinau dukryte pati, tikriausiai organizmui nebeuzteko resursu ir plaukam islaikyti. po antro gimdymo nelauksiu kol vel puse plauku nukris, imsiuos priemoniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 06 01, 15:29)
Slinko ir man, vaikui jau buvo apie 6 men, nebeapsikenciau =] isbandziau varnalesu alieju ir kitas tos rusies priemones(sampuna, balzama, purskikli)- ant pakuotes rase kad nuo slinkimo(beje-visai nebrangios). Tai paskui du menesius atrodziau juokingai, kai virs ilgu glotniu plauku styrojo "eziuko perukas"  biggrin.gif plaukai nustojo slinkti, pasidare grazesni. pries kelis menesius ir vel pradejau naudoti- vel "eziuko peruka" nesioju, bet uztai visai kitaip atrodo plaukai, ju daug ir jie purus, netgi sakyciau daug greiciau auga  smile.gif  maitinau dukryte pati, tikriausiai organizmui nebeuzteko resursu ir plaukam islaikyti. po antro gimdymo nelauksiu kol vel puse plauku nukris, imsiuos priemoniu  rolleyes.gif

Isduokit,kokios tos priemones? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 06 15, 12:40)
Isduokit,kokios tos priemones? ax.gif

Na, paieskojau ir radau kaip atrodo. http://agmija.webs.c...uprieziurai.htm
Tai naudojau pradzioj tik ta tikra varnalesu alieju apie menesi, nuo jo ir "suzele" plaukai, paskui dasipirkau kitas priemones biggrin.gif Pagaliau jau nebe "eziukas" o kaip grifkute atrodo ax.gif
Pirkau "Martinoj", bet uztikau ir "Rimi" ir pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 06 17, 18:30)
Na, paieskojau ir radau kaip atrodo. http://agmija.webs.c...uprieziurai.htm 
Tai naudojau pradzioj tik ta tikra varnalesu alieju apie menesi, nuo jo ir "suzele" plaukai, paskui dasipirkau kitas priemones  biggrin.gif  Pagaliau jau nebe "eziukas" o kaip grifkute atrodo  ax.gif 
Pirkau "Martinoj", bet uztikau ir "Rimi" ir pigiau  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti

Mano pagrandukei 6 menesiai. Man plaukai dar nepradejo slinkti, nors su pirmagimiu tokiu laiku kaip tik baiginejau "sertis". Noretusi tiketis, kad ir neprades, nes tokiais graziais ir storais plaukais kokius turiu dabar tegalejau dziaugtis tik ankstyvoj paauglystej, pries tai kai pradejau eksperimentuoti su cheminiais susukavimais ir plauku dazymais. Tiesa, po gimdymo buvo klaikiai issausejus oda, iki tokio lygio, kad veidas pasidenge raudonom demem kurios dar ir serpetojo. Labai panasiai kaip buna egzemos zidiniuose. Plaukai irgi buvo pasidare labai sausi, lengvai luztanciais galais. Priemoniu, galima sakyti, nesiemiau jokiu, nes kaip tik tuo metu kudikiui prasidejo kolikos... ir "grozio" problemoms teko pasistumeti i prioritetu saraso kita puslapi. Tuos pora menesiu budavo kaip nacionaline svente jei rasdavau savyje jegu bent karta per savaite dasliauzti iki duso... Neziurint klaikaus nuovargio ir nereguliaraus valgymo, tiek plaukai, tiek oda per ta "murziavimo" laika susitvarke nepriekaistingai.

Dabar mazdaug karta per savaite darau alyvuogiu aliejaus kaukes kokiom 3 valandom, kad palaikyt plauku blizgesi ir lankstuma ir, sakyciau, to pilnai uztenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxenas: 02 liepos 2012 - 06:18

neslinko. Jau metai ir 4 mėn. Turbūt ir nesulauksiu slinkimo.
Plaukus ploviau tiesiog paprastu šampūnu. Jei turiu laiko, dar balzamu kartais pateplioju (per metus gal kokie 10 kartų ir bus). Plaukus tik natūraliai džiovinu (per savo gyvenimą gal tik pora kartų džiovintuvą naudojau). Jokių kaukių mano plaukai nėra matę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 02 liepos 2012 - 09:27
Slenka, dar ir kaip doh.gif bet kazkaip nepanikavau iki tol, kol susisukusi i kuoduka ir sulyzinusi plaukus nepamaciau klaikaus vaizdo - is abieju pusiu, virs smilkiniu nuplikau blink.gif blink.gif blink.gif
WaiwaDv, labai padeda tie gaminukai su varnalesomis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2012 07 02, 10:26)
neslinko. Jau metai ir 4 mėn. Turbūt ir nesulauksiu slinkimo.
Plaukus ploviau tiesiog paprastu šampūnu. Jei turiu laiko, dar balzamu kartais pateplioju (per metus gal kokie 10 kartų ir bus). Plaukus tik natūraliai džiovinu (per savo gyvenimą gal tik pora kartų džiovintuvą naudojau). Jokių kaukių mano plaukai nėra matę.

jums laaaabai pasiseke thumbup.gif thumbup.gif cia dziovintuvai ar naturalumai nelabai "pagada daro", nes tas slinkimas hormonu nulemtas.. Juk visa nestuma neslinko, tai irgi del hormonu smile.gif

man su abiem vaikais plaukai slinko, pirma karta naudojau labai brangias priemones nuo slinkimo, antrakart - nieko nedariau, rezultatas - tas pats, ties 7 menesiu pradejo ataugti.. Gelbeja tik geras kirpimas ir kantrybe 4u.gif
Atsakyti