kas megstat bandykit valgyt avokada kirpeja pasake, kad padeda atstatyti plauko struktura ir stiprina saknis.
O ar yra tokių,kurioms po gimdymo neslinko plaukai?
QUOTE(krr @ 2012 06 01, 11:28)
Man neslinko ir striju neatsirado . Uztat kai 9 menesiai buvo maziukei ir isidejau hormonine spirale ,tai vos nenuplikau Matyt organizmui to buvo per daug
QUOTE(Latte kava @ 2012 05 11, 21:53)
Moterys, ramybes! Palaukit, kol vaikui sueis 6-7 men., ir nustos slinkti plaukai.
Tikrai taip,man nustojo slinkt po gimdymo praejus 6 men
Slinko ir man, vaikui jau buvo apie 6 men, nebeapsikenciau =] isbandziau varnalesu alieju ir kitas tos rusies priemones(sampuna, balzama, purskikli)- ant pakuotes rase kad nuo slinkimo(beje-visai nebrangios). Tai paskui du menesius atrodziau juokingai, kai virs ilgu glotniu plauku styrojo "eziuko perukas" plaukai nustojo slinkti, pasidare grazesni. pries kelis menesius ir vel pradejau naudoti- vel "eziuko peruka" nesioju, bet uztai visai kitaip atrodo plaukai, ju daug ir jie purus, netgi sakyciau daug greiciau auga maitinau dukryte pati, tikriausiai organizmui nebeuzteko resursu ir plaukam islaikyti. po antro gimdymo nelauksiu kol vel puse plauku nukris, imsiuos priemoniu
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 06 01, 15:29)
Slinko ir man, vaikui jau buvo apie 6 men, nebeapsikenciau =] isbandziau varnalesu alieju ir kitas tos rusies priemones(sampuna, balzama, purskikli)- ant pakuotes rase kad nuo slinkimo(beje-visai nebrangios). Tai paskui du menesius atrodziau juokingai, kai virs ilgu glotniu plauku styrojo "eziuko perukas" plaukai nustojo slinkti, pasidare grazesni. pries kelis menesius ir vel pradejau naudoti- vel "eziuko peruka" nesioju, bet uztai visai kitaip atrodo plaukai, ju daug ir jie purus, netgi sakyciau daug greiciau auga maitinau dukryte pati, tikriausiai organizmui nebeuzteko resursu ir plaukam islaikyti. po antro gimdymo nelauksiu kol vel puse plauku nukris, imsiuos priemoniu
Isduokit,kokios tos priemones?
QUOTE(krr @ 2012 06 15, 12:40)
Isduokit,kokios tos priemones?
Na, paieskojau ir radau kaip atrodo. http://agmija.webs.c...uprieziurai.htm
Tai naudojau pradzioj tik ta tikra varnalesu alieju apie menesi, nuo jo ir "suzele" plaukai, paskui dasipirkau kitas priemones Pagaliau jau nebe "eziukas" o kaip grifkute atrodo
Pirkau "Martinoj", bet uztikau ir "Rimi" ir pigiau
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 06 17, 18:30)
Na, paieskojau ir radau kaip atrodo. http://agmija.webs.c...uprieziurai.htm
Tai naudojau pradzioj tik ta tikra varnalesu alieju apie menesi, nuo jo ir "suzele" plaukai, paskui dasipirkau kitas priemones Pagaliau jau nebe "eziukas" o kaip grifkute atrodo
Aciu
Mano pagrandukei 6 menesiai. Man plaukai dar nepradejo slinkti, nors su pirmagimiu tokiu laiku kaip tik baiginejau "sertis". Noretusi tiketis, kad ir neprades, nes tokiais graziais ir storais plaukais kokius turiu dabar tegalejau dziaugtis tik ankstyvoj paauglystej, pries tai kai pradejau eksperimentuoti su cheminiais susukavimais ir plauku dazymais. Tiesa, po gimdymo buvo klaikiai issausejus oda, iki tokio lygio, kad veidas pasidenge raudonom demem kurios dar ir serpetojo. Labai panasiai kaip buna egzemos zidiniuose. Plaukai irgi buvo pasidare labai sausi, lengvai luztanciais galais. Priemoniu, galima sakyti, nesiemiau jokiu, nes kaip tik tuo metu kudikiui prasidejo kolikos... ir "grozio" problemoms teko pasistumeti i prioritetu saraso kita puslapi. Tuos pora menesiu budavo kaip nacionaline svente jei rasdavau savyje jegu bent karta per savaite dasliauzti iki duso... Neziurint klaikaus nuovargio ir nereguliaraus valgymo, tiek plaukai, tiek oda per ta "murziavimo" laika susitvarke nepriekaistingai.
Dabar mazdaug karta per savaite darau alyvuogiu aliejaus kaukes kokiom 3 valandom, kad palaikyt plauku blizgesi ir lankstuma ir, sakyciau, to pilnai uztenka.
neslinko. Jau metai ir 4 mėn. Turbūt ir nesulauksiu slinkimo.
Plaukus ploviau tiesiog paprastu šampūnu. Jei turiu laiko, dar balzamu kartais pateplioju (per metus gal kokie 10 kartų ir bus). Plaukus tik natūraliai džiovinu (per savo gyvenimą gal tik pora kartų džiovintuvą naudojau). Jokių kaukių mano plaukai nėra matę.
QUOTE(astarte12 @ 2012 07 02, 10:26)
neslinko. Jau metai ir 4 mėn. Turbūt ir nesulauksiu slinkimo.
Plaukus ploviau tiesiog paprastu šampūnu. Jei turiu laiko, dar balzamu kartais pateplioju (per metus gal kokie 10 kartų ir bus). Plaukus tik natūraliai džiovinu (per savo gyvenimą gal tik pora kartų džiovintuvą naudojau). Jokių kaukių mano plaukai nėra matę.
jums laaaabai pasiseke cia dziovintuvai ar naturalumai nelabai "pagada daro", nes tas slinkimas hormonu nulemtas.. Juk visa nestuma neslinko, tai irgi del hormonu
man su abiem vaikais plaukai slinko, pirma karta naudojau labai brangias priemones nuo slinkimo, antrakart - nieko nedariau, rezultatas - tas pats, ties 7 menesiu pradejo ataugti.. Gelbeja tik geras kirpimas ir kantrybe