Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Man pradėjo slinkti nėštumo pradžioje, ir vis dar slenka, jau ketvirtas mėn PO gimdymo..kur bepasisukčiau, visur mano plaukų voratinkliai.. Nespėjam sofų valyti, ant žemės pilna, lovoje gumulai..

Iš proto galim išeiti..
Atsakyti
O jei pamegint nusikirpti trumpai,mano plaukai ilgoki,siandien uzsirasiau pas kirpeja, tai tu lizdu pakampiuose gal maziau bus,tiesiog kasas istraukiu doh.gif tikrai depresija apima
Atsakyti
galiu pasiulyti trys variantu, tiksliau 3 priemones plaukams pastiprinti. pirma butu, tai HIMALAYA produkcija, pati naudojau ir nenusivyliau blush2.gif antros pati nesu naudojus, bet naudoja drauge ir tikrai rezultatu yra patenkinta(imesiu linka) http://www.beautypro.../macadamia.html
o trecia pati naudoju biggrin.gif tai namu gamybos plauku kauke.
vid.ilgio plaukams

cemeryciu vand. - 3arb.saukst.
ricinos aliejus - 2arb.saukst.
alyvuogiu aliejus - 4arb.saukst.
kiausinis - 1vnt
majonezas - 1valg.saukst.
citrinos sultys.

proporcijas kiekviena gali pasikeisti pagal poreiki smile.gif bet tikrai padeda nuo slinkimo ir stiprina plauka. naudoti geriausia minimum 2 kart per sav ir laikyti ne maziau kaip 1 valanda(as laikau 2 smile.gif ) pries uzdedant kauke nuplauti galva sampunu, plaukus galima nusausinti, uzdeti kauke. tada atejus laikui nuplauti sampunu smile.gif jei kam reikes galima naudoti balzama. ir sita kauke tinka betkurio tipo plaukams smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2012 04 18, 12:44)
O jei pamegint nusikirpti trumpai,mano plaukai ilgoki,siandien uzsirasiau pas kirpeja, tai tu lizdu pakampiuose gal maziau bus,tiesiog kasas istraukiu doh.gif tikrai depresija apima

pasakysiu is savo patirties po dvieju gimdymu. Plaukus tiesiog semdavau is vonios, nuo grindu ir t.t... pirmiausia tai ka padariau patrumpinau gerokai kad nereiketu ju risti ir taip dar labiau juos zaloti. Antra nusipirkau Eoro vaistineje Silicio kristalu zele tokia geriama su sultimis arba vandenuku. To buteliuko kaina 50 lt bet menesiui pilnai uztenka. Pageriau pora menesiu ir viskas stojo i savo vezes.
Atsakyti
sariukas, bandysiu tavaji recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 04 18, 10:57)
Man pradėjo slinkti nėštumo pradžioje, ir vis dar slenka, jau ketvirtas mėn PO gimdymo..kur bepasisukčiau, visur mano plaukų voratinkliai.. Nespėjam sofų valyti, ant žemės pilna, lovoje gumulai..

Iš proto galim išeiti..

kaip suprantu jus doh.gif mano situacija analogiska unsure.gif esu girdejus,kad cemeryciu vanduo padeda g.gif sakau,gal pabandyt g.gif Nes dabar ka bedarau,niekas nepadeda schmoll.gif Nei majonezas,nei kiausiniu kauke,nei alijosius,nei kosmetinis zibalas g.gif Tikrai daug ka isbandziau,baisu...jau tuoj plike svies pro tamsius plaukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 04 20, 21:32)
kaip suprantu jus doh.gif mano situacija analogiska unsure.gif esu girdejus,kad cemeryciu vanduo padeda g.gif sakau,gal pabandyt g.gif Nes dabar ka bedarau,niekas nepadeda schmoll.gif Nei majonezas,nei kiausiniu kauke,nei alijosius,nei kosmetinis zibalas g.gif Tikrai daug ka isbandziau,baisu...jau tuoj plike svies pro tamsius plaukus unsure.gif

o jus viska sumaisykit kartu ir gauta mase naudokit kaip kauke smile.gif laikykit 2val biggrin.gif esu tikra, kad pades.

man sis nestumas del plauku, tai kazkoks nekenksmingas. plaukai tfu tfu tfu tiesiog super blush2.gif as juos ir pakerpu, padazau, padziovinu, patiesinu, pagarbanoju ir t.t ir jie neslenka daugiau nei visada..manau kiekvienai skirtingai nestumas paveikia..
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 04 18, 17:13)
galiu pasiulyti trys variantu, tiksliau 3 priemones plaukams pastiprinti. pirma butu, tai HIMALAYA produkcija, pati naudojau ir nenusivyliau blush2.gif  antros pati nesu naudojus, bet naudoja drauge ir tikrai rezultatu yra patenkinta(imesiu linka) http://www.beautypro.../macadamia.html
o trecia pati naudoju biggrin.gif  tai namu gamybos plauku kauke.
vid.ilgio plaukams

cemeryciu vand. - 3arb.saukst.
ricinos aliejus - 2arb.saukst.
alyvuogiu aliejus - 4arb.saukst.
kiausinis - 1vnt
majonezas - 1valg.saukst.
citrinos sultys.

Gera kauke, reikes pabandyti. Man slenka jau apie 7menesius, naudoju dabar sampuna ir kapsules su placenta nuo slinkimo, tai padejo. Tiesa, dar nusikirpau trumpiau. Panasu kad situacija normalizuojasi smile.gif
Atsakyti
man jau 5 menesiai beveik kaip slenka ir galo nesimato doh.gif doh.gif irgi visi kampai tik mano plauku verysad.gif tokie plonyciai beliko kad tik suristus galiu nesioti verysad.gif
Atsakyti
Moterys, ramybes! Palaukit, kol vaikui sueis 6-7 men., ir nustos slinkti plaukai.
Atsakyti
As jau kiekviena diena pradejau plauti galva, nes antra diena pasiriebalavus, jie tokie skysti pasidaro, bandau risti, nes palaidi berysio atrodo, tai makaule svieciasi, da klaikiau atrodo, o jauciuos kaip nevala.
Atsakyti
Man pradejo slinkt kai mazuliui buvo daugmaz 4 men...iki tolei didziavaus saviskiais iki s...nos ir galvojau, kad praslydau doh.gif
man ne tiek plauku gaila, kiek nemalonu ju visur rasti..vonioj, kriauklej,pas maziu kumstuke, ant rubu,maiste...jau bloga darosi mad.gif
pries pora dienu pasitrumpinau, o siandien Gintarinej vaistinej uzmaciau akcija 7 ampulytes Franco bataglia butent nuo slinkimo ( kazkur 40 lt minus 19 lt) - bandysim, gal pades...
Atsakyti