Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Pala pala. Baikit baimiu sau isivaryt anksciau laiko. Faktas - krenta visom, bet skirtingai, tad nepanikuokit dar. Ne laikas... Gal nieko ten baisaus nebus. man su pirmu buvo klaiku, baisu ir t.t., o su antru - kazkaip atsiputus, na krenta jie. pakris ir nustos, ataugs tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babaisa: 19 kovo 2012 - 16:54
Na, zinau, kad gimus vaikui mamos pamirsta save ir rupinasi vaikeliu. Tikriausiai ir man taip bus, taciau noretusi atrodyti bent jau padoriai, kad nereiketu baidyti saves veidrodyje, jaudintis, isgyventi.
Aciu uz paguoda babaisa smile.gif
pasistengsiu ir as atsipusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievapieva85 @ 2012 03 19, 20:22)
Na, zinau, kad gimus vaikui mamos pamirsta save ir rupinasi vaikeliu. Tikriausiai ir man taip bus, taciau noretusi atrodyti bent jau padoriai, kad nereiketu baidyti saves veidrodyje, jaudintis, isgyventi.
Aciu uz paguoda babaisa smile.gif
pasistengsiu ir as atsipusti  smile.gif

Gera sukuosena, kirpimas gali viska sutvarkyti, tad susirask gera kirpeja, aisku nereik pamirst praktiskumo, kad akiu tau ir vaikui nebadytu.
Atsakyti
Na nenoriu CIA prisisneketi bet man visiskai nustojo slinkti plaukai 5 nestumo menesi biggrin.gif pradzioje nestumo labai slinko,bet pradejus vartoti gelezi,folijosrugsti ,magni praejo tas slinkimas. Beje dar manau kad padejo riebesnio maisto vartojimas g.gif daugiau vartoju tu geruju riebalu...
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 03 21, 02:31)
Na nenoriu CIA prisisneketi bet man visiskai nustojo slinkti plaukai 5 nestumo menesi biggrin.gif  pradzioje nestumo labai slinko,bet pradejus vartoti gelezi,folijosrugsti ,magni praejo tas slinkimas. Beje dar manau kad padejo riebesnio maisto vartojimas g.gif  daugiau vartoju tu geruju riebalu...

Man nestumo metu visai neslinko,idomu,kaip bus po gimdymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 03 21, 16:06)
Man nestumo metu visai neslinko,idomu,kaip bus po gimdymo? g.gif

man 1-o nestumo metu taip buvo, po jo - slinko kaaaaaaaaaaaaaaaaaaip reikalas, bet nereiskia, kad ir tau taip bus.
Papildyta:
P.S. kirpykloj nusipirkau l giriama SIM sampuna nuo slinkimo. Pranesiu, kokie rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2012 03 21, 17:44)
man 1-o nestumo metu taip buvo, po jo - slinko kaaaaaaaaaaaaaaaaaaip reikalas, bet nereiskia, kad ir tau taip bus.
Papildyta:
P.S. kirpykloj nusipirkau l giriama SIM sampuna nuo slinkimo. Pranesiu, kokie rezultatai.

Tai iskart po gimdymo ir slinkti pradeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 03 21, 17:53)
Tai iskart po gimdymo ir slinkti pradeda? g.gif

Paprastai slinkt plaukai pradeda 3 men po gimdymo.
Atsakyti
Ir man slenka plaukai po gimdymo. Pradejo slinkti po 4 men. Ryte pabundi ir paziurejus i pagalve kraupu darosi - visa pagalve plaukuose.... Ziauru... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2012 03 21, 18:53)

MAN TAIP PRADEJO
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2012 03 21, 18:53)

Ir kiek laiko jie taip baisiai slenka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 03 22, 10:21)
Ir kiek laiko jie taip baisiai slenka? g.gif

Sako kol maitini, tol slenka tik nezinau, ar tokiais paciais tempais.
Atsakyti