Pala pala. Baikit baimiu sau isivaryt anksciau laiko. Faktas - krenta visom, bet skirtingai, tad nepanikuokit dar. Ne laikas... Gal nieko ten baisaus nebus. man su pirmu buvo klaiku, baisu ir t.t., o su antru - kazkaip atsiputus, na krenta jie. pakris ir nustos, ataugs tikrai
QUOTE(ievapieva85 @ 2012 03 19, 20:22)
Na, zinau, kad gimus vaikui mamos pamirsta save ir rupinasi vaikeliu. Tikriausiai ir man taip bus, taciau noretusi atrodyti bent jau padoriai, kad nereiketu baidyti saves veidrodyje, jaudintis, isgyventi.
Aciu uz paguoda babaisa
pasistengsiu ir as atsipusti
Aciu uz paguoda babaisa
pasistengsiu ir as atsipusti
Gera sukuosena, kirpimas gali viska sutvarkyti, tad susirask gera kirpeja, aisku nereik pamirst praktiskumo, kad akiu tau ir vaikui nebadytu.
Na nenoriu CIA prisisneketi bet man visiskai nustojo slinkti plaukai 5 nestumo menesi pradzioje nestumo labai slinko,bet pradejus vartoti gelezi,folijosrugsti ,magni praejo tas slinkimas. Beje dar manau kad padejo riebesnio maisto vartojimas daugiau vartoju tu geruju riebalu...
QUOTE(imdigo @ 2012 03 21, 02:31)
Na nenoriu CIA prisisneketi bet man visiskai nustojo slinkti plaukai 5 nestumo menesi pradzioje nestumo labai slinko,bet pradejus vartoti gelezi,folijosrugsti ,magni praejo tas slinkimas. Beje dar manau kad padejo riebesnio maisto vartojimas daugiau vartoju tu geruju riebalu...
Man nestumo metu visai neslinko,idomu,kaip bus po gimdymo?
QUOTE(krr @ 2012 03 21, 16:06)
Man nestumo metu visai neslinko,idomu,kaip bus po gimdymo?
man 1-o nestumo metu taip buvo, po jo - slinko kaaaaaaaaaaaaaaaaaaip reikalas, bet nereiskia, kad ir tau taip bus.
Papildyta:
P.S. kirpykloj nusipirkau l giriama SIM sampuna nuo slinkimo. Pranesiu, kokie rezultatai.
QUOTE(babaisa @ 2012 03 21, 17:44)
man 1-o nestumo metu taip buvo, po jo - slinko kaaaaaaaaaaaaaaaaaaip reikalas, bet nereiskia, kad ir tau taip bus.
Papildyta:
P.S. kirpykloj nusipirkau l giriama SIM sampuna nuo slinkimo. Pranesiu, kokie rezultatai.
Papildyta:
Tai iskart po gimdymo ir slinkti pradeda?
QUOTE(krr @ 2012 03 21, 17:53)
Tai iskart po gimdymo ir slinkti pradeda?
Paprastai slinkt plaukai pradeda 3 men po gimdymo.
Ir man slenka plaukai po gimdymo. Pradejo slinkti po 4 men. Ryte pabundi ir paziurejus i pagalve kraupu darosi - visa pagalve plaukuose.... Ziauru...
QUOTE(Joleks @ 2012 03 21, 18:53)
MAN TAIP PRADEJO
QUOTE(Joleks @ 2012 03 21, 18:53)
Ir kiek laiko jie taip baisiai slenka?
QUOTE(krr @ 2012 03 22, 10:21)
Ir kiek laiko jie taip baisiai slenka?
Sako kol maitini, tol slenka tik nezinau, ar tokiais paciais tempais.