Krito ir man kuokstais. Liko kazkur tik puse plauku. Atsistate po kokiu 4 men. Nieko per daug nedariau. Toliau geriau nesciosios mineralus ir zuvu taukus, bei daug vandens.
Sveikos
kai aš pagimdžiau ir man buvo pradėję kuokštais plaukai slinkti, nuėjau į vaistinę pasakiau, kad po gimdymo labai plaukai slenka, o vaistininkė tik kažkokį šampūnėlį plaukų stiprinimui pasiūlė, kuris tuometu 30 ml apie 60 Lt kainavo tai gerai, kad kartu eilėje tokia moteriškaitė stovėjo ir išbarė vaistininkę, kad nesąmones daro ir patarė man kad reikia gerti vitaminus kuriuos nėštumo metu geria nėštukės (prenatalį berods) ir dar paprastą vitaminą C. Visi plaukų slinkimai labai greit baigėsi kai pradėjau gert šiuos vitaminus ir dabar po daugiau nei 10 metų vis prisimenu tą moteriškaitę ir gerą jos patarimą
kai aš pagimdžiau ir man buvo pradėję kuokštais plaukai slinkti, nuėjau į vaistinę pasakiau, kad po gimdymo labai plaukai slenka, o vaistininkė tik kažkokį šampūnėlį plaukų stiprinimui pasiūlė, kuris tuometu 30 ml apie 60 Lt kainavo tai gerai, kad kartu eilėje tokia moteriškaitė stovėjo ir išbarė vaistininkę, kad nesąmones daro ir patarė man kad reikia gerti vitaminus kuriuos nėštumo metu geria nėštukės (prenatalį berods) ir dar paprastą vitaminą C. Visi plaukų slinkimai labai greit baigėsi kai pradėjau gert šiuos vitaminus ir dabar po daugiau nei 10 metų vis prisimenu tą moteriškaitę ir gerą jos patarimą
QUOTE(borge 77 @ 2011 12 05, 17:45)
gal zinote kokius gerus vitaminus maitinanciai mamytei,kad tiktu
idomu, ar PANTOGAR maitinanciai mamai tinka Leliukui 1 menuo
pradėjo kristi trečią mėn., susipinu kasas tvirtai, kad vaikiukas neprivalgytų plaukų, nes sėjasi jie visur. laukiu dilgėlių, kai sudygs, skinsiu, užpilsiu degtine ir tepsiu galvą (mamos receptas, jai savo laiku tas padėjo).
Man tas pats buvo - toks jausmas buvo, kad tuoj su plika galva liksiu Beįt pradėjau gert vitaminus kurie skirti plaukam, nagams ir odai ir kuo puikiauisiai man viskas susitvarkė.
QUOTE(tetavioleta @ 2012 03 13, 15:26)
pradėjo kristi trečią mėn., susipinu kasas tvirtai, kad vaikiukas neprivalgytų plaukų, nes sėjasi jie visur. laukiu dilgėlių, kai sudygs, skinsiu, užpilsiu degtine ir tepsiu galvą (mamos receptas, jai savo laiku tas padėjo).
O jei maitini, nebijai, kad degtine isigers i krauja ir bemaitindama vaikiukui perduosi? Aisku labai labai nedidele dali.
bet tai ir turi isslinkti tie, kurie per nestuma neslinko, man pradejo slinkti, kai nustojau maitinti... nieko nedariau, nors gal ir bereikalo...
vitaminai tikrai padeda, tik tas jausmas kai plaukai krenta saujom, tikrai nekoks, atrodo bus tuoj galva plika
O man prie smilkiniu ir taip skystai plauku yra, tai patikekit, ten dabar giliai plika, vaikstau palaidom, kad tuos iskastus tarpus paslepti, nes kitaip vaizdelis
nezinau, ar gerai darau, bet ryte ir vakare visalaik tuos negyvelius stengiuos issukuot, nes nebesusitvarkau su ju gausybe lovoj, ant drabuziu, pas vaika rankytese, jo sauskelnese ir t.t.
nezinau, ar gerai darau, bet ryte ir vakare visalaik tuos negyvelius stengiuos issukuot, nes nebesusitvarkau su ju gausybe lovoj, ant drabuziu, pas vaika rankytese, jo sauskelnese ir t.t.
QUOTE(pheasant @ 2011 08 25, 16:26)
Slinko laaaaaabai, tik nustojus maitinti susitvarke, ir suzele nauju plauku eziukas
Sveikos, mamytes,
Ar tikrai daugumai plaukai nustojo slinkti tik nustojus maitinti ir naudojant ivairias priemones?
Ar plaukai nustojo slinkti vis dar maitinant + vitaminai, kaukes, amoples ir t.t.?
Ar butinai reikia nebemaitinti vaikelio is kruties, kad nebeslinktu plaukai?
Musu vaikelis vis dar pilve, bet norisi pasirupinti is anksto...
QUOTE(babaisa @ 2012 03 17, 20:43)
O man prie smilkiniu ir taip skystai plauku yra, tai patikekit, ten dabar giliai plika, vaikstau palaidom, kad tuos iskastus tarpus paslepti, nes kitaip vaizdelis
as i kasa supynus vaikstau,tikslaiau,tai kas is jos liko-bizas ir tiek...
plaukus jau bijau ne tik kad plaut bet ir sukuot,saujom krenta
QUOTE(ievapieva85 @ 2012 03 17, 20:56)
Sveikos, mamytes,
Ar tikrai daugumai plaukai nustojo slinkti tik nustojus maitinti ir naudojant ivairias priemones?
Ar plaukai nustojo slinkti vis dar maitinant + vitaminai, kaukes, amoples ir t.t.?
sako,nustojus maitint,dar apie 6 men plaukai slenka labiau nei maitinant
QUOTE(gustika @ 2012 03 19, 15:01)
sako,nustojus maitint,dar apie 6 men plaukai slenka labiau nei maitinant
O sakykim as noreciau vaikuti maitinti kuo ilgiau, t.y. iki vieneriu metuku mazdaug (aisku, viskas dar ir nuo aplinkybiu priklauso), tai plaukai 1,5 metu kris kuokstais?
tai cia jau visiskai plika galima tapti, ypac jei plaukuciu ir taip nera labai daug