Aš ir prieš nėštumą negalėjau pasigirt stipriais plaukais, jie ploni, silpni. Kartais daugiau krisdavo, kartais mažiau. Po gimdymo plaukai nusilpo, lėtai augo, šakojosi. Suėjus dviem mėnesiam po gimdymo kaip reikiant kirpykloj patrumpinau plaukus, iškarpė visus "nesveikus". Praėjo pusantrų metų, ataugo jie, bet ir vėl išsišakoję. Tad jau gerą pusmetį kerpuos trumpai ir slinkimas visai dingo, nes matyt nebeliko "nesveikų" plaukų :4u"
Labai slenko,bet dabar naudoju Alpecin sampuna ir Alpecin skysti saknims,taip pat geriu Perfectil po dvi tabletes.Atrodo apmazejo slinkimas
as kad ir geriu vitaminus, ir priemones jau tikrai ne pigias naudoju, bet niekas nepadeda tikriausiai turi islinkti tiek kiek turi ir niekas jau cia nepades ir neusutabdys to slinkimo tik be galo gaila plauku kai jie ir taip nera patys graziausi..
man labai slinko 5-7menesi,kuokstais,nors turiu ilgus banguotus plaukus,maniau liksiu plika bet kaip ir daugelis sako-praeis savaime ir tikrai plikos neliksit Siaip geriau vitaminus,atrodo pregnacare,veliau plaukams,nagams,viskas issisprende,nestresuokit,kiek turiu gimdziusiu pazistamu visoms nemazai isslinko plauku,naturalu
Papildyta:
perfectilis ir man labai tiko/patiko kaip tik uztaikiau ant akcijos tai isgeriau tuos du buteliukus
Papildyta:
QUOTE(limpopo123 @ 2012 01 08, 21:53)
Labai slenko,bet dabar naudoju Alpecin sampuna ir Alpecin skysti saknims,taip pat geriu Perfectil po dvi tabletes.Atrodo apmazejo slinkimas
perfectilis ir man labai tiko/patiko kaip tik uztaikiau ant akcijos tai isgeriau tuos du buteliukus
Labai slinko ir man plaukai , o ir taip ploni buvo, kasyte liko pirsto storumo . budama gerdavau vitaminus, baigus maitnti mp geriau spec vit plaukam ir nagam. Dabar lyg geriau, nebeslenka taip, kazkiek ataugo, bet jau plonumas plauku... Naudoju spec sampuna ir kaukes visokias. Ka daryt? Patrumpinau plakus iki peciu, tai dbr man isvis negrazu lb
Man jau slenka apie 4 menesius.. Bet manau mažiau stesuot reikia del tokiu dalyku, plikos tikrai neliksime o papildomas stresas irgi kenkia plaukams.. Aisku gaila, kai plauni galva ir vonia plaukais uzsikemsa, bet taip juk visoms buvo ir bus, o vitaminai ir visos kitos brangios priemones tik nedidele dalimi prisideda prie plauku issaugojimo.. Taip jau musu organizmo uzkoduota, kiek plauku turi iskristi tiek ir iskris..
Galiu patarti, kad yra labai veiksminga nauja priemone PROKAPIL ampules. Man rekomendavo mano odos gydytoja ir tikrai isitikinau, kad ji man padeda. Butent svarbu, kad sias ampules galima naudoti ir nestumo ir zindymo metu, nes veikliuju medziagu neisisavina organizms, taigi kudikiui jokio paveikio nebus. Isigijau Universiteto vaistineje. Sekmes ir Jums
Papildyta:
Galiu patarti, kad yra labai veiksminga nauja priemone PROKAPIL ampules. Man rekomendavo mano odos gydytoja ir tikrai isitikinau, kad ji man padeda. Butent svarbu, kad sias ampules galima naudoti ir nestumo ir zindymo metu, nes veikliuju medziagu neisisavina organizms, taigi kudikiui jokio paveikio nebus. Isigijau PROKAPIL ampules Universiteto vaistineje ir nera brangu. Sekmes ir Jums:-)
Papildyta:
Galiu patarti, kad yra labai veiksminga nauja priemone PROKAPIL ampules. Man rekomendavo mano odos gydytoja ir tikrai isitikinau, kad ji man padeda. Butent svarbu, kad sias ampules galima naudoti ir nestumo ir zindymo metu, nes veikliuju medziagu neisisavina organizms, taigi kudikiui jokio paveikio nebus. Isigijau PROKAPIL ampules Universiteto vaistineje ir nera brangu. Sekmes ir Jums:-)
Netekau gal pusės savo plaukų, jų rasdavau net mergaitės sauskelnėse. Pavartojau šiek tiek aminorūgščių, cinko, biotino. Ilgainiui plaukai ima ataugti, tik, žinoma, šis procesas užtrunka.
Man maždaug 4-tą mėn. po gimdymo pradėjo slinkti plaukai - ŽIAURIAI, tiesiog kuokštais. Vos nežliumbiau, kad liksiu be plaukų
Pradėjau plauti su Rene Furterer serijos šampūnu FORTICEA, ir dar ampules plaukams naudoju jau trečią mėn., na ir galiu pasakyt tikrai padėjo, dabar tik vienas kitas plaukas išslenka, na normos ribose. Ir plaukai pagražėjo, sustiprėjo, nes buvo kažkokie silpni ir lyg šiaudiniai pasidarę. Dar geriu vitaminus maitinančios, nežinau, turbūt ir tai labai padėjo. Plaukai pasitaisė Ataugti dar neatauga, bet bent nebeslenka taip.
Pradėjau plauti su Rene Furterer serijos šampūnu FORTICEA, ir dar ampules plaukams naudoju jau trečią mėn., na ir galiu pasakyt tikrai padėjo, dabar tik vienas kitas plaukas išslenka, na normos ribose. Ir plaukai pagražėjo, sustiprėjo, nes buvo kažkokie silpni ir lyg šiaudiniai pasidarę. Dar geriu vitaminus maitinančios, nežinau, turbūt ir tai labai padėjo. Plaukai pasitaisė Ataugti dar neatauga, bet bent nebeslenka taip.
po gimdimu taip buna,baisu,bet paskui praeina