Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

QUOTE(luzere @ 2011 09 05, 20:41)
Isiterpsiu-plauku slinkimas po gimdymo yra normalus bei neisvengiamas dalykas. Kodel?
Todel, kad nestumo metu tokie nereiksmingi organai, kaip oda, plaukai, nagai gauna maziau kraujo. Kitaip tariant, lyg susirgtu mazakraujyste. Pagrindinis aprupinimas krauju naudojamas vaisiaus isnesiojimui, gimdymo metu netekusio kraujo atstatymui bei gyvybiskai svarbiems moters organams.
Jokie sampunai, vitaminai ir liaudiskos priemones siuo atveju nepades. Tiesiog plaukai negyvi VISI iskrenta ir atauga nauji.
Todel neverta eikvoti pinigu brangioms priemonems ir tiketis stebuklo.
Si informacija ne is populiaraus zurnalo, o irodyta mediciniskai. (pati esu medike)

Sutinku, bet tik is dalies. Man tas slinkimas truko 2 metus, kol vel nepastojau. Dabar apmazejo, bet bijau, kad po gimdymo vel prades krist g.gif

QUOTE(lily2010 @ 2011 10 22, 02:56)
gerkit vitaminus ir nieks neslinks!!!!! 4u.gif

O ka daryt kai nepadeda? Vitaminus geriau visus 2 metus po gimdymo, krito dar ir kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MissMartini @ 2011 10 25, 08:09)
Sutinku, bet tik is dalies. Man tas slinkimas truko 2 metus, kol vel nepastojau. Dabar apmazejo, bet bijau, kad po gimdymo vel prades krist g.gif
O ka daryt kai nepadeda? Vitaminus geriau visus 2 metus po gimdymo, krito dar ir kaip doh.gif

Tada siulyciau perziureti savo mityba ir sportas!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lily2010 @ 2011 10 25, 23:28)

Aisku,dar stresas...jeigu sunku su vaiku,nemiga...tada bus sunku atstatyti organizma I vieta...
Atsakyti
QUOTE(lily2010 @ 2011 10 26, 07:30)
Papildyta:

Aisku,dar stresas...jeigu sunku su vaiku,nemiga...tada bus sunku atstatyti organizma I vieta...

Mityba pilnaverte, konsultavausi su dietologe. Vitaminai kuriuos geriau pritaikyti prie mitybos iprociu veike kaip papildai. Vaikas auksinis thumbup.gif Nedirbau, tai ir streso nebuvo. Pas mus Australijoj ir klimato kaitos tokios ryskios kaip LT nera, bet su plaukais niekaip nesusitariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MissMartini @ 2011 10 28, 11:55)
Mityba pilnaverte, konsultavausi su dietologe. Vitaminai kuriuos geriau pritaikyti prie mitybos iprociu veike kaip papildai. Vaikas auksinis thumbup.gif  Nedirbau, tai ir streso nebuvo. Pas mus Australijoj ir klimato kaitos tokios ryskios kaip LT nera, bet su plaukais niekaip nesusitariau doh.gif

Tada uzjauciu 4u.gif tikiuosi susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lily2010 @ 2011 11 02, 09:57)
Tada uzjauciu 4u.gif tikiuosi susitvarkys 4u.gif

Aciu ir uz tai mirksiukas.gif
Atsakyti
plaukus maitinti....juk priemonių kiek yra dabar...
Atsakyti
Na man po gimdymo tai kuokstais slenka plaukai, geriu vit bet nieko nepadeda
Atsakyti
Po gimdymo praejus 3 menesiams pradejo kuokstais krist plaukai. Isslinko daug plauku, dabar truputeli apmazejo slinkimas.
Atsakyti
Man geriausias vaistas svogunu sultys + cintrinu sultys + sampunas valandai ar dviem palaikyt
Atsakyti
O ką daryt, jei jau metai praėjo po gimdymo, plukai daugiau nebeslenka, bet ir neatauga. Visi ramino,sakė natūralu,kai krito, paskui ataugs, nu ir nifiga doh.gif labai matosi kad trūksta plaukų, išretėję tragiškai, kažin ar yra kokių priemonių,kad ataugtų?
Atsakyti
QUOTE(lily2010 @ 2011 10 21, 18:56)
gerkit vitaminus ir nieks neslinks!!!!! 4u.gif

gal zinote kokius gerus vitaminus maitinanciai mamytei,kad tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 30, 19:57)
O ką daryt, jei jau metai praėjo po gimdymo, plukai daugiau nebeslenka, bet ir neatauga. Visi ramino,sakė natūralu,kai krito, paskui ataugs, nu ir nifiga  doh.gif  labai matosi kad trūksta plaukų, išretėję tragiškai, kažin ar yra kokių priemonių,kad ataugtų?

Taip yra tokiu specialių priemoniu.
Net praplikusiems ataugineja plaukai. Parasykite i pm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliafam: 07 gruodžio 2011 - 22:22