Sutapimas ar ne, bet man gelbejo pats paprasciausiai alyvuogiu aliejus plaukai atgavo spalva, blizgesi, elastinguma, stipruma truputi aliejaus paskirstau ant delnu ir istrinu savo garbanas pasiule pabandyt babyte, ispradziu galvojau - nu joooo, kurgi ne pabandziau ir
Isiterpsiu-plauku slinkimas po gimdymo yra normalus bei neisvengiamas dalykas. Kodel?
Todel, kad nestumo metu tokie nereiksmingi organai, kaip oda, plaukai, nagai gauna maziau kraujo. Kitaip tariant, lyg susirgtu mazakraujyste. Pagrindinis aprupinimas krauju naudojamas vaisiaus isnesiojimui, gimdymo metu netekusio kraujo atstatymui bei gyvybiskai svarbiems moters organams.
Jokie sampunai, vitaminai ir liaudiskos priemones siuo atveju nepades. Tiesiog plaukai negyvi VISI iskrenta ir atauga nauji.
Todel neverta eikvoti pinigu brangioms priemonems ir tiketis stebuklo.
Si informacija ne is populiaraus zurnalo, o irodyta mediciniskai. (pati esu medike)
Todel, kad nestumo metu tokie nereiksmingi organai, kaip oda, plaukai, nagai gauna maziau kraujo. Kitaip tariant, lyg susirgtu mazakraujyste. Pagrindinis aprupinimas krauju naudojamas vaisiaus isnesiojimui, gimdymo metu netekusio kraujo atstatymui bei gyvybiskai svarbiems moters organams.
Jokie sampunai, vitaminai ir liaudiskos priemones siuo atveju nepades. Tiesiog plaukai negyvi VISI iskrenta ir atauga nauji.
Si informacija ne is populiaraus zurnalo, o irodyta mediciniskai. (pati esu medike)
QUOTE(luzere @ 2011 09 05, 12:41)
Isiterpsiu-plauku slinkimas po gimdymo yra normalus bei neisvengiamas dalykas. Kodel?
o kada plaukai pradeda slinkti? Jau beveik 6 mėn po gimdymo, bet dar neslenka plaukai, nagų gyvenime tokių tvirtų neturėjau, dantys irgi be problemų
o kada plaukai pradeda slinkti? Jau beveik 6 mėn po gimdymo, bet dar neslenka plaukai, nagų gyvenime tokių tvirtų neturėjau, dantys irgi be problemų.
na, to tai nezinau:) Gal cia paaiskinta priezastis slinkimo, o nevisoms gi slenka.
Dziaukites, jei taip. As ir kokius 4 menesius dziaugiausi ir maniau, kad cia nesamone, kol ant tamsiu grindu nepamaciau kuokstu savo sviesiu plauku, nes ant parketo nesimate.
na, to tai nezinau:) Gal cia paaiskinta priezastis slinkimo, o nevisoms gi slenka.
Dziaukites, jei taip. As ir kokius 4 menesius dziaugiausi ir maniau, kad cia nesamone, kol ant tamsiu grindu nepamaciau kuokstu savo sviesiu plauku, nes ant parketo nesimate.
man slinko gal nuo kokio 2 iki 4 mėnesio žiauuuriai
Man slinko nėštumo pradžioje ir nuo 3 mėn. po gimdymo. Dabar mažiui jau penktas mėnuo, bet vis dar pilni namai mano plaukų. Tikiuosi, tuoj baigsis tas "periodas".
Pritariu nuomonei, kad tai natūralus procesas, vienoms stipriau kitoms silpniau pasireiškiantis ir nesiimu jokių priemonių. Visos tos "stebuklingos" ampulės, šampūnai, kaukės - tai tik verslas. Bent jau tokia mano asmeninė priemonė. Tiesiog nusipirkusi sau be proto brangią priemonę pasijauti "daugiau verta"... ir tiek.
Pritariu nuomonei, kad tai natūralus procesas, vienoms stipriau kitoms silpniau pasireiškiantis ir nesiimu jokių priemonių. Visos tos "stebuklingos" ampulės, šampūnai, kaukės - tai tik verslas. Bent jau tokia mano asmeninė priemonė. Tiesiog nusipirkusi sau be proto brangią priemonę pasijauti "daugiau verta"... ir tiek.
slenka kuokštais iki šiol (vaikui tuoj 2m), bet paslenka, nustoja, atauga, vėl iš naujo...
pasaka be galo
nieko nebedarau - ir taip žvilga iš savęs
pasaka be galo
nieko nebedarau - ir taip žvilga iš savęs
Silicea gelis labai padeda nuo plauku slinkimo + tarkim arbatmedziu eterinis aliejus, jo reiketu ilasinti i sampuna, geriau butu naturalu, arba as tiesiog itrinu i galvos oda susimaisius alieju+arbatmedzio EA, dar tinka rozmarinu EA, bet tik po kelis lasiukus, kad nebutu per stipru, ir imasazuoti galvos oda,palaikyti ir plauti galva... man akimirksniu nustojo slinkt, nes pradejo slinkt 3menesi po gimdymo, maitinu,, ber iskart sustabziau ta bjauru veiksma, o silicea priaugina nauju plauku (naudoti 6men) tai tiek
Man padejo nesudetingas receptukas, degtine + astrus pipiriukai, I degtine imeti supjaustytus pipiriukus, palaikai savaitele tamsoje ir naudoji, tepti ant sausu ar dregnu plauku su masaziuojanciais judesiais, veikia kaip pipiriniai pleistrai isjudina kraujegysles. Gal kam pravers
Per nestuma turejau super grazius plaukus,nagus ir oda,o va po nestumo jau beveik 4men,nagai vis dar stiprus ir grazus,auga kaip isproteje,o va plaukai pradejo labai slinkt,pilnos rankos pas vaikiuka,lova,ant zemes,vonia kemsasi kai galva issiplaunu Bet tikiu,kad taip turi but Tiesa su oda (viso kuno) labai prastai,labai issausejo,isvis,tokia kaip pas sena zmogu pasidare,braukiant tokiom sausom raukslytem metasi,labai pergyvenu,nejaugi taip ir liks..
gerkit vitaminus ir nieks neslinks!!!!!