Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

QUOTE(Domke @ 2011 05 08, 16:52)
drinks_cheers.gif

Meskute - ir, tai sakei, kad vitaminu gert negali, nemanau, kad ir leistis juos i raumenis butu protinga  schmoll.gif Gal palauk, kol baigsi maitint .. O iki tol plaukus kokiom priemonem tepk, pvz cemeryciu vanduo labai padeda, girdejau  ax.gif

bet nuo cemeryciu galva skauda,kolmaitini irgi kazkaip negalima,b vitaminu ir as norejau,bet nuo ju tai tikrai zinau gali bert vaika,euro vaistinej pirkau sampuna su varnalesom,toks rudas,kaina apie 8 virs,kaskart juo plaudavau,tai padejo tikrai ir dar toks rusiskas purskalas plaukams,litfarmij yra,apie 12 lt be akcijos,naturalus,visos sluoja smile.gif ...
Atsakyti
as tai esu girdejusi, ir bandziusi namini kiausini isplakti, ir istepti plaukus nuo saknu, palaikyti , na tikrai mano plaukai prie sausesniu, tai tokie glotnesni tapo. o gal kas bandet su svogunais irgi pazystama yra tokias kaukes darius pakaitom tai su kiausiniais, tai su svogunu sultimis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remele @ 2011 05 09, 15:26)
as tai esu girdejusi, ir bandziusi namini kiausini isplakti, ir istepti plaukus nuo saknu, palaikyti , na tikrai mano plaukai prie sausesniu, tai tokie glotnesni tapo. o gal kas bandet su svogunais irgi pazystama yra tokias kaukes darius pakaitom tai su kiausiniais, tai su svogunu sultimis. smile.gif

Svogūnai tikrai labai padeda thumbup.gif . Mano brolis darė tokias kaukes, kai buvo bepradedąs plikti. Jam sustabdė plaukų slinkimą. Bet jau smarvė smarvė. Dar kol galva sausa, kvapo nėra, bet užtenka tik šiek tiek paprakaituoti, tai galva iš tolo dvokia doh.gif . Be to, turi bet kokio vandens bijoti kaip koks katinas. Jei tik koks lietaus lašelis nukrito ant galvos, tai ir vėl smirdi iš tolo doh.gif .
Atsakyti
as su svogunais nebandziau, tik su kiausiniais;) biggrin.gif mano mamos drauge visokias kaukes pakatom darydavo tai kiausiniai, tai svogunai na pas ja tikrai daug plauku;) gal is saves daug, dar kaukytes tai is vis liuks;) smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remele: 12 gegužės 2011 - 06:53
Man irgi buvo pradėję baisiai slinkti, pradėjau naudoti naturalias priemones, sviestus, aliejus, tai gerokai pagerino situaciją thumbup.gif
Atsakyti
Bandziau pasitepliot ivairiais aliejukais, bet kolkas efekto jokio. Nors nauji tai autaugineja..Reiks eit pas kirpeja, keist sukuosena:)
Atsakyti
QUOTE(jurg333 @ 2011 05 23, 10:16)
Bandziau pasitepliot ivairiais aliejukais, bet kolkas efekto jokio. Nors nauji tai autaugineja..Reiks eit pas kirpeja, keist sukuosena:)

as irgi cia visokiu alieju prisipirkau, na gal siek tiek gereja situacija, nuo tu aliejuku:)
Atsakyti
Man taip pat predejo plaukai slinkti kuoksai, nesuprantu kaip ant galvos plauku dar yra doh.gif lotuliukas.gif Vat pazystama sake nusipirkti vaistineje kosmetinio zibalo ir pries kiekviena plovina juo issitrinti galva palaikyti siek tiek ir tada plauti, sakiau reikes pabandyti ir ziureti ar padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte_ @ 2011 05 28, 11:17)
Man taip pat predejo plaukai slinkti kuoksai, nesuprantu kaip ant galvos plauku dar yra  doh.gif  lotuliukas.gif  Vat pazystama sake nusipirkti vaistineje kosmetinio zibalo ir pries kiekviena plovina juo issitrinti galva palaikyti siek tiek ir tada plauti, sakiau reikes pabandyti ir ziureti ar padeda  smile.gif

kažkiek padeda drinks_cheers.gif kartu su visomis kitomis priemonėmis. pirkau Švaros prekėse, nebrangus. tik išplauti jį sunkoka, su šampūnu reikia 2-3 kartus plauti, aišku, vienu metu, nes riebus tas žibalas.

man dar kirpėja sakė receptą, dabar kaip tik tinkams metas. prisirinkti dilgėlių ir jas sugrūsti į košelę (tik ne geležiniu, o mediniu ar akmeniniu grūstuvu) ir ta košele ištrynus ištrinktų plaukų šaknis pabūti ar pora valandų ar net ir per dieną/naktį. paskui tik nuskalauti.

ir dar sakė, kad iš tikro moterims plaukais reiktų pradėti rūpintis taip rimčiau negu įprastai jau likus bent mėnesiui ar porai iki gimdymo, o ne pradėjus slinkti plaukams.
Papildyta:
nuo svogūnų gražūs plaukai, bet ir smarvė doh.gif
Atsakyti
Na, man jau baisusis slinkimas nustojo thumbup.gif Slinko baisiai apie pora menesiu, nieko nedariau ... Plikes neturiu, nes plaukai stori ir veslus .. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos ... o man po gimdymo praejus 3,5 men plaukai pradejo slinkti , labai del to nuliudau .. literaturoje skaiciau apie tai , nes po gimdymo nebesigamina kazkoks elementas ir plaukai susilpneja ...
Atsakyti
Slinko laaaaaabai, tik nustojus maitinti susitvarke, ir suzele nauju plauku eziukas biggrin.gif
Atsakyti