fitoval produkcija is vaistines pameginkit man labai padejo, o galvojau, kad nupliksiu....
po antro vaiko ėmus slinkti plaukams naudojau kosmetinį žibalą prieš plovimą, o po plovimo dar kažkokias kapsules iš eurokos su placenta ar pan.
QUOTE(jage @ 2011 03 12, 11:29)
nieko nedariau, kuokštais irgi slinko, 7-tą mėn sustojo savaime
nieko nedariau, savaime nuo 6 men susitvarke, o dabar net storesni gal pasidare sakyciau
QUOTE(muminukas @ 2011 03 13, 10:56)
po antro vaiko ėmus slinkti plaukams naudojau kosmetinį žibalą prieš plovimą, o po plovimo dar kažkokias kapsules iš eurokos su placenta ar pan.
tos kapsules irgi neblogos, ir seniau jas esu naudojuss ir dabar jas tebenaudoju, ir pigios jos labai.....
pritariu,Fitovalio kapsules ir sampunas slenkant plaukams,puikiai padeda dar galima masazuoti plaukus stambia druska
QUOTE(laimux5 @ 2011 03 21, 13:51)
pritariu,Fitovalio kapsules ir sampunas slenkant plaukams,puikiai padeda dar galima masazuoti plaukus stambia druska
na reiks ir man bandyt ta fitoval, o ne paliksiu sfinksu veisles
QUOTE(JJmama @ 2011 02 17, 22:16)
Ooo ir po antro taip slenka??? siaubas. Man vos pradejo atauginet Teks matyt pirkti peruka...
Jo, dukryte pastoviai mano plaukuose Ju pilna visur, kuokstais .. Bet pas mane veslus plaukai, tai jei ir nuslinks daug, nieko tokio
Su pirmuoju leliumi, kai žiauriai slinko, tai naudojau viską, kad tik padėtų, o dabar nedariau nieko, paslinko, paslinko ir nustojo. Per nėštumą būna labai geri plaukai, tai kas neiškrenta per nėštumą, su kaupu iškrenta po jo.
paprasta,nebrangi ir veiksminga kauke plaukams NATURALAUS ALIVUOGIU ALIEJAUS TRUPUTIS,RICINOS ALIEJAUS TRUPUTIS IR VITAMINO A 5 LASIUKAI,viska ismaisiusios itrinkite i saknis ir palaikykite valanda,isplaukite galva kaip paprastai,tokios kaukes galima det ne daugiau kaip 2 kartus per savaite :super
QUOTE(kregzde @ 2011 03 23, 13:50)
Su pirmuoju leliumi, kai žiauriai slinko, tai naudojau viską, kad tik padėtų, o dabar nedariau nieko, paslinko, paslinko ir nustojo. Per nėštumą būna labai geri plaukai, tai kas neiškrenta per nėštumą, su kaupu iškrenta po jo.
Meskute - ir, tai sakei, kad vitaminu gert negali, nemanau, kad ir leistis juos i raumenis butu protinga Gal palauk, kol baigsi maitint .. O iki tol plaukus kokiom priemonem tepk, pvz cemeryciu vanduo labai padeda, girdejau
Man irgi arba padejo Fitoval sampunas arba slinkimas nustojo savaime o slinko irgi siaubingai, po kiekvieno plovimo uzsikimsdavo vonia kadangi turejau labai veslius plaukus, tai is pradziu dziaugiausi, kad galesiu bent kuoda normalu susirist bet kai ant galvos eme sviest plike pasidare nebejuokinga na bet jau viskas praeity, tik kuri laika turejau toki ezi ant galvos, kad net baisu, ir nieko negalejau su juo padaryt