Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

fitoval produkcija is vaistines pameginkit man labai padejo, o galvojau, kad nupliksiu....
Atsakyti
po antro vaiko ėmus slinkti plaukams naudojau kosmetinį žibalą prieš plovimą, o po plovimo dar kažkokias kapsules iš eurokos su placenta ar pan.
Atsakyti
QUOTE(jage @ 2011 03 12, 11:29)
nieko nedariau, kuokštais irgi slinko, 7-tą mėn sustojo  savaime smile.gif

drinks_cheers.gif nieko nedariau, savaime nuo 6 men susitvarke, o dabar net storesni gal pasidare sakyciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 13, 10:56)
po antro vaiko ėmus slinkti plaukams naudojau kosmetinį žibalą prieš plovimą, o po plovimo dar kažkokias kapsules iš eurokos su placenta ar pan.

tos kapsules irgi neblogos, ir seniau jas esu naudojuss ir dabar jas tebenaudoju, ir pigios jos labai.....
Atsakyti
pritariu,Fitovalio kapsules ir sampunas slenkant plaukams,puikiai padeda smile.gif dar galima masazuoti plaukus stambia druska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimux5 @ 2011 03 21, 13:51)
pritariu,Fitovalio kapsules ir sampunas slenkant plaukams,puikiai padeda smile.gif  dar galima masazuoti plaukus stambia druska biggrin.gif

na reiks ir man bandyt ta fitoval, o ne paliksiu sfinksu veisles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JJmama @ 2011 02 17, 22:16)
Ooo ir po antro taip slenka??? doh.gif  siaubas. Man vos pradejo atauginet doh.gif  Teks matyt pirkti peruka... cool.gif

Jo, dukryte pastoviai mano plaukuose doh.gif Ju pilna visur, kuokstais .. Bet pas mane veslus plaukai, tai jei ir nuslinks daug, nieko tokio blush2.gif
Atsakyti
Su pirmuoju leliumi, kai žiauriai slinko, tai naudojau viską, kad tik padėtų, o dabar nedariau nieko, paslinko, paslinko ir nustojo. Per nėštumą būna labai geri plaukai, tai kas neiškrenta per nėštumą, su kaupu iškrenta po jo.
Atsakyti
paprasta,nebrangi ir veiksminga kauke plaukams NATURALAUS ALIVUOGIU ALIEJAUS TRUPUTIS,RICINOS ALIEJAUS TRUPUTIS IR VITAMINO A 5 LASIUKAI,viska ismaisiusios itrinkite i saknis ir palaikykite valanda,isplaukite galva kaip paprastai,tokios kaukes galima det ne daugiau kaip 2 kartus per savaite :super
Atsakyti
man taipat labai slenka plaukai isbandziau keleta kaukiu ir sampu nepadejo vitaminu gerti negaliu nes dar maitinu ir mergyte mano beria:( daktare patare susileisti b grupes vitaminus i raumenis sake turetu padeti gal kas yra bande ?patarkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 03 23, 13:50)
Su pirmuoju leliumi, kai žiauriai slinko, tai naudojau viską, kad tik padėtų, o dabar nedariau nieko, paslinko, paslinko ir nustojo. Per nėštumą būna labai geri plaukai, tai kas neiškrenta per nėštumą, su kaupu iškrenta po jo.

drinks_cheers.gif

Meskute - ir, tai sakei, kad vitaminu gert negali, nemanau, kad ir leistis juos i raumenis butu protinga schmoll.gif Gal palauk, kol baigsi maitint .. O iki tol plaukus kokiom priemonem tepk, pvz cemeryciu vanduo labai padeda, girdejau ax.gif
Atsakyti
Man irgi arba padejo Fitoval sampunas arba slinkimas nustojo savaime ax.gif o slinko irgi siaubingai, po kiekvieno plovimo uzsikimsdavo vonia blink.gif kadangi turejau labai veslius plaukus, tai is pradziu dziaugiausi, kad galesiu bent kuoda normalu susirist lotuliukas.gif bet kai ant galvos eme sviest plike pasidare nebejuokinga blink.gif na bet jau viskas praeity, tik kuri laika turejau toki ezi ant galvos, kad net baisu, ir nieko negalejau su juo padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti