Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

naudot pradejau vitaminus
Atsakyti
Man tai po gimdimo labai slinko plaukai liko koks trezdalis buvusiu plauku storio ir nieko neina padaryti , kazkas sutriko organizme. Nes vitaminus geriau visa laika, ir kapsules triniau jokio efekto 0. schmoll.gif
Atsakyti
Per nėštumą, sako, plaukai neslenka, o pasigimdžius nuslenka tai, kas turėjo, neliksit plikos, nebijokit. Vėl atauga. Sveikai maitinkitės ir viskas bus gerai. Sunku aišku, kai vonioj saujos plaukų, bet man po abiejų gimdymo slinko, ir nieko, vėl atauga, pasišiauši po to kaip pienė, pilna galva tų mažų plaukučių. smile.gif
Po pirmo gimdymo ir gėriau ir tryniau - tas pats rezultatas, kai po antro nieko nedariau, tik vitaminus gėriau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRŪTA: 06 vasario 2011 - 00:43
QUOTE(KRŪTA @ 2011 02 06, 02:42)
pasišiauši po to kaip pienė, pilna galva  smile.gif

biggrin.gif chichi graziai pasakyta.. Man po pirmojo siaubingai isslinko plaukai.. dabar jau po truputi atauga, sruogom tongue.gif geriau siek tiek vitaminu, bet manau, kad jie nei padejo, nei nepadejo. greit pastojau antra kart, idomu ar dabar irgi nuslinks juk nespejo dar ataugti normaliai bigsmile.gif
Atsakyti
Man taip pat slenka, ir kiek girdėjau sakė slinks tol kol, žindysiu lelių doh.gif spėju jei tokiais kuokštais slinks ir toliau, tai greitai būsiu plikutė... visad gumytes vos per du mazgus susirišdavau, o dbr tris kart apsuku palaukus gumyte ir tai dažniausiai ji iškrenta doh.gif akivaizdžiai daug plaukų jau netekau
mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 02, 13:15)
Kazin nuo to aliejaus saknys nesiriebaluoja daugiau? Nes jei riebios saknys, tai jau ir taip beda.. o dar aliejaus ilasint

Nepastebėjau kad daugiau riebaluotųsi, juk ten mažas lašelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 11, 20:47)
Man taip pat slenka, ir kiek girdėjau sakė slinks tol kol, žindysiu lelių  doh.gif  spėju jei tokiais kuokštais slinks ir toliau, tai greitai būsiu plikutė... visad gumytes vos per du mazgus susirišdavau, o dbr tris kart apsuku palaukus gumyte ir tai dažniausiai ji iškrenta  doh.gif akivaizdžiai daug plaukų jau netekau
mega_shok.gif

Jo, kol zindziau pirmaji, tol ir slinko ... Bet paskui atgavau savo veslias kasas laikui begant... Dabar po antro gimdymo vel taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KRŪTA @ 2011 02 05, 22:42)
Per nėštumą, sako, plaukai neslenka, o pasigimdžius nuslenka tai, kas turėjo, neliksit plikos, nebijokit. Vėl atauga. Sveikai maitinkitės ir viskas bus gerai. Sunku aišku, kai vonioj saujos plaukų, bet man po abiejų gimdymo slinko, ir nieko, vėl atauga, pasišiauši po to kaip pienė, pilna galva tų mažų plaukučių. smile.gif
Po pirmo gimdymo ir gėriau ir tryniau - tas pats rezultatas, kai po antro nieko nedariau, tik vitaminus gėriau..

drinks_cheers.gif
daryk ka nori nedares, kiek reikes tiek iskris. patys savaime nustoje slinke.
Atsakyti
QUOTE(Rasa Luksiene @ 2010 12 28, 16:22)
Na reikes butinai nusipirkt ir pabandyt smile.gif Nes man irgi labai slenka plaukai, jau nebezinau ka daryt sad.gif

nu ar bandete? padejo?
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 02 12, 02:46)
Jo, kol zindziau pirmaji, tol ir slinko ... Bet paskui atgavau savo veslias kasas laikui begant... Dabar po antro gimdymo vel taip pat  drinks_cheers.gif

Ooo ir po antro taip slenka??? doh.gif siaubas. Man vos pradejo atauginet doh.gif Teks matyt pirkti peruka... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 11, 19:47)
Man taip pat slenka, ir kiek girdėjau sakė slinks tol kol, žindysiu lelių  doh.gif  spėju jei tokiais kuokštais slinks ir toliau, tai greitai būsiu plikutė... visad gumytes vos per du mazgus susirišdavau, o dbr tris kart apsuku palaukus gumyte ir tai dažniausiai ji iškrenta  doh.gif akivaizdžiai daug plaukų jau netekau
mega_shok.gif

man labiausiai sliko kaip po nestumo buvo koks 4-5men, ir taip gal iki kokio 8 men, dabar jau nieko lyginant kaip slinko tai jau beveik neslenka, o ant galvos matosi kad atauga nauji plaukai.
Atsakyti
nieko nedariau, kuokštais irgi slinko, 7-tą mėn sustojo savaime smile.gif
Atsakyti