naudot pradejau vitaminus
Per nėštumą, sako, plaukai neslenka, o pasigimdžius nuslenka tai, kas turėjo, neliksit plikos, nebijokit. Vėl atauga. Sveikai maitinkitės ir viskas bus gerai. Sunku aišku, kai vonioj saujos plaukų, bet man po abiejų gimdymo slinko, ir nieko, vėl atauga, pasišiauši po to kaip pienė, pilna galva tų mažų plaukučių. 
Po pirmo gimdymo ir gėriau ir tryniau - tas pats rezultatas, kai po antro nieko nedariau, tik vitaminus gėriau..

Po pirmo gimdymo ir gėriau ir tryniau - tas pats rezultatas, kai po antro nieko nedariau, tik vitaminus gėriau..
QUOTE(KRŪTA @ 2011 02 06, 02:42)

Man taip pat slenka, ir kiek girdėjau sakė slinks tol kol, žindysiu lelių
spėju jei tokiais kuokštais slinks ir toliau, tai greitai būsiu plikutė... visad gumytes vos per du mazgus susirišdavau, o dbr tris kart apsuku palaukus gumyte ir tai dažniausiai ji iškrenta
akivaizdžiai daug plaukų jau netekau

QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 02, 13:15)
Kazin nuo to aliejaus saknys nesiriebaluoja daugiau? Nes jei riebios saknys, tai jau ir taip beda.. o dar aliejaus ilasint
Nepastebėjau kad daugiau riebaluotųsi, juk ten mažas lašelis

QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 11, 20:47)
spėju jei tokiais kuokštais slinks ir toliau, tai greitai būsiu plikutė... visad gumytes vos per du mazgus susirišdavau, o dbr tris kart apsuku palaukus gumyte ir tai dažniausiai ji iškrenta

Jo, kol zindziau pirmaji, tol ir slinko ... Bet paskui atgavau savo veslias kasas laikui begant... Dabar po antro gimdymo vel taip pat

QUOTE(KRŪTA @ 2011 02 05, 22:42)
Per nėštumą, sako, plaukai neslenka, o pasigimdžius nuslenka tai, kas turėjo, neliksit plikos, nebijokit. Vėl atauga. Sveikai maitinkitės ir viskas bus gerai. Sunku aišku, kai vonioj saujos plaukų, bet man po abiejų gimdymo slinko, ir nieko, vėl atauga, pasišiauši po to kaip pienė, pilna galva tų mažų plaukučių. 

daryk ka nori nedares, kiek reikes tiek iskris. patys savaime nustoje slinke.
QUOTE(Rasa Luksiene @ 2010 12 28, 16:22)
Na reikes butinai nusipirkt ir pabandyt
Nes man irgi labai slenka plaukai, jau nebezinau ka daryt 

nu ar bandete? padejo?
QUOTE(Domke @ 2011 02 12, 02:46)
Jo, kol zindziau pirmaji, tol ir slinko ... Bet paskui atgavau savo veslias kasas laikui begant... Dabar po antro gimdymo vel taip pat 

Ooo ir po antro taip slenka???

QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 11, 19:47)

man labiausiai sliko kaip po nestumo buvo koks 4-5men, ir taip gal iki kokio 8 men, dabar jau nieko lyginant kaip slinko tai jau beveik neslenka, o ant galvos matosi kad atauga nauji plaukai.
nieko nedariau, kuokštais irgi slinko, 7-tą mėn sustojo savaime