Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

QUOTE(Beštuliukas @ 2010 12 16, 16:30)
Hm... sveikos  4u.gif  Matau, kad čia ne aš tokia viena....  ax.gif
Man nuo gimdymo praėjus kokiems 3 mėnesiams pradėjo nerealiai slinkti plaukai. Rytoj sūneliui jau 7 mėnesiai, slinkimas kiek sumažėjęs. Vis maniau, kad tai laikina ir, kad taip turi būti, bet jau nebegaliu kentėti, pirksiu priemones nuo slinkimo. Vonioj plaukai, duše plaukai, galvą šukuoju ir nuo šepečio vis pašau ir vynioju plaukus sruogomis  doh.gif

jo,ne viena tokia,as jau trecia men papildus geriu,bet tik slinkimas apstojes,vistiek iskrenta per diema apie 100plauku
Atsakyti
Man plaukai pradėjo slinkti praėjus maždaug 4 mėnesiams po gimdymo. Tiesiog kuokštais, jau man baisu, kad nenuplikčiau...
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2010 12 17, 13:15)
Man plaukai pradėjo slinkti praėjus maždaug 4 mėnesiams po gimdymo. Tiesiog kuokštais, jau man baisu, kad nenuplikčiau...

aš irgi kasdien į veidrodį pasižiūriu, ar dar nepradėjo pakaušio šonai šviesti ax.gif
Atsakyti
O man slenka jau nuo nuo antro mėn. po gimimo vaikelio(dabar ketvirtas mėn),buvau užsiauginusi plaukus per nieštumą galvojau pasidžiaugsiu,dėl košmariško slinkimo nusikirpau plaukus ir namuose po plovimo galvos apiplaunu šaltu vandeniu,galiu pasakyti ,kad taip nebeslenka plaukai,kaip buvo iki šiol... biggrin.gif
Atsakyti
Rekomenduosiu arbatmedzio eterini alieju, pasiskaitykite čia. Plaunant galva ilasinu po 1 laseli i sampuna. Poveiki pastebejau nuo pirmo plovimo.
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 12 19, 18:07)
Rekomenduosiu arbatmedzio eterini alieju, pasiskaitykite  čia. Plaunant galva ilasinu po 1 laseli i sampuna. Poveiki pastebejau nuo pirmo plovimo.

Na reikes butinai nusipirkt ir pabandyt smile.gif Nes man irgi labai slenka plaukai, jau nebezinau ka daryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 12 19, 18:07)
Rekomenduosiu arbatmedzio eterini alieju, pasiskaitykite  čia. Plaunant galva ilasinu po 1 laseli i sampuna. Poveiki pastebejau nuo pirmo plovimo.

Kazin nuo to aliejaus saknys nesiriebaluoja daugiau? Nes jei riebios saknys, tai jau ir taip beda.. o dar aliejaus ilasint g.gif
Atsakyti
3mėn po gimdymo plaukai pradėjo slinkti kuokštais, ypač smilkiniuose pasimatė, kad rečiau. Slinko apie 3mėn kažkur. Nedariau nieko-liovėsi slinkti ir tiek. Gydytoja buvo sakius, kad taip bus-tipo, kiek per nėštumą neišslinko, tai dabar iškris lotuliukas.gif Bet kai pradėjo atauginėti... doh.gif Tokia kuosa pasišiaušus buvau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad ir man neužilgo pradės atauginėti. Kol kas darau kokosų aliejaus kaukes, kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjau, bet gal pagerės. Aš juo išsitepu plaukus nakčiai ir išplaunu kitą rytą, tik reikia gerai išplauti, kad plukai neliktų riebūs smile.gif
Atsakyti
svoguno,kiausinio ir medaus kauke thumbup.gif
Atsakyti
As manau, kad kaukes ir pan. is esmes situacijos neisspres, nes slenka todel. kad vsikeis is musu pasiima daug maistiniu medziagu, ypac, jeigu maitiname. as maitinu, dabar maziukui 4,5 men ir pries pora savaiciu pastebejau, jog plaukai pradejo kuokstais slinkti. Mano supratimu, geriausia visa organizma stiprinti, nes po gimdymo mes issenkame, nemigo naktys, maitinimas ir pan.. As vartoju papildus vienos firmos, ne is vaistines, nes ten viena chemija ir laukiu pagerejimo.
Atsakyti
gal kuri naudojote KLORANE sampuna nuo slinkimo? ar padejo?
Atsakyti