Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Per nestuma mano plaukai buvo labai isgrazeje, visiskai neslinko, nors siaip jie pas mane ploni tokie. O pagimdzius po 3 men mazdaug laabai ziauriai pradeje buvo slinkt. Kuokstais tiesiog. As net sukuot juos bijodavau. Bet tas slinkimas truko kazkur 1,5 menesio. Paskui nustojo ir jau taip nebeslinko. Kadangi mano plaukai tamsus, tai as dar pries nestuma daznokai dazydavau plaukus su chna ir basma. Man labai gerai padedavo nuo slinkimo, tai po gimdymo irgi tokiu budu stiprinau. Dar vitaminu pageriau, bet ne plaukams skirtu, o maitinanciai, kad organizma sustiprintu, kadangi maitinau tuo metu. Susitvarke viskas kazkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izaura16: 08 gruodžio 2010 - 00:24
Tas plaukų slinkimas po gimdymo visai normalu, ir man slinko..juk nėštumo metu plaukai neslinko, bet po to vistiek turi jie atsinaujinti, taip jau būna..nepadės čia nei vitaminai, nei priemonės kokios..išslinks, kas turi išslinkt ir viskas..reik tik išlaukt..
Atsakyti
Kiek idomu tas islaukt?
Toks jausmas kad plika liksiu.
Atsakyti
sveikos,
man taip slinko, kad laukti nebebuvo ko....mano broliene kirpeja, ji rekomendavo Wellos seruma nuo slinkimo. Brangus daiktas, bet man padejo. As buvau isitikinusi, kad reikia vitaminu, kad slinkima salygoja hormoniniai pokyciai, bet broliene sako:"o kodel plaukams nepadejus is isores?" Pabandykite.
Atsakyti
labai slinko, maciau tik plaudama galva, kokiais kiekiais rinkau po vonia... bijojau ant galvos paziuret kas daros. o dbr jau ziuriu mano soninese plikese nauji plaukiukai atsiranda. ziauriai skamba soninese plikese, bet jos kaip pas beplinkanti 55metu dieda biggrin.gif nieko,praeis. beje jei medu valgyt greiciau isdygsta nauji
Atsakyti
Man plaukai labai slinko po pirmojo gimdymo. Kai gimė antras sūnus beveik neslinko, tad galėdavau ir palaidais plaukais po namus vaikštinėti. O dabar po trečiojo gimdymo tai siaubas kas darosi. Žinau kad tai laikina, bet nepatinka tas vaizdas kokį matau šukuodamasi ir plaudama galvą. Vaikštau tik susirišus, nes nuo katino ir taip pilna plaukų o jei dar maniškiai visur mėtysis.... doh.gif
Atsakyti
Kol maitini slinkt neturetu, o paskui pradeda doh.gif kaip ir po kiekvieno streso, taip ir gimdymas organizmui kaip stresas- ir slenka.. paskui ataugs. Nenuslinks juk visi. Nedaug pliku gatvem eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 12 14, 21:48)
Kol maitini slinkt neturetu, o paskui pradeda  doh.gif  kaip ir po kiekvieno streso, taip ir gimdymas organizmui kaip stresas- ir slenka.. paskui ataugs. Nenuslinks juk visi. Nedaug pliku gatvem eina  biggrin.gif

Žinok, kai man slinko, tai galvojau, kad tikrai nuslinks. Bet nustojo biggrin.gif nors ir ne per seniausiai tik susinormalizavo. Dabar jau viskas proto ribose. Nors kol kas ševiliūra skystoka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 12 14, 23:48)
Kol maitini slinkt neturetu, o paskui pradeda  doh.gif  kaip ir po kiekvieno streso, taip ir gimdymas organizmui kaip stresas- ir slenka.. paskui ataugs. Nenuslinks juk visi. Nedaug pliku gatvem eina  biggrin.gif

Tai kad slenka ir pačiai maitinant unsure.gif
Atsakyti
man ta pati beda buvo, net verkti norejosi kiek plauku palikdavau sepeti ir duse blink.gif nusipirkau plauku prieziuros priemones kurios padeda del plauku slinkimo, ir padejo. sampuna gerai isitrini i galva ir palaikai 2-3 min. balsama taip pat, ir kauke plaukam dedavausi kartais.....Ir pasibaige tos bedos smile.gif pradejo plaukai augti mirksiukas.gif
Atsakyti
Hm... sveikos 4u.gif Matau, kad čia ne aš tokia viena.... ax.gif
Man nuo gimdymo praėjus kokiems 3 mėnesiams pradėjo nerealiai slinkti plaukai. Rytoj sūneliui jau 7 mėnesiai, slinkimas kiek sumažėjęs. Vis maniau, kad tai laikina ir, kad taip turi būti, bet jau nebegaliu kentėti, pirksiu priemones nuo slinkimo. Vonioj plaukai, duše plaukai, galvą šukuoju ir nuo šepečio vis pašau ir vynioju plaukus sruogomis doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,kol besilaukiau taip pat slinko labai plaukai. Po gimdymo irgi kuris laikas slinko bet po poros menesiu susitvarke,vyras net pikdavo kad visur pilna plauku, po duso vanduo sunkiai subegdavo nuo plauku uzsikimsdavo taip pat ir nuo vandenio dar labai slinkdavo perbrauki su ranka per galva ir lieka plauku kuokstas verysad.gif
Atsakyti