Man ir per nestuma slinko ir po gimdymo, o dabar is viso kosmaras, nieko neliko..
jau menesis kaip vitaminus geriu ir sampuna nuo slinkimo naudoju, o rezultato nesimato..
QUOTE(Raskila-vyde @ 2010 11 30, 22:59)
Man vis dar krenta, bet jau maziau. Man kirpeja sake, kad isorines priemones niekuo nepades, tik bus ismesti pinigai. Reikia gerti vitaminus, ir laukti kol nustos slinkti plaukai.. kitu priemoniu nera, nebent nusikirpti plaukus visai
Na tos kirpėjos visos skirtingai kalba O maniškė kaip tik sakė, kad vitaminai gerai, bet juos reikia vartoti labai ilgai, kad pasimatytų rezultatas. O išorinėmis priemonėmis galima greičiau pasiekti norimą efektą
man per nestuma tokie stiprus, blizgantys plaukai buvo, kad dar tokiu graziu nebuvau turejusi. O po nestumu su pienuku vis maziau ir maziau blizgejo. Nors taip norejosi kuo ilgiau tureti tuos grazius plaukus. Man patare gerti vitaminus taip maziau organizmas apkraunamas. Tai ir sengiuosi
Mano irgi per nėštumą ir kol daug žindžiau buvo plaukai superiniai, dabar, kai tik epizodiškai pažinda mažoji, prasidėjo problemos su oda ir plaukais. Plaukus baisiausia plauti - tiek jų skalaujant "nubėga" su vandeniu, kad atrodo, išplovus galvą liksiu plika
Bandžiau rinktis vitaminus tai vaistinėj, tai internete, tiek jų visokių yra, negi dabar bandyti visus iš eilės? O juk ir efektas pasimato ne taip ir greitai... Gal kas žino specialius nuo plaukų slinkimo būtent po gimdymo?
Bandžiau rinktis vitaminus tai vaistinėj, tai internete, tiek jų visokių yra, negi dabar bandyti visus iš eilės? O juk ir efektas pasimato ne taip ir greitai... Gal kas žino specialius nuo plaukų slinkimo būtent po gimdymo?
QUOTE(*Saulute* @ 2010 12 03, 23:12)
Na tos kirpėjos visos skirtingai kalba O maniškė kaip tik sakė, kad vitaminai gerai, bet juos reikia vartoti labai ilgai, kad pasimatytų rezultatas. O išorinėmis priemonėmis galima greičiau pasiekti norimą efektą
Matyt siule priemones pas ja isigyti.
Ir mano kirpeja sake, kad cia naturalus procesas, isorines priemones naudos mazai duos. Reikia geri vitaminus, as pati geriu vitaminus maitinancioms, plaukai jau maziau slenka, nors aisku esu dabar juos pakirpusi gerokai.
QUOTE(NamDa @ 2010 12 06, 00:56)
Mano irgi per nėštumą ir kol daug žindžiau buvo plaukai superiniai, dabar, kai tik epizodiškai pažinda mažoji, prasidėjo problemos su oda ir plaukais. Plaukus baisiausia plauti - tiek jų skalaujant "nubėga" su vandeniu, kad atrodo, išplovus galvą liksiu plika
futura silica
Man laikiantis vaiko irgi labai grazus plaukai buvo: nebeslinko beveik visai, atsigavo net pradejo matytis naujai augantys. Neilgai dziaugiausi , kai gime vaikas ir pradejau maitinti, siaubas, pradejo kristi kuokstais. Nors geriau vitaminus maitinancioms, nieko tai epadejo.Paausiuose ir virs smilkiniu bebuvo keletas retu plaukeliu, svietesi oda. Atmaitinau vaika savo pienu apie 5men. ir nebeiskenciau, negalejau i save ziureti. Tada nusipirkau vitaminus Pantogar ir Himalaya plauku kauke nuo slinkimo. Stopiai tepliojausi pries kiekviena plauku plovima. Ir nezinau ar tai sutapimas, bet plaukai pradejo atsigauti. Dabar laukiuosi antro vaiko ir vel plaukai atsigave. Baisu, kad vel pasikartos pirmasis scenarijus
Po gimdymo praėjo daugiau nei metai, bet plaukai vis tiek slenka. Dabar bandau Fitoval gydomąjį šampūną su lasjonu.Manau, kad rezultatas jau šiek tiek gerėja.
Turėjau plaukus iki pusės nugaros, bet kai pradėjo po gimdymo taip slinkti beliko tik nusikirpti trumpai... Buvo atsigavę, bet va vėl per visokius stresus liksiu pusplikė Turbūt geriausias patarimas - stiprinti viską iš vidaus...
man irgi mazdaug trecia menesi po gimdymo pradejo labai slinkti plaukai.
Naudojau l'oreal ampules(4 vnt.) nuo slinkimo ir sampuna pirkau is kirpejos.
Ir geriau "grozvita" vitaminus.
Dabar labai daug auga nauju plauku Galbut tai sutapimas bet man padejo. O vaistininke patare, kad maitinancioms mamytems, kai kurie vitaminai gali sukelti vaikuciams alergija, tad reiktu atsargiai rinktis.
Naudojau l'oreal ampules(4 vnt.) nuo slinkimo ir sampuna pirkau is kirpejos.
Ir geriau "grozvita" vitaminus.
Dabar labai daug auga nauju plauku Galbut tai sutapimas bet man padejo. O vaistininke patare, kad maitinancioms mamytems, kai kurie vitaminai gali sukelti vaikuciams alergija, tad reiktu atsargiai rinktis.
Visoms ziuriu ta pati problema, as taip nustebau kai nestumo metu plaukai liovesi slinkti,taip apsidziaugiau, bet neilgam.................
Galvoju gal kalci su cinku vel pradeti gert, gal nuo visu vitaminu buvo praejes slinkimas.?
Ir dar oda........
nu jau tokia jautri tapo- siaubas, bruksteli netycia su nagu tai ta vieta taip paraudonoja,aptinsta net - baisu.
Galvoju gal kalci su cinku vel pradeti gert, gal nuo visu vitaminu buvo praejes slinkimas.?
Ir dar oda........
nu jau tokia jautri tapo- siaubas, bruksteli netycia su nagu tai ta vieta taip paraudonoja,aptinsta net - baisu.