Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

laba diena,

Man labai padejo kalcis.Isgerdavau po viena tablete butinai pries miegeli ir nustojo smukti.Ir taip ne kazin kiek tu plauku turiu,jei buciau negerus,tai tikriausia plika dabar buciau wub.gif
sekmes.
Atsakyti
O man FITOVAL maisto papildas labai padejo thumbup.gif
Atsakyti
Senoji tema
Atsakyti
Pradėjo slinkti kai vaikui suėjo 3 mėn., o baigėsi kai leliui suėjo beveik 6 mėn.
Atsakyti
pradejo slinkt kai vaikui buvo 3 menesisi ir vis dar slenka cray.gif net vyras sako, kad seriuosi labiau uz musu avigani doh.gif ir garbanotis nustojo. pries nestuma buvau garbane, o dabar vos banguoti plaukai ir tokia vargana uodegyte likusi blink.gif
jeigu dar meneisuka taip, tai pas kirpeja eisiu kirptis
Atsakyti
slinko ir man siaubinagai, bet dabar tai jau atsigavo viskas tvarkoj...naudojau kapsules vichy thumbup.gif tikrai sustabde slinkima, aisku ne po 1-2 kapsuliu, naudodavau kaskart plaunant galva ( 3 kart savaitej) apie menesi laiko ir tikrai rezultatas matyt
Atsakyti
Man padėjo tik Pantogar.
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 14, 23:11)
Man padėjo tik Pantogar.

Verdaina, o po kiek menesiu Pantogar vartojimo nustojo slinkti?
Atsakyti
Mamytės, be panikos wink.gif Man plaukai nustojo slinkt kai mano lelei buvo kokie 7-8 mėn. Man ir kuokštais slinko. Dabar pilna galva trumpų plaukų, priekyje ežys toks juokingas auga, jau per trečdalį kaktos per kelis mėnesius smile.gif Žodžiu, tai tik laiko klausimas wink.gif Mylėkit save, gražiai apsikirpkit, susišukuokit, gražiai atrodykit ir viskas bus ok wink.gif Man žymiai baisiau jauna mamytė su riebaluotais nesutvarkytais plaukais (tipo esu mama ir laiko neturiu).
Atsakyti
O as negimdzius ir vaikiuko dar neplanuoju.. Na bet kuokstais eina, baisu ir sukuot ir plaut, perukus is surinktu plauku jau galima gamint , o nauji plaukai ir neatauga doh.gif Gal penktadalis plauku liko, kokius anksciau turejau, dabar ziauriai ploni cry.gif
Nuo stresu negali but, nes gyvenu ramiai. Grieztu dietu dabar nesilaikau, valgau viska ir po nemazai.. Tai ir nesugalvoju nuo ko cia taip.. Tikejaus, gal kokie geri vitaminai plaukams si reikala sutvarkytu.
Pas dermatologa buvau del sios bedos, tai taip ir nepasake, kokia priezastis.. Sako, gal keiciantis sezonui ir tu kaili keiti doh.gif Bet kad naujas kailis po apacia tai nedygsta.. O daktaro israsytas tepalas ne kiek nepadejo schmoll.gif

Verdaina, tu po gimdymo Pantogar vartojai? Ar kitu laiku?
Atsakyti
3*tfu kol kas neslenka, nors jau laukiu kada ir man cia kuokstai slinks g.gif
Geriu viena diena pregnacare vitaminus, kt diena zuvies taukus, o dar kt diena Mg+Ca+Zn vitaminus, gal tai padeda? Dar naudoju kosmetini zibala, sampunu stengiuosi nenaudoti, o plaunu galva juodos duonos ir kiausinio trynio kode, plauku nedazau.
Tikiuosi si karta issisukti, nes po pirmo nestumo irgi ziauriai slinko (bet tada neskyriau tiek demesio savo kudloms blush2.gif )
Atsakyti
Man visai nesenai pradejo slinkt, bet tikrai ne kuokstais. Tai pradziai nusipirkau samounu - Vichy ir Lakme nuo slinkimo. Tikiuosi tik tiek ir uzteks rolleyes.gif
Atsakyti