Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

man irgi baisu, kad liksiu be plauku schmoll.gif , naudoju sezamo alieju, galvojau kad kiek sustabdys slinkima, taciau ne, tik plaukai pradejo labai greit augti.
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2010 11 03, 15:45)
man irgi baisu,  kad liksiu be plauku schmoll.gif , naudoju sezamo alieju, galvojau kad kiek sustabdys slinkima, taciau ne, tik plaukai pradejo  labai greit augti.

o kur yra pirkt jo ?ir kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti
Čia viskas naturalu, nes nėštumo metu plaukai iš vis beveik neslenka, o po gimdymo tiesiog visi iš karto krenta, kurie turėjo iškristi. Savaime nustoja slinkti. Man po abieju gimdymu buvo tas pats. Antram vaikui jau 7 men. ir jau nustojo slinkti.
Atsakyti
Nesinervuokit mamytes, nustos slinkti savaime.Po pirmo gimdymo gal metai praejo, kol nustojo, tai labai depresavau del to, daug ka naudojau ir niekas nepadejo.Dabar jau zinau ko tiketis, tai nepergyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2010 11 03, 14:45)
man irgi baisu,  kad liksiu be plauku schmoll.gif , naudoju sezamo alieju, galvojau kad kiek sustabdys slinkima, taciau ne, tik plaukai pradejo  labai greit augti.

sveikos, man irgi po gimdymo eme slinkti plaukais, irgi kuokstais doh.gif
nu kaip daugelis sake-reikia islaukti, bet tuo paciu noretusi sustiprinti naujai beaugancius ax.gif juk is tikro nei vienos jaunos mamytes nesam mate plika galva, tai ir pergyventi nera ko, kad paliksim plikos lotuliukas.gif

tik klausimas kur gauti to sezamo aliejaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2010 11 25, 12:11)
sveikos, man irgi po gimdymo eme slinkti plaukais, irgi kuokstais  doh.gif
nu kaip daugelis sake-reikia islaukti, bet tuo paciu noretusi sustiprinti naujai beaugancius  ax.gif  juk is tikro nei vienos jaunos mamytes nesam mate plika galva, tai ir pergyventi nera ko, kad paliksim plikos  lotuliukas.gif
tik klausimas kur gauti to sezamo aliejaus?  ax.gif

man tai maziau jau slenka,nes antra pAKUOTE futura silica geriu,mamavit maitinanciai,i savaite ant plauku dedu balzama su varnalesom,pigiausias norfoj jis,maximoj maciau 3 litais brangiau,poto i savaite ricinos aliejaus tepu...isvis pradejau plaut du kartus i savaite,nebe kiekviena diena smile.gif ...o rezultatas tai jau matyt,eziukas naujas auga galvoj ir maziau slenka...o plaukunlike tai bizyte toooooooookia plona doh.gif smile.gif
Atsakyti
Pritariu mamytėms, kurios sako, kad plaukai turi išslinkti, kurie nėštumo metu neišslinko. Ir jokios priemonės čia nepadės, tiesiog bus išmesti pinigai. Man slinko taip pat, dabar, praėjus pusei metų po gimdymo, jau lyg apstojo. Iki šiol maitinu, vitaminų jokių negeriu. Galvą plaunu įprastai.
Plaukų slinkimas po gimdymo - hormonių pokyčių rezultatas. Nieko nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(rasulka2 @ 2010 11 05, 23:47)
Čia viskas naturalu, nes nėštumo metu plaukai iš vis beveik neslenka, o po gimdymo tiesiog visi iš karto krenta, kurie turėjo iškristi. Savaime nustoja slinkti. Man po abieju gimdymu buvo tas pats. Antram vaikui jau 7 men. ir jau nustojo slinkti.

Nu drisciau paneigti ... Su pirmu nestumu tikrai plaukai vesejo, tik po gimdymo slinko, bet ne per daugiausia ..
O sikart visa nestuma slenka ir slenka kuokstais .. Tai kas bus po gimdymo doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 11 27, 20:46)
O sikart visa nestuma slenka ir slenka kuokstais .. Tai kas bus po gimdymo  doh.gif  g.gif

Tuomet gal po gimdymo neslinks mirksiukas.gif
To Tau ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
manau kiekvienai skirtingai-vienai daugiau, kitai maziau 4u.gif nesigincykit...o as radau sezamo aliejaus ir siandien ismeginau-visai gal ir nieko-plaukai paliko minkstesni ir puresni, nors aisku po pirmo plovimo rezulatu stebuklingu nebus, bet po keletos jau kazko tikiuosi biggrin.gif nukritusiu plauku nesusigrazinsiu, bet tikiuos nauji ataugs sveikesni ir grazesni bei ilgesni 4u.gif
Atsakyti
Man irgi pradejo plaukai labai slinkti kai praejo 3 menesiai po gimdymo doh.gif tai dabar savaitele laiko, o prie plauku ir bijau liestis, visur namuose vien mano plauku doh.gif siurblio sepetelis visas istisai apsivelia mano plaukais... pasiskaiciau truputi ramiau, kad ne man vienai taip...
Atsakyti
Man vis dar krenta, bet jau maziau. Man kirpeja sake, kad isorines priemones niekuo nepades, tik bus ismesti pinigai. Reikia gerti vitaminus, ir laukti kol nustos slinkti plaukai.. kitu priemoniu nera, nebent nusikirpti plaukus visai smile.gif
Atsakyti