Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

mano plaukai taip pat pradejo sinkiti, tai meginu yvairiom priemonem tai sustabdyti cool.gif
Atsakyti
pritariu, nestumo metu plaukai neslenka, o slinkti pradeda praejus 3-4men po gimdymo. tai normalu, tik kiek baisoka... uztad kaip linksma kai veliau pradeda ataugineti!!! tas "sepetukas" nemazai problemu man sukele biggrin.gif
Atsakyti
Iš pradžių slinko labai baisiai, tikrai kuokštais doh.gif . Pradėjau gerti vitaminus (na, nelabai sąžiningai). Po kiek laiko nustojo slinkti ir ėmė atauginėti. tai pireky net atrodo kaip kirpčiukai ax.gif , nors iš tikro tai ataugantys plaukai
Atsakyti
Mano plaukai ir taip nebuvo is stipriuju. Nestumo metu pasidziaugiau kad siek tiek atsigavo. O dabar atsiimu savo. doh.gif Kiekviena ryta pilna kriaukle prisukuoju. Maziau slenka jei bunu palaidais plaukai. Jei surisu gumyte daugiau issukuoju. Taciau jei palaidi, mazoji rauna doh.gif Nezinau net kas geriau blink.gif
Atsakyti
Man irgi vienu metu buvo pradeje labai slinkti. Galvojau plika liksiu. Nuvarem pas mano GP, sakau: ka daryt? Sako: tu 'nematyk' tu plauku ir nustos slinkti. Sakau: kaip nematyt, kai didziausiais kuokstais slenka? Sako: 'nematyk', ir nustos. Nes kuo daugiau stresuosi, tuo daugiau ju isslinks. Tai ir pradejau 'nematyti'. Nezinau ar sutapimas, ar kaip, bet jau po keliu dienu pamaciau, kad vis maziau ir maziau slenka. O po to isvis nustojo slinkt. Nepergyvenkit, plikos nelikisit smile.gif.
Atsakyti
Slinko baisiai baisiai, bet dar baisiau pasidarė, kai pradėjo atauginėti lotuliukas.gif daugiausiai man išslinko ant pakaušio, tai styro ten toks kuokštas... dabar jau kokių dešimt cm, bet vis tiek nesigauna susišukuoti taip, kad neišlystų. Tas "krokodilas", kur sukanda viršuje, nebesilaiko, nes per mažai plaukų liko... doh.gif
Atsakyti
Nestumo metu ir man plaukai visiskai nesliko! Bet po gimdymo, praejus 3-4men., plaukai labai pradejo slinkti, tiesiog kuokstais.
Mano kirpeja patare isigyti varnalesu alieju, toki pat plauku sampuna ir balzama. Rezultatas akivaizdus!!!!!
Atsakyti
Man taip pat labai slenka plaukai verysad.gif Kiek sukuojuosi vis krenta, dar taip nera buve unsure.gif Geriu vitaminus, gal kiek aprims, nes jau neimanoma... doh.gif
Atsakyti
man irgi plaukai slenka kuokstais...maza to, kad isplovus galva dusas vos neuzsikemsa..tai dar dziovindama plaukus ant grindu kruvas palieku...siaubas
Atsakyti
man irgi labai slenka doh.gif šviesūs, tai pakampėmis nesimato biggrin.gif kadangi tai natūralus procesas, teks prakentėt g.gif labai tikiuosi, kad visai plika neliksiu biggrin.gif kažkaip po pirmo nestuke.gif nepastebėjau, kad atauginėjantys plaukai labai vargintų g.gif tikiuosi ir dabar lengvai praeit tą etapą bigsmile.gif
Atsakyti
ir man prasidejo sitas 'malonumas'...tikiuos greit baigsis...nes gaila plauku ir tai keletas ant galvos tik yra... ax.gif
Atsakyti
3-4 menesi isslinko labai daug plauku, slinko gal kokias tris savaites intensyviai. Nustojo savaime, nes turejo isslinkti visi plaukai, kurie per tuos nestumo metus neisslinko. Dabar vis dar vaikstau su sepeciu ant galvos biggrin.gif
Atsakyti