Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

QUOTE(~edita~ @ 2010 03 19, 12:51)
Nusipirkau vaistineja sampuna nuo plauku slinkimo ir beda pasibaige  smile.gif

Ir as pirkau vaistinej sampuna,bet jis ne nuo plauku slinkimo,o nuo pleiskanu,bet kartu skatina ir plauku augima smile.gif man thumbup.gif labai greit nustojo slinkti. Himalaya atrodo vadinasi 4u.gif
Atsakyti
Po gimdymo praejo virs 6 men., bet kol kas plaukai neslenka. Nors ziauriai bijau, nes plaukuciai ploni. Idomu, gal jau ir nebebus to ziauraus plauku slinkimo. Ar yra buve ir kitom taip?
Atsakyti
kol kas neslenka, bet tikiuosi kad ir neprades ax.gif
Atsakyti
Mano plaukai per nestuma taip uzvesejo, kad tokiu gyevnime neturejau, pagimdziau, po pusmecio paslinko, bet saikingai , dabar ataugineja piestu stovi visas priekis lotuliukas.gif ir vel pastojau, ziuresim kas si karta bus smile.gif
Atsakyti
Man plaukai slinkti pradejo kai maziukei 3 menesiai suejo. Kirpeja sake kad nieko nepadarysi, turi kazkiek isslinkti, jokios kaukes ir vitaminai nesulaikys...
Atsakyti
Man irgi labai slinko, buvau susirūpinusi, nes kriauklėj kuokštas plaukų po šukavimo likdavo, bet specialiai nieko nedariau, nes draugės sakė, kad tai natūralus procesas... Pas mane buvo ilgi plaukai, tai aš juos tiesiog pasitrumpinau - slinkimas apmažėjo. Bet realiai visai nustojo slinkti tik tada, kai organizmas pradėjo atsigaudinėti (tiksliai mėnesiais net neįvardinčiau...).
Atsakyti
per nestuma uzvesejo doh.gif lotuliukas.gif o po to susilpnejo ir isslinko kiek jiems reikejo po to susitvarke
Atsakyti
man ziauriai slinko po abieju gimdymu... mazdaug treciam ketvirtam menesy, bet po keliu menesiuku pradejo savaime ataugineti, tanketi...
Atsakyti
naturalu, kad slenka plaukai po gimdymo, kadangi nestumo metu neslenka visai smile.gif turi buti pusiausvyra...
Atsakyti
JUms mamos puikus receptas nuo plaukų slinkimo. Man po gimdymo beveik iš karto labai pradėjo slinkti plaukai , ypač išsiplovus galvą - išslinkdavo kelios saujos. Toks receptas: 2 šaukštai degtinės ir 1 šaukštas druskos. maišyti mažiausiai pusę valandos ir kiekvieną vakarą trinti galvą pirštų galiukais 10 min. apie 1 mėn. Patikėkit tikrai garantuoju-nustos slinkti plaukai. Aš pati išbandžiau - jau ne 1 kartą. Jau maždaug po 10 dienų apstoja slinkt. Ir jokios chemijos.
Atsakyti
Oi, degtinės su druska nerekomenduočiau jautriai galvos odai. Jum greičiau padėjo aktyvus galvos masažas pirštų galiukais, o ne degtinė schmoll.gif Kai pagerėja galvos odos kraujotaka, atsigauna ir plaukų svogūnėliai. Reik nebijot šukuot-masažuot medinėm šukom. Dažniausia, kai slenka plaukai kaip tik ir bijoma šukuot, o nereikėtų bijoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elėja @ 2010 05 08, 20:55)
naturalu, kad slenka plaukai po gimdymo, kadangi nestumo metu neslenka visai smile.gif turi buti pusiausvyra...

Šventa tiesa. drinks_cheers.gif Nėštumo metu buvau Varvara Ilgakasė. biggrin.gif Klaikiai ėmė slinkti trečią mėnesį. KLAI-KIAI. Galėdavau rankomis traukti traukti ir traukti nuo galvos doh.gif Ir vitaminus gėriau ir Vichy ampules pirkausi ir su placenta (o šios tai patikėkit, fuflo) ir šampūną specialų. Išslinko ir sustojo. Dabar jau ir šepetėlis ataugo.
Taip kad neimkit galvon mirksiukas.gif , geriau savo brangenybe džiaukitės. 4u.gif
Atsakyti