Mums jau 6 menesiukai greit tai maziau jau man slenka. Bet isslinko taio, kad anksciau su gumyte pora kartu reikdavo plaukus susiristi, o db jau 4 kartus uzsuku. Ziauru... Tokios kasos buvo, o db tik bize paliko.. O ka naudot jei maitini vaika? Gal kokie vitaminai yra?
Slinko ir man plaukai kuokštais , bet aš nieko nedariau, praėjus keturiems mėnesiams po gimdymo praėjo savaime. Mano kirpėja mane nuramino, kad visoms taip būna, dėl hormonų pokyčio organizme. Be to per mano paskutinį apsilankymą, ji mane nudžiugino, kad jau daug naujų plaukučių atauga
Isslinko turbut per pirmas 6 sav., dabar kazkaip nebeslenka taip...
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 23, 23:12)
man jau nustojo slinkt pradejo slinkt lygiai 3men po gimdymo ir baige 5,5men . aisku islinko tikrai daug bet dabar taip gera kai plaunu galva ir randu ju vis maziau . geriau vitaminus , naudojau kapsules ir visaip kitaip tausojau plaukus bet manau padejo tik prabeges laikas
sveikos kaip gerai kad uzsukau cia, o tai jau visai issigandau del savo plauku, klosmariskai slenka...
Papildyta:
QUOTE(Intimacy @ 2009 09 29, 14:37)
Aha, ir as galvojau... praejus 3 men po gimdymo visi namai buvo istisas voratinklis nuo plauku.... Apie kilimus patylesiu...
Labai bijojau, kaip atrodysiu, kai taip masiskai slenka plaukai, bet pasiskaiciau cia komentarus- dar nei viena plika neliko, gal neliksiu ir as
Labai bijojau, kaip atrodysiu, kai taip masiskai slenka plaukai, bet pasiskaiciau cia komentarus- dar nei viena plika neliko, gal neliksiu ir as
va va patalai leliukas ir grindys, visur mano plaukai, o as juos dar atsiauginusi, tai ilgi, baisu, net vemt norisi juos sukuojant ar plaunant galva, prirenku pilna kriaukle...
Papildyta:
QUOTE(saulute1980 @ 2009 09 14, 21:45)
konsultavausi su pazistama gyd., tai si issake tokia nuomone: mazdaug 4 men. po gimdymo keiciasi hormonai, vyksta organizmo atsistatymas ir pan., taigi daznai ima slinkti plaukai. visos priemones, kuriu imasi mamos, tikrai nepakenks, bet kurie turi isslinkti, tie plaukai ir isslinks...
Man irgi nuo 4 men. i
Man irgi nuo 4 men. i
man ir dabar kaip tik leliukui keturi menesiai, panasu kad tai ir yra tas metas slinkti plaukams
Dieve, baisu prisimint, kaip man slinko. Maniau, kad liksiu plika, nes ir taip pas mane reti plaukai. Ko tik neišbandžiau Deja, niekas nepadėjo. Vėliau, slinkimas nustojo savaime
Man tai slinkimo sustojimas jauciasi tik neseniai, t.y. po 1.5 metu nuo gimdymo
Siandien net mano kirpejas pastebejo, kad labai daug atauganciu plauku yra pas mane
Siandien net mano kirpejas pastebejo, kad labai daug atauganciu plauku yra pas mane
pabandyk phytoceane ampules ir sampuna, visai neblogas rezulatas, ypac veiksmingas su masazu
QUOTE(adidamm @ 2010 03 17, 13:27)
hm pas man jau 2metus slenka eh reik fitovalio nusipirkti
Po gimdymo man irgi sruogom eidavo plaukai laukun, persigandus nejuokais buvau ir teko griebtis siaudo - pirkti vitaminu, siaip as jais netikiu, ypac tais visais <nagam> ir t.t. Bet kazkaip pataikiau nusipirkt, vadinasi PLAUKIU PRIEZIUROS PRIEMONE, tik nepameni kokios firmos, visai nebrangiai sumokejau (virs 20 lt), 50 tableciu. Per menesi nustojo slinkti, o per kita menesi uzauga grifka, taip taip PATI UZAUGO, nenusikirpau, o UZAUGO 2cm grifka Ot ir sako netikek stebuklais
jauciu ir as sito dalyko neisvengsiu