QUOTE(Rasytee @ 2008 11 23, 23:12)
man jau nustojo slinkt

pradejo slinkt lygiai 3men po gimdymo ir baige 5,5men . aisku islinko tikrai daug bet dabar taip gera kai plaunu galva ir randu ju vis maziau . geriau vitaminus , naudojau kapsules ir visaip kitaip tausojau plaukus bet manau padejo tik prabeges laikas
sveikos kaip gerai kad uzsukau cia, o tai jau visai issigandau del savo plauku, klosmariskai slenka...
Papildyta:
QUOTE(Intimacy @ 2009 09 29, 14:37)
Aha, ir as galvojau... praejus 3 men po gimdymo visi namai buvo istisas voratinklis nuo plauku.... Apie kilimus patylesiu...
Labai bijojau, kaip atrodysiu, kai taip masiskai slenka plaukai, bet pasiskaiciau cia komentarus- dar nei viena plika neliko, gal neliksiu ir as
va va patalai leliukas ir grindys, visur mano plaukai, o as juos dar atsiauginusi, tai ilgi, baisu, net vemt norisi juos sukuojant ar plaunant galva, prirenku pilna kriaukle...
Papildyta:
QUOTE(saulute1980 @ 2009 09 14, 21:45)
konsultavausi su pazistama gyd., tai si issake tokia nuomone: mazdaug 4 men. po gimdymo keiciasi hormonai, vyksta organizmo atsistatymas ir pan., taigi daznai ima slinkti plaukai. visos priemones, kuriu imasi mamos, tikrai nepakenks, bet kurie turi isslinkti, tie plaukai ir isslinks...
Man irgi nuo 4 men. i
man ir dabar kaip tik leliukui keturi menesiai, panasu kad tai ir yra tas metas slinkti plaukams