Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Nestumo metu plaukai buvo labai grazus,neslinko,bet po gimdymo doh.gif kuokstais krito. Pradejau gerti vitaminus is Amway skirtus nagams,plaukams ir odai,tikrai padejo thumbup.gif
Atsakyti
ir aš turėjau šią bėdą nėštumo metu plaukai visai neslinko labai sustorėjo tankūs tokie buvo. Po gimdymo praėjo 2mėn. ir prasidėjo masinis slinkimas net šukuoti bijojau, jokios priemonės nepadėjo prie smilkinių visai išslinko. Tik viena paguoda kad mačiau dygsta nauji. Tas pats man buvo ir po pirmo gimdymo.
Greičiausia taip organizmas reaguoja į pasikeitimus. ax.gif
Atsakyti
Man po gimdymo lb slinko plaukai,dar maitinau gal del to,bet praejus 5menesiams po gimdymo pabandziau Fitoval sampuna ir losjona,tai man po 2plovimu sumazejo slinkimas,o kai suvartojau visa buteliuka tai db lb mazai isslenka nepalygint kaip buvo anksciau.Fitoval man super padejo smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai pabandykit Fitoval sampuna,bet butinai kartu ir losjona,jis vandens pagrindo turi toki kaip spirito kvapa,bet jis lb veiksmingas,nemazai sumokejau,bet nesigailiu visai.Manp per nestuma plaukai irgi buvo be galo grazus,tankus,blizgejo smile.gif
Atsakyti
Isbandykit Fitoval sampuna ir losjona,man lb padejo,plaukai nustojo slinkti smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Nuraminsiu - nenupliksit tikrai, nors man paciai irgi taip atrode, kai suejo 3 men ir pradejo juodai slinkti. Taciau toks ziaurus slinkimas buvo menesi, po to vis mazejo, o dabar visai nebe smile.gif Taigi viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
labai padeda rusiska kauke,tik pavadinimo nepamenu,ieskokite rusiskose parduotuvese ji kainuoja apie 5lt.
Atsakyti
Man po gimdymo pradejo labiau riebaluotis plaukai.
O taip nesiskundziu jie net sustirejo ir auga greiciau, tik galva tenka dazniau plauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 01 27, 14:38)
Man po gimdymo pradejo labiau riebaluotis plaukai.
O taip nesiskundziu jie net sustirejo ir auga greiciau, tik galva tenka dazniau plauti smile.gif

As tai naudojau Phytoceane ampulesnuo slinkimo su ginko biloba ir toki pat sampuna, tai gerai sutvarke ir dabar jokiu problemu. Tik sampunas skystas labai, bet kaip isaiskino, geriau pasiskirsto ant galvos odos ir laikyti reikia apie 3min. 4u.gif
Atsakyti
Mamytes organizmas turi atsistatyti ,daugumai slenka plaukai ir apstoja po geru 6 men ...Reik gerti vitaminus ,pirkti ampules (alfa parf tarkim)Nuo slinkimo ir laukti ..nenustos visiskai slinkti per diena,bet po truputi prades atsistatyti ..reikeu pasikonsultuosti su kirpeju ,kad apziuretu plauku bukle ...visakas labai individualu
Atsakyti
Po nestumo is karto neslinko,kokiame 3men.kaip pradejo "byreti"tai siaubas ohmy.gif Vitaminus is karto pradejau gerti,bet sako reikia ir is isores plauka gydyti,tai uzsisakiau ampuliu ir netgi gildelemis skalavausi,turejau prisidziovinusi thumbup.gif Patariu wink.gif O siaip visa nestuma jomis persiplaudavau,nes asmeniskai mano "penkiems"plaukams jos gerai good.gif
Atsakyti
Jei naudojat ampoles nuo slinkimo tai reikia buti atidziom, tos kurios maitina to neturetu daryti. Man taip buvo, slinko, naudojau ampoles. Kai pasitikrinau plaukus su tuo aparatu vaistinej, tai ta dermatologe labai nustebus ziurejo i mane, kad maitinu ir naudoju ampoles. Nesvarbu kokios , jos netik i galvos oda veikia, panasiai kaip dazai plaukams i visa organizma. Tai nebevartojau, liko 3... po maitinimo pratesiu. Visgi nepatingekim su zolelem paskalaut, gal kokios dilgeles, ramuneles padetu. g.gif As asmeniskai dilgeles naudoju, riebus plaukai.
Teisybe po maitinimo viskas susitvarko. Bet tas etapas kol slenka toks varantis man depresija.
Atsakyti