Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

QUOTE(irmabaro @ 2009 11 01, 21:08)
tas tai teisybe, kad nestumo metu plaukai buna stiprus smile.gif , bet pradeda slinkt po gimdymo paejus kazkur 3 menesiukams doh.gif  doh.gif  doh.gif

man nereikejo ir triju menesiu laukt, po dvieju savaiciu nuo gimdymo pradejo saujom dribt plaukai doh.gif Belieka guostis, kad gal anksciau pradeje anksciau ir pabaigs slinke g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niutkins @ 2009 11 02, 00:50)
Kad jie neislenka tike kad baisiai atrodytu. Nezinau kiek tiesos, bet girdejau kad nestumo metu neslenka visai, nors normalioje busenoje po biski gi keiciasi, vieni nuslenka, kiti atauga, o po gimdymo pradeda slinkti butent tie kurie turejo islinkti nestumo metu, bet issilaike.

Taip nėštumo metu plaukai neslenka visai, o po nėštumo tas procesas atsinaujina...
Ir dar nesu girdėjus, kad kam nors būtų padėję kokios spec. priemonės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 29, 14:27)
Taip nėštumo metu plaukai neslenka visai, o po nėštumo tas procesas atsinaujina...
Ir dar nesu girdėjus, kad kam nors būtų padėję kokios spec. priemonės  schmoll.gif

Gimdziau pametinukus - visai neseniai.Po pirmojo gimdymo plaukai buvo siaubingi, slinko baisiai, pagimdzius antraji iskart pradejau naudoti priemones - visa linija : kapsules, sampuna ir losjona.Tfu, tfu, jau daugiau nei keturi menesiai po gimdymo ir mano plaukai zinokit zvilga, stiprus lyg buciau nescia.Taip,kad turiu akivaizdzia patirti, kad padeda priemones.
Labai bijojau,kad po sito gimdymo daug isslinks, nes organizmaas neatsistates - juk gimdziau du metus is eiles - ir va, dziaugiuosi savo plaukais mirksiukas.gif
Tiesa, paprastai plaukai slenka nustojus maitinti.As savo vaiku nemaitinau, tai man slinko iskart po pirmojo.
Cia ne reklama, bet man tikrai padejo FITOVAL priemones.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 29, 14:27)
Ir dar nesu girdėjus, kad kam nors būtų padėję kokios spec. priemonės  schmoll.gif

draugei padejo ekologiskas sampunas ir kazkokios dar eko priemones nuo plauku slinkimo. pati negalejau patiket kol nepamaciau su kokiu kuokstu svieziu stagariuku po menesio naudojimo vaiksto bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi labai slenka plaukai, pradėjau gerti "Perfectil" pažiūrėsiu ar padės.
Atsakyti
per pirmą nestuke.gif man visai neslinko plaukai, o po gimdymo praėjus 3-4 mėn, aišku, nemažai jų išslinko, o vietoj jų užaugo ežiukas biggrin.gif ....Dabar aš jau antrąkart nestuke.gif , o plaukai vistiek slenka, na taip kaip ir priklauso - apie 100 plaukų kasdien, todėl labai tikiuosi, kad po šio gimdymo nebus tokio žiauraus slinkimo unsure.gif Geriau jau po biškį kasdien, nei paskui viskas iš karto doh.gif
Atsakyti
plaukai slenka todel kad truksta vitaminu...arba todel kad jie turi isslinkti...sunkiau toms kurioms ploni plaukuciai, o pas kurias stori ir veslus tai man atrodo nera labai ko pergyventi doh.gif as prie tu pas kurias stori plaukai tongue.gif bet labai nemalonu, kad kur vaikscioji ten ir krenta tie plaukai..nepadeda niekas..kiek jau visko isbandziau...niekas nepadeda.. verysad.gif todel labai tikiuosi kad po gimdymo siek tiek nustos slinkti..bet kaip mat yra atvirksciai, slenka vistiek schmoll.gif ehh... nestuke.gif unsure.gif
Atsakyti
sveikos. 4u.gif o problema pazystama. verysad.gif slinko per nestuma,po gimdymo,praejo 11 men.,tas pats,o pries savaite kai maudziausiviena grazu vakara,tai gavau soka mega_shok.gif scare.gif delne atsiradi po galvos plovimo kokstas plauku... fear.gif tai nusipirkau vitaminu PERFECTIL.pradejau gerti,ziuresim kas bus... g.gif o gal kas geret?padeda? ax.gif nes su oda veido irgi ne kas,o nagai tai isvis tragedija... cry.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

as kai buvau nestuke.gif tokie grazus plaukai buvo,kaip niekad gyvenime. o dabar.. kosmaras blink.gif ne nebezinau ka daryti verysad.gif

QUOTE(mazuliukeee23 @ 2009 12 10, 20:59)
sveikos. 4u.gif  o problema pazystama. verysad.gif slinko per nestuma,po gimdymo,praejo 11 men.,tas pats,o pries savaite kai maudziausiviena grazu vakara,tai gavau soka mega_shok.gif  scare.gif delne atsiradi po galvos plovimo kokstas plauku... fear.gif tai nusipirkau vitaminu PERFECTIL.pradejau gerti,ziuresim kas bus... g.gif  o gal kas geret?padeda? ax.gif nes su oda veido irgi ne kas,o nagai tai isvis tragedija... cry.gif

as geriau perfectil, nepadejo schmoll.gif bet as geriau dar pries nestuma. siaip esu isbandziusi beveik visus, kurie buna vaistinese, tai galiu pasakyti kad vieninteliai, kurie siek tiek padejo tai BIOTINE. bet juos reikia vartoti ilgai, kad pastebeti rezulatus - min puse metu.
Atsakyti
Per neštumą ne tai kad neslinko, o augo tiesiog ir žvilgėjo thumbup.gif po gimdymo pradėjo slinkti, kuokštais, ypač po vonios procedūrų, geriau silica, kažkiek apstojo, bet nedaug..dabar mažiukei 8 mėn. ir jau nebeslenka man plaukai, iškrenta tik tiek kiek priklauso mirksiukas.gif kantrybės mamytės, tik kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Man ne tik kuokstais slenka,bet dar ir be proto veliasi.Jau pradedu galvoti ,kad reikia kirpti kasas flirt.gif .O taip nenoreciau,nes man trumpi plaukai netinka.Gal zinot kuo reikia tepti,kad taip nesiveltu? mastau.gif
Atsakyti
Man labai slinko 4-6 men. Po gimdymo, dabar jau sestas tai apstojo, geriu Grozvita vitaminus, ir daraus naturalias namines kaukes!
Atsakyti